DU HITTAR OSS HÄR I

Jönköping

CAROTTE SKAPAR UNIKA MÖTEN OCH UPPLEVELSER GENOM TRE SPECIALISERADE DOTTERBOLAG SOM TILLSAMMANS ELLER ENSKILT ERBJUDER BRANSCHLEDANDE TJÄNSTER FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER.

CAROTTE x WERKET STÅR NU ÖPPET MED RESTAURANG, CAFÉ, BAGERI, KONFERENS- & EVENTARENA SAMT CATERING. 

 

OM CAROTTE

Vad gör Carotte?

CAROTTE SKAPAR UNIKA MÖTEN OCH UPPLEVELSER GENOM TRE SPECIALISERADE DOTTERBOLAG SOM TILLSAMMANS ELLER ENSKILT ERBJUDER BRANSCHLEDANDE TJÄNSTER FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER.

I Jönköping erbjuder vi ett mångsidig tjänsteutbud, inkluderat catering, eventservice, konferens- och eventlokaler, samt driver restaurangen i Werket.

Förutom dessa tjänster erbjuder Carotte även rekrytering och bemanningstjänster inom kontors- och besöksnäringen genom Carotte Staff. Vi utför också städtjänster och trivselvård för kontor och företag genom Carotte Housekeeping. På toppen av detta jobbar vi även med omfattande Soft Facility Services för kontor och fastighetsägare.

CAROTTE CONCIERGE – Soft Facility Services
CAROTTE FOOD & EVENT – Catering, restaurang och evenemangsservice
CAROTTE STAFF – Bemanning och rekrytering till kontor och besöksnäring
CAROTTE HOUSEKEEPING – Städtjänster för kontor och företag

Varmt välkommen till oss med din förfrågan.

Kontakt
info@carotte.se
073 383 23 37

VÅR BAS

Werket

CAROTTE HAR FÅTT ÄRAN ATT RÅ OM EN FRAMTIDA KLASSIKER I STADEN. STATLIGA VERKEN I JÖNKÖPING HAR FÖRVANDLATS TILL WERKET – EN MÖTESPLATS PÅ 21 000 KVM FÖR NÄRINGSLIV OCH BOENDE I JÖNKÖPING. FASTIGHETSÄGAREN CASTELLUM OCH CAROTTE KROKAR ARM FÖR ATT TILLSAMMANS SKAPA EN UNIK MAT- OCH SERVICEUPPLEVELSE.

På Werket är jobbet roligare och livet enklare! En mötesplats mitt i stan – dynamisk, nytänkande och inkluderande – med självklart fokus på hållbarhet och hälsa ur alla aspekter.

Werket ägs av fastighetsägaren Castellum och erbjuder förutom en dynamisk miljö även toppmoderna kontorslokaler. Här driver Carotte all soft facility service – restaurangen, bageri och cafe – samt intern och extern catering, konferens- och eventlokaler med fullt serviceutbud och reception genom bemanning. Givetvis har vi även städservice i huset genom Carotte Housekeeping.

Vill du veta mer om kontoren i Werket – kika in hos Castellum HÄR.

Kontakta oss inför er kommande konferens eller er evenemang. Varmt välkommen att höra av dig till oss med din förfrågan.

ÄT HOS OSS

Restaurangen i Werket

VÄLKOMNA TILL EN OSS PÅ EN SMAKRIK MÖTES- OCH MATUPPLEVELSE PÅ CAROTTE x WERKET.

På Carotte x Werket är alla välkomna att njuta av en god måltid tillsammans med kollegor, vänner och familj. Vi erbjuder erbjuder frukost, lunch och hemmabakat fika i vår restaurang. Du kan även boka vår restaurang och atriumet, ”Torget”, för slutna sällskap under kvällar och helger.

