KONFERENS & FESTVÅNING STOCKHOLM

Agdas STHLM för konferens & event

PÅ REGERINGSGATAN I CENTRALA STOCKHOLM FINNER NI AGDAS STHLM & AGDAS PÅ HÖRNET. EN PLATS MED STORA MÖJLIGHETER FÖR ERA MÖTEN OCH EVENEMANG.

Agdas erbjuder en nyrenoverad konferensvåning samt en restaurang och festvåning för 150 personer i hjärtat av Stockholm.

KONFERENS & FESTVÅNING STOCKHOLM

Konferens & festvåning på Agdas

Agdas konferens är en plats för inspiration och kreativitet. I våra mötesrum får idéer sväva fritt. Med modern teknik, en energigivande lounge och kvalitativ mat vägg i vägg så är Agdas STHLM optimalt för en heldag med teamet.

På Agdas finns sju mötesrum för 6–16 personer, en utbildningssal för 36 personer samt en hörsal med kapacitet på 98 personer. Medan projekt presenteras eller framgångar firas så förbereds gedigen mat av hög kvalitet till mötesdagen precis intill.

Efter en lång mötesdag kan ni abonnera hela restaurangen för er själva för upp till 150 personer. Vi skräddarsyr mat och bar efter era önskemål och servar er med alt som hör kvällen till.

Med det sagt så behöver man inte nödvändigtvis konferera för att abonnera vår restaurang – den står tillgänglig oberoende av konferensvåningen.

Agdas på hörnet

Tillbaka till våra eventlokaler