DU HITTAR OSS HÄR I

Stockholm

CAROTTE SKAPAR UNIKA MÖTEN OCH UPPLEVELSER GENOM TRE SPECIALISERADE DOTTERBOLAG SOM TILLSAMMANS ELLER ENSKILT ERBJUDER BRANSCHLEDANDE TJÄNSTER FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER.

OM CAROTTE

Vad gör Carotte?

CAROTTE SKAPAR UNIKA MÖTEN OCH UPPLEVELSER GENOM TRE SPECIALISERADE DOTTERBOLAG SOM TILLSAMMANS ELLER ENSKILT ERBJUDER BRANSCHLEDANDE TJÄNSTER FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER.

I Stockholm erbjuder vi catering, evenemangstjänster och restaurang, samt konferens-/och eventlokaler. Rekryterings- och bemanningstjänster för kontor och besöksnäringen genom Carotte Staff. Samt städ- och trivseltjänster för kontor och företag genom Carotte Housekeeping. Samt omfattande Soft Facility Services för kontor och fastighetsägare.

CAROTTE CONCIERGE – Soft Facility Services
CAROTTE FOOD & EVENT – Catering, restaurang och evenemangsservice
CAROTTE STAFF – Bemanning och rekrytering till kontor och besöksnäring
CAROTTE HOUSEKEEPING – Städtjänster för kontor och företag

Varmt välkommen till oss med din förfrågan.
Maila info@carotte.se eller ring 08-655 11 22.

VÅRA RESTAURANGER

Restauranger i Stockholm

VÄLKOMMEN TILL HÄRLIGA MATUPPLEVELSER SIGNERADE CAROTTE. BESÖK OSS PÅ AGDAS PÅ HÖRNET ELLER CAROTTE GÄRDET. 

Carotte Gärdet hittar du vår egen restaurang som ligger i anslutning till vårt centralkök och huvudkontor på Tegeluddsvägen. Vi har öppet från kl. 07.30 med frukost som sedan övergår i lunch och fika. Du kan även boka Carotte Gärdet som eventlokal under kvällar och helger. 

Hösten 2023 öppnade vi även upp vår nya pärla – Agdas på hörnet på Regeringsgatan 107. En restaurang och festvåning i centrala Stockholm som har kockar från några av stans mest välrenommerade restauranger. Vägg i vägg finner du Agdas STHLM – en nyrenoverad konferensvåning med alla bekvämligheter vi kan tänka oss.

FLEXIBEL CATERING

Catering i Stockholm

FÖRSTKLASSIGA RÅVAROR, UTVALDA MED ALLRA STÖRSTA OMSORG. DET ÄR GRUNDEN FÖR ALL CATERING SOM VI LAGAR OCH LEVERERAR.

Från Carottes centralkök på Gärdet går all vår catering ut till både privatpersoner och företag. Något som vi pysslat med i över 40.

Önskar ni en intim måltid med egen kock, mat och dryck till jul-/sommarfesten, event på fältet eller bankett för 1000+ pers. Det är inga problem.

Vi tar maten dit du vill samt hämtar och diskar därefter. Vi erbjuder även kringtjänster såsom
– Serverings- och eventpersonal
– Alkoholhaltig dryck med tillstånd
– Glas, porslin och bestick
– Tält
– …och mycket mer därtill

Hos flera företagskunder levererar vi även daglig lunch för alla på plats på kontoret. Något de anställda lägger en slant för, men som i stor utsträckning är en service från arbetsgivaren för att höja medarbetarnöjdheten. Trevligt initiativ tycker vi.

Vi kan även ställa ut en matkyl hos företagskunder där de anställda handlar av det dagsfärska utbudet.

Bara ställ frågan så löser vi det mesta.

STOCKHOLM

Konferens- & Eventlokal

I STOCKHOLM ERBJUDER VI FÖR NÄRVARANDE TVÅ HÄRLIGA LOKALER FÖR DITT EVENEMANG – DET STORSLAGNA KONSERTHUSET OCH VÅR INTIMA RESTAURANG CAROTTE GÄRDET. TILL HÖSTEN KOMMER VI ATT UTÖKA MED EN TILL SPÄNNANDE ENHET SOM VI KAN BERÄTTA MER OM LITE LÄNGRE FRAM. 

Vi på Carotte hjälper er med utsökt mat, förstklassig personal, kringtjänster och projektledning.

AGDAS STHLM
Agdas är en okonstlad mötesplats med stark karaktär, centralt belägen på Regeringsgatan 107. Hos Agdas samlas ni i den nyrenoverade konferensvåningen eller lunchar i den nybyggda restaurangen – Agdas på hörnet – som även verkar som festvåning.