Vi kommer ha öppet från tidig frukost då vi serverar nybakade frallor, kaffe, juice och smoothies. Lunch kommer finnas tillgänglig med dagens erbjudande som utgår ifrån en vegetarisk rätt och kompletteras med kött, fisk och kyckling som alternativ. Eftermiddagen förgylls av ett caféutbud med grillade, italienska mackor, sallader eller något sött

Allt det vi serverar ska främja utveckling, både för dig som besökare, men också för vår egen del. Målet med vår tankegång är att tillhandahålla de allra bästa råvarorna i säsong till dig – samtidigt som vi minimerar matsvinn. Vi är tillfredsställda när inget går till spillo. Alla kollegorna i köket är passionerade över varierande matlagning och att skapar rätter som de själva uppskattar. Ibland hämtar vi inspiration från Asien, medan det andra gånger kan vara Nordafrika eller södra Europa som påverkar oss. På Werket presenteras mat från alla hörn av världen och våra gäster bjuds in att följa med på denna matresa!

Varmt välkomna till oss på Carotte x Werket.

Restaurang/catering
info@carotte.se
073 383 23 37

WERKET ARENA

Konferens- & Eventlokal

HÄR FINNS PLATS FÖR ALLA SORTERS MÖTEN I KREATIVA KONSTALATIONER MED CENTRALT LÄGE.

På Werket erbjuder vi en bred variation av konferens- och eventlokaler med kapacitet från 4–600 personer. 

Söker du en flexibel mötesarena så har du kommit rätt. Här samlar ni ert team eller kunder i en nyskapande miljö där idéer växer och planer smids.

Utnyttja konferensen, aulan, restaurangen, trädgården och vårt atrium Torget. Flera av ytorna går även att boka för slutna sällskap under vissa delar av dygnet. Fråga oss gärna för mer information.

Givetvis servar vi er med kaffe, frukost, fika, lunch, frukt, middag och eventuell bar och fest. Önskar ni eventpersonal kan vi givetvis lösa även det genom vårt bemanningsföretag Carotte Staff.

Vi tror att möten människor emellan gör skillnad. Skicka din förfrågan så hittar vi ett bra format för er.

Anna Hjertquist | Site Manager Werket Jönköping
werket@carotte.se
073 – 383 20 32

FLEXIBEL CATERING

Catering i Jönköping

FÖRSTKLASSIGA RÅVAROR, UTVALDA MED ALLRA STÖRSTA OMSORG. DET ÄR GRUNDEN FÖR ALL CATERING SOM VI LAGAR OCH LEVERERAR.

Med start i september kickar vi igång med vår catering i Jönköping. Från Carottes centralkök i Werket går all vår catering ut till både privatpersoner och företag. Något som vi pysslat med i över 40 år runt om i Sverige.

Önskar ni en intim måltid med egen kock, mat och dryck till jul-/sommarfesten, event på fältet eller bankett för 1000+ pers. Det är inga problem.

Vi tar maten dit du vill samt hämtar och diskar därefter. Vi erbjuder även kringtjänster såsom
– Serverings- och eventpersonal
– Alkoholhaltig dryck med tillstånd
– Glas, porslin och bestick
– Tält
– …och mycket mer därtill

Hos flera företagskunder levererar vi även daglig lunch för alla på plats på kontoret runt om i Sverige. Något de anställda lägger en slant för, men som i stor utsträckning är en service från arbetsgivaren för att höja medarbetarnöjdheten. Trevligt initiativ tycker vi.

Vi kan även ställa ut en matkyl hos företagskunder där de anställda handlar av det dagsfärska utbudet.

EVENT, KONTOR & BESÖKSNÄRING

Bemanning & Rekrytering

VI ARBETAR FÖR ATT GÖRA ER VARDAG ENKLARE. MED CAROTTE STAFF ERBJUDER VI BEMANNINGSLÖSNINGAR OCH REKRYTERING INOM KONTOR, KUNDTJÄNST, BESÖKSNÄRINGEN OCH EVENEMANG.

Vi förstår att arbetsbelastningen kan variera under året. Det kan handla om evenemang, hög arbetsbelastning, organisationsförändringar eller föräldraledigheter.

