RESTAURANG WERKET

Restaurang Carotte x Werket

VÄLKOMNA TILL OSS PÅ CAROTTE x WERKET. HÄR HITTAR DU GOD FRUKOST, LUNCH OCH FIKA – TILLAGAT OCH BAKAT FRÅN GRUNDEN I VÅRT KÖK OCH BAGERI.

Här kommer det hända mycket spännande.Restaurangen är belägen i Werkets luftiga atrium med rikligt av dagsljus som sipprar genom det stora glastaket. Visionerna för maten på Carotte x Werket är stora. Närproducerade råvaror förädlas till säsongens favoriter med minimalt med matsvinn.

Varma hälsningar
Helena med team

VINTERMIDDAG CAROTTE x WERKET

"Julbord" på Carotte x Werket

DEN 7 – 16 DECEMBER DUKAR VI UPP FÖR VINTERMIDDAG PÅ CAROTTE x WERKET.

Med stor entusiasm bjuder vi in till ett alternativt ”julbord” – vi tar dock bort mycket av det klassiska och förädlar istället närproducerade råvaror i säsong till en oförglömlig smakupplevelse.

MENY
Hemgjord glögg på Rudenstams äpplemust samt Kalles mjuka pepparkaka med stilton & isat äpple

Tartar på rödbeta från Ravelsmark