EVENT STOCKHOLM, GÖTEBORG, JÖNKÖPING

Carotte eventservice

VI PÅ CAROTTE HJÄLPER ER MED EVENTET. OAVSETT OM NI SKA ARRANGERA EN STORSLAGEN FESTIVAL, ETT SPORTEVENEMANG ELLER EN OMFATTANDE KONFERENS. 

FLEXIBEL EVENTSERVICE

Din partner för event med service, mat & dryck

I TEAM TILLSAMMANS MED ER SKAPAR VI UPPLEVELSER SOM GÖR SKILLNAD FÖR ERA GÄSTER, BESÖKARE OCH DELTAGARE.

Med 40 års erfarenhet och tusentals evenemang i ryggsäcken så vet vi vad som krävs för att skapa träffsäkra evenemang där helheten kring service och flöden står i fokus. Carotte har erfarenheten som krävs för att hantera personal, mat, projektledning etablering och städtjänster vid större evenemang. Ni väljer omfattningen!

Våra uppdrag har varierat genom åren. Allt ifrån konferenser med komplicerad logistik och stora sommarfester till musik- och sportevenemang.

För att nämna några spännande event under 2023 så får Carotte bland annat leverera all mat och dryck som säljs på de större matchområdena under GOTHIA- & PARTILLE CUP  – uppdrag som sammanlagt omfattar 3100 lag, 180 planer och 9500 matcher per år. Ett uppdrag vi är mycket stolta över.

Ett annat är VOLVO CAR SCANDINAVIAN MIXED. Här gick Carotte in som fullservicepartner för mat- och dryckesupplevelsen till världens första, helt jämställda golftävling av den här kalibern. All tillagning och servering av mat- och dryck, samt bemanning av samtliga serveringsenheter signeras Carotte. Golftävlingen lockar 40-50’000 besökare och genomförs på Ullna Golf & Country Club.

Carotte hade även äran att sälja streetfood, bemanna och servera dryck ur barerna på tillfälliga konsertarenan EVENEW där flera av Sveriges största artister uppträder under försommarmånaderna.

Under seglingstävlingen GOTLAND RUNT fick vi för tredje gången bygga upp vår tillfälliga restaurang intill tävlingshamnen i Race Village på Djurgården tillsammans med KSSS.

Läs även mer om våra konferens- & eventlokaler.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er.

FLEXIBEL EVENTSERVICE

En leverantör, kontaktperson och faktura

Genom att kombinera styrkan i fler av våra dotterbolag kan du ha en leverantör, kontaktperson och faktura för hela mat och servicedelen av ditt evenemang.

Carotte Staff – servicepersonal
Carotte Housekeeping – städtjänster
Carotte Food & Event – mat och dryck

För att läsa mer om evenemang i något mindre skala – kika in och läs mer om vår Catering där vi har ett brett utbud av kringtjänster.

EVENT

Hela eller dela

NI VÄLJER FRÅN VÅR MENY OCH VI SERVERAR SMARTA LÖSNINGAR FÖR ERT EVENEMANG.

Nyheter & Inspiration

HÖR AV DIG

Kontakta oss med din föfrågan

KONTAKTA OSS SÅ SÄTTER VI IHOP RECEPTET TILL ERT EVENT