EVENT STOCKHOLM, GÖTEBORG, JÖNKÖPING

Carotte eventservice

VI PÅ CAROTTE HJÄLPER ER MED EVENTET – OMFATTANDE CATERING, TEMPORÄRA KÖKSLÖSNINGAR OCH BEMANNING. OAVSETT OM NI SKA ARRANGERA EN STORSLAGEN FESTIVAL, ETT SPORTEVENEMANG ELLER EN STOR KONFERENS. 

FLEXIBEL EVENTSERVICE

Din partner för event med service, mat & dryck

I TEAM TILLSAMMANS MED ER SKAPAR VI UPPLEVELSER SOM GÖR SKILLNAD FÖR ERA GÄSTER, BESÖKARE OCH DELTAGARE.

Med 40 års erfarenhet och tusentals evenemang i ryggsäcken så vet vi vad som krävs för att skapa träffsäkra evenemang där helheten kring service och flöden står i fokus. Carotte har erfarenheten som krävs för att hantera personal, mat, projektledning etablering och städtjänster vid större evenemang. Ni väljer omfattningen!

Våra uppdrag har varierat genom åren. Allt ifrån konferenser med komplicerad logistik och stora sommarfester till musik- och sportevenemang.

För att nämna några spännande event under 2024 så får Carotte bland annat leverera all mat och dryck som säljs på de större matchområdena under GOTHIA- & PARTILLE CUP  – uppdrag som sammanlagt omfattar 3100 lag, 180 planer och 9500 matcher per år. Ett uppdrag vi är mycket stolta över.

I Stockholm ansvara Carotte för all servicepersonal samt mat och dryck vid samarbetet med det storslagna ridsportsevenemanget LONGINES GLOBAL CHAMPIONS TOUR – STOCKHOLM HORSE WEEK på Stockholms Stadion som lockar 8 000 besökare, med bland annat exklusiv premiumcatering för 300 VIP-gäster över tre dagar. Carotte kommer även hantera publik catering, loungen samt catering för press och personal.

Ett annat är VOLVO CAR SCANDINAVIAN MIXED. Här går Carotte in som fullservicepartner för mat- och dryckesupplevelsen till världens första, helt jämställda golftävling av den här kalibern på touren. All tillagning och servering av mat- och dryck, samt bemanning av samtliga serveringsenheter signeras Carotte. Golftävlingen lockar runt 50’000 besökare och genomförs 2024 på Vasatorps Golfklubb utanför Helsingborg.

Carotte har även äran att leverera en ny etapp av upplevelsen kring GÖTEBORGSVARVET som syftar till att höja evenemanget för de 80 000 löpare, supportrar och funktionärer som deltar under Varvetveckan. Carotte, som i Göteborg har sin bas i Läppstiftet, lagar all mat från grunden och använder sig av lokala råvaror för att skapa smakrika, helt vegetariska, måltider i linje med arrangörens önskemål.

Även WESTCOAST EQUESTRIAN WEEK  vid Åbytravet och Åby Arena är ett nytt uppdrag för 2024. Evenemanget väntas välkomna 20 000 besökare och Carotte kommer att stå för all mat och service på plats, inkluderat cirka 1 000 VIP-gäster. Det blir västkustens största hästevenemang och en stor familjefest.

Augusti bjuder på ännu ett nytt, stort evenemang i Göteborg när VETERAN-VM I FRIIDROTT tar plats på Slottsskogsvallen. Carotte ansvarar för all service och catering, med en förväntad publiksiffra på 20 000 besökare samt 8000 aktiva deltagare från 100 nationer. Omkring 40 000 matportioner serveras under två veckor.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er.

FLEXIBEL EVENTSERVICE

En leverantör, kontaktperson och faktura

Genom att kombinera styrkan i fler av våra dotterbolag kan du ha en leverantör, kontaktperson och faktura för hela mat och servicedelen av ditt evenemang.

Carotte Staff – servicepersonal
Carotte Housekeeping – städtjänster
Carotte Food & Event – mat och dryck

För att läsa mer om evenemang i något mindre skala – kika in och läs mer om vår Catering där vi har ett brett utbud av kringtjänster.

EVENT

Hela eller dela

NI VÄLJER FRÅN VÅR MENY OCH VI SERVERAR SMARTA LÖSNINGAR FÖR ERT EVENEMANG.

Nyheter & Inspiration

HÖR AV DIG

Kontakta oss med din föfrågan

KONTAKTA OSS SÅ SÄTTER VI IHOP RECEPTET TILL ERT EVENT