Vi matchar engagerad och ansvarstagande personal som brinner för att leverera förstklassig service, oavsett om det gäller bemanning eller rekrytering. Ta hjälp för en dag, en månad eller ett år – vi har en flexibel personalpool.

Genom Carotte Academy erbjuder vi även skräddarsydda utbildningar som ger våra konsulter det där lilla extra – engagemang, glöd och öga för detaljer som gör skillnad.

SOFT FACILITY SERVICES

Carotte Concierge

UPPDATERA ER ARBETSPLATS ELLER FASTIGHET FÖR ATT ÖKA TRIVSELN HOS ERA MEDARBETARE OCH KUNDER. GENOM VÅRA SOFT FACILITY SERVICES FÖRENAR VI STYRKAN HOS ALLA CAROTTES DOTTERBOLAG.

Framtidens arbetsmiljö fokuserar på att skapa en plats där anställda trivs och är produktiva. Arbetsgivare inser vikten av att erbjuda en attraktiv fysisk arbetsplats där kollegor kan mötas och företagskultur kan frodas. Detta påverkar också företagens förmåga att locka och behålla talanger.

Soft Facility Services spelar en viktig roll för framtidens kontor, där företag investerar i ”mjuka tjänster” som bidrar till en tilltalande arbetsmiljö för de anställda.

Dessa tjänster sträcker sig långt längre än en bra kaffemaskin – som givetvis redan kan räkna sig till klustret syre, värme, vatten och näring.

Genom Carotte Concierge erbjuder Carotte Soft Facility Services till kontor. Denna tjänst optimerar styrkan hos Carottes tre dotterbolag – Carotte Food & Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping – och tillhandahåller precis vad namnen antyder och ännu mer.

STÄDTJÄNSTER FÖR FÖRETAG

Carotte Housekeeping

EFFEKTIV HOUSEKEEPING SOM GÖR STOR SKILLNAD FÖR DITT FÖRETAG.

Att kliva in i ett nystädat hotellrum ger en oslagbar känsla, och Carotte strävar efter att ge dig exakt samma upplevelse när du anländer till ditt kontor i Jönköping varje morgon.

Carotte Housekeeping går långt utöver vad ett traditionellt städbolag erbjuder, och vi samarbetar endast med kunder som har höga krav på kvalitet.

Vår personal är noggrant utvald och välutbildad. Varje kund tilldelas en fast städare eller ett stabilt team som återkommer varje vecka. Vårt team är certifierat enligt SRY – ”städbranschens Gesällbrev” – och de genomgår kontinuerlig träning i städteknik, materialkunskap och hygienprocesser.

Vi tillhandahåller en dedikerad kontaktperson för varje kund, och våra arbetsledare besöker er arbetsplats regelbundet för att säkerställa den bästa möjliga upplevelsen av ditt arbetsutrymme. Vi lägger stor vikt vid att du ska trivas och känna dig nöjd varje dag.

Hitta hit

Carotte x Werket
Vallgatan 8
553 16 Jönköping

Restaurang/catering
Peter Holmqvist
info@carotte.se
073 383 23 37

Konferens
Anna Hjertquist
werket@carotte.se
073 – 383 20 32

08-655 11 22
info@carotte.se

Nyfiken på att veta mer?

Hör av dig till oss med din förfrågan så ska vi se till att hjälpa dig på allra bästa sätt.

Du hittar oss på flera platser i Sverige

Carotte har kontor samt centralkök i Göteborg, Jönköping och Stockholm. Genom Carotte Staff har vi även ett kontor i Malmö och kan givetvis tillgodose rekrytering och bemanning i Sveriges alla hörn.

Våra tjänster

CAROTTE SKAPAR ATTRAKTIVA LÖSNINGAR GENOM FLEXIBEL CATERING, EVENTSERVICE, REKRYTERING/BEMANNING OCH KONTORSSTÄD.