HYR PERSONAL, REKRYTERING & BEMANNING

Carotte Staff

KOMPETENT RECEPTIONS- & KONTORSPERSONAL, SERVERINGSPERSONAL & EVENTPERSONAL MED FINGERTOPPSKÄNSLA FÖR SERVICE ÄR RECEPTET BAKOM EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA. EFTER NÄSTAN 40 ÅR I BRANSCHEN HAR VI STENKOLL PÅ INGREDIENSERNA. VI TAR HAND OM DIN BEMANNING ELLER REKRYTERING.

Förstklassig service

VÅRT JOBB ÄR ATT FÖRENKLA ERT. GENOM CAROTTE STAFF TILLHANDAHÅLLER VI BEMANNING OCH REKRYTERING INOM RECEPTION OCH KONTOR, KUNDTJÄNST, EVENT OCH BESÖKSNÄRINGEN.

Vi matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för service med ditt team, oavsett om det handlar om bemanning eller rekrytering. Hyr eller rekrytera kompetent servicepersonal till kontor och besöksnäringen med fingertoppskänsla för en upplevelse utöver det vanliga.

Genom våra egna träffsäkra utbildningar i Carotte Academy utvecklar vi våra konsulter med det där lilla extra – engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad.

Vi hyr ut, rekryterar och utbildar i hela Sverige, med kontor i Stockholm, och Göteborg.

UPPMÄRKSAMMADE

Recruitment Awards

BLAND 8537 BEMANNINGS- OCH REKRYTERINGSBOLAG OCH 500 INSKICKADE NOMINERINGAR TILL RECRUITMENT AWARDS 2022 VALDE JURYGRUPPEN UT CAROTTE STAFF SOM FINALISTER TILL TVÅ AV UTMÄRKELSERNA.

Ett erkännande som gör oss otroligt stolta! Stolta över vårt starka bemanningsteam som dagligen arbetar med att utbilda och utveckla våra konsulter för att förse våra kunder med rätt kompetens. Vi är också stolta över våra konsulter som levererar service i toppklass och tar sig an sina uppdrag med bravur – stora som små.

JURYNS MOTIVERING: ÅRETS BEMANNINGSAKTÖR
”Carotte staff har med sitt unika utbildningsprogram inom servering kunnat leverera stora volymer av konsulter till besöksnäringen och aktivt bidragit med att minska den rådande personalbristen inom branschen efter pandemin. Denna satsning har resulterat i en tillväxt under 2022 från 27 mkr till 68 mkr. Under 2022 har de även etablerat sig i Malmö och Jönköping och fortsatt utveckla sitt koncept med både interna, externa service och ledarskapsutbildningar inom besöksnäringen. En imponerande insats som resulterar i finalistutnämningen som årets Bemanningsaktör”

JURYNS MOTIVERING: ÅRETS RAKET INOM BEMANNINGSBRANSCHEN
Carotte Staff är ett bolag på frammarsch med en stark tillväxt och flera nya etableringsorter under året. Carotte Staff hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholms, Göteborgs och Malmös främsta event och serveringspersonal. Därtill har bolaget breddat sin verksamhet och blivit en uppstickare inom receptionsbemanning, där dom idag bemannar flera av landets största coworking-anläggningar i samarbete med fastighetsbolag. Med interna utbildningar i bagaget och med en framåtanda att utbilda både egen personal och sina konsulter är företaget en uppstickare inom bemanningsbranschen och en given finalist till utnämningen Årets Raket inom Bemanningsbranschen.”

Stort tack till alla våra konsulter som gör den här resan möjlig!

CAROTTE STAFF

Hyr och rekrytera personal i hela Sverige

Hyra personal. Vi vet att arbetsbelastningen varierar under året. Det kan röra sig om arbetstoppar, organisationsförändringar eller föräldraledigheter. Carotte Staffs bemanningstjänst gör det möjligt för din verksamhet att vara flexibel och kostnadseffektiv, genom att låta dig hyra in personal under den tidsperiod du behöver. Personal kan dessutom hyras på såväl deltid som heltid och tillsvidare.

Rekrytera personal. Carotte Staff är experter på rekrytering inom besöksnäringen och servicetjänster till kontor och arbetsplatser. Kompetensbaserad rekrytering genomsyrar hela vår rekryteringsprocess. Vid en rekrytering stöttar vi dig genom hela processen, från kravspecifikation till annonsering och referenstagning. Vi är måna om våra kunders varumärke och jobbar aktivt med att skapa en god rekryteringsupplevelse för de kandidater som söker tjänster genom oss.