Antal gäster vid sittande middag: 150 personer
Antal gäster vid mingel: upp till 150 personer
Adress: Regeringsgatan 107, Stockholm
Öppettider: Som ni önskar, 08.00-02.00

KONSERTHUSET
Stora Foajéen: Mingla ca 300 personer med två barer. Här kan även ca 70 personer sitta.
Grunewaldsalen: Långbord för 180 pers.
Stora salen: Samlas för bolagsstämma eller konferens upp till 1700 åhörare.
Öppettider: Som ni önskar, kl 08.00-02.00

CAROTTE GÄRDET
Totalrenoverad lokal invid Gärdet med bibehållen industrikänsla. Fantastisk grund och möjlig att dekorera som du önskar. Passar dig som söker lokal för både sittande middag och mingel med bar.

Antal gäster vid sittande middag: 100 personer
Antal gäster vid mingel: 120 personer
Adress: Tegeluddsvägen 92, Stockholm
Öppettider: Som ni önskar, 08.00-02.00

Vi tror att möten människor emellan gör skillnad. Skicka din förfrågan så hittar vi ett bra format för er.

EVENT, KONTOR & BESÖKSNÄRING

Bemanning & Rekrytering

VÅRT JOBB ÄR ATT FÖRENKLA ERT. GENOM CAROTTE STAFF TILLHANDAHÅLLER VI BEMANNING OCH REKRYTERING INOM KONTOR, KUNDTJÄNST, BESÖKSNÄRINGEN OCH EVENT.

Vi vet att arbetsbelastningen varierar under året. Det kan röra sig om arbetstoppar, organisationsförändringar eller föräldraledigheter.

Vi matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service, oavsett om det handlar om att bemanning eller rekrytering. Ta hjälp för en dag, en månad eller ett år. Vi har en flexibel personalpool.

Genom våra egna träffsäkra utbildningar Carotte Academy utvecklar vi våra konsulter med det där lilla extra – engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad.

SOFT FACILITY SERVICES

Carotte Concierge

FÖRNYA ERT KONTOR ELLER ER FASTIGHET FÖR ATT OPTIMERA TRIVSELN FÖR ERA MEDARBETARE OCH KUNDER. GENOM VÅRA SOFT FACILITY SERVICES KOMBINERAR VI STYRKAN I ALLA CAROTTES BOLAG

Morgondagens arbetsplats kommer att vara mer fokuserad på att skapa en miljö som främjar både välbefinnande och produktivitet hos de anställda. Arbetsgivare blir alltmer medvetna om att erbjudandet på det fysiska kontoret spelar en avgörande roll för att skapa en plats där kollegor vill mötas och företagskultur kan utvecklas. Detta har också en stor påverkan på hur attraktiva arbetsgivare är för att locka till sig och behålla talang.

En viktig aspekt av framtidens kontor är soft facility services, som innebär att företag investerar i ”mjuka tjänster” som hjälper till att skapa en arbetsmiljö som de anställda vill vistas i. Dessa tjänster sträcker sig långt längre än en bra kaffemaskin – som givetvis redan kan räkna sig till klustret syre, värme, vatten och näring.

Genom tjänsten Carotte Concierge erbjuder Carotte soft facility services till kontor. Tjänsten optimerar styrkan i Carottes tre dotterbolag – Carotte Food & Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping – och levererar precis det som bolagen heter, och lite till.

STÄDTJÄNSTER FÖR FÖRETAG

Carotte Housekeeping

HOUSEKEEPING MED DET LILLA EXTRA SOM GÖR STOR SKILLNAD FÖR DITT KONTOR.

Känslan av ett nystädat hotellrum är oslagbar. Exakt samma känsla vill Carotte skapa när du kliver in på kontoret varje morgon.

Carotte Housekeeping är mycket mer än ett klassiskt städbolag och Carotte arbetar enbart med kunder som ställer höga krav.

Personalen är professionellt rekryterad och utbildad. Kunden får en fast person, eller ett fast team, som återkommer vecka efter vecka. Teamet är certifierade genom SRY – städbranschens Gesällbrev. De får även löpande fortbildning i städteknik, materiallära och hygienprocesser.

Kunden har en egen kontaktperson för drift och arbetsledare gör löpande platsbesök. Allt för att säkerställa bästa möjliga upplevelse av kontoret.

Hitta hit

Carotte
Tegeluddsvägen 92
115 28 Stockholm

08-655 11 22
info@carotte.se

Nyfiken på att veta mer?

Hör av dig till oss med din förfrågan så ska vi se till att hjälpa dig på allra bästa sätt.

Du hittar oss på flera platser i Sverige

Carotte har kontor samt centralkök i Göteborg, Jönköping och Stockholm. Genom Carotte Staff har vi även ett kontor i Malmö och kan givetvis tillgodose rekrytering och bemanning i Sveriges alla hörn.

Våra tjänster

CAROTTE SKAPAR ATTRAKTIVA LÖSNINGAR GENOM FLEXIBEL CATERING, EVENTSERVICE, REKRYTERING/BEMANNING OCH KONTORSSTÄD.