Executive Search. Chefsrekryteringar och interim av ledningsgrupp inom besöksnäringen. Carotte Staffs Executive Search definierar tydligt vilken kompetens som efterfrågas för en viss tjänst och låter detta sedan styra processen. Från behovsanalys och urvalsarbetet till den slutliga utvärderingen. Genom vår Executive Search-tjänst tar vi fram kvalificerade kandidater till din verksamhet. Rekryteringarna drivs av våra mest erfarna rekryterare, som alla är handplockade från rekryteringsbranschen för deras starka meriter inom rekrytering av seniora roller.

KONTORSSERVICE

Tjänster vi tillsätter – Kontor

VI REKRYTERAR OCH BEMANNAR SERVICETJÄNSTER TILL KONTOR OCH INOM BESÖKSNÄRINGEN ÖVER HELA SVERIGE. HÄR SER DU ETT URVAL AV DE TJÄNSTER VI TILLSÄTTER.

ROLLER TILL KONTOR OCH FÖRETAG

 • Reception
 • Kundtjänst
 • Projektledare
 • Kontorskoordinator
 • Ekonomiassistent
 • Assistent
 • Administratör
 • Office manager
 • Site manager
 • Mood manager

BESÖKSNÄRINGEN

Tjänster vi tillsätter – Besöksnäringen

VI REKRYTERAR OCH BEMANNAR SERVICETJÄNSTER TILL KONTOR OCH INOM BESÖKSNÄRINGEN ÖVER HELA SVERIGE. HÄR SER DU ETT URVAL AV DE TJÄNSTER VI TILLSÄTTER.

ROLLER TILL BESÖKSNÄRINGEN

 • Executive & chefsroller
 • Eventpersonal
 • Hovmästare
 • Serveringspersonal
 • Säsongspersonal
 • Bartender
 • Kök
 • Publikvärd
 • Hotellpersonal
 • Konferensvärd
 • Mässvärd
 • Runner
 • Roddare
 • Entévärd

FRÅN SÄLJARE TILL RUNNER OCH BARCHEF

En konsultresa

”Jag har under hela min karriär arbetat med försäljning. Efter att ha provat att jobba på ett event som Carotte anordnade så kände jag att jag trivs bättre med att arbeta med service än försäljning. Genom Carotte Staff fick jag möjligheten till såväl utbildning som arbete. Under mina tre år som anställd har jag avancerat från runner till barchef, fått löpande utbildningar och stor variation i mitt arbete. Jag får själv vara med och påverka mitt schema och vilka kunduppdrag jag placeras på. På sikt drömmer jag om att starta min egen restaurang och kompetensen jag får via min anställning hos Carotte gör detta möjligt.”

Victor Laursen

CAROTTE STAFF

Att jobba för Carotte

Carotte Staff har personal som brinner för service. Som ny medarbetare på Carotte Staff kommer du genomgå en utbildning i service. Genom kontinuerliga vidareutbildningar för all vår personal säkerställer vi att de har rätt förutsättningar för att utföra bästa möjliga arbete.

Vi låter dig som är nybörjare introduceras till serviceyrket, med stöd av erfarna kollegor och genom utbildningar. Efter genomförd utbildning får du jobba hos våra kunder med servering, event och service. Ju mer du jobbar med oss, desto snabbare låter vi dig avancera och ta mer ansvar.

Carotte tillsätter roller inom besöksnäringen samt till administrativa kontorstjänster. Såsom festivaler, restauranger, sportevenemang, konserter och säsongsjobb – och servicetjänster inom kontor såsom receptionister, kundtjänstmedarbetare, assistenter och projektledare.

CAROTTE STAFF

Journummer

Du når oss nästan dygnet runt.

GÖTEBORG
Tel: 010-204 01 59 – öppet kl 06:00-22:00 ALLA DAGAR
Mail: bemanning.gbg@carotte.se

STOCKHOLM
Tel: 010-204 00 51 – öppet kl 06:00-22:00 ALLA DAGAR
Mail: bemanning@carotte.se

Fler tjänster från Carotte

CAROTTE SKAPAR UNIKA MÖTEN OCH UPPLEVELSER GENOM TRE SPECIALISERADE DOTTERBOLAG SOM ERBJUDER BRANSCHLEDANDE TJÄNSTER FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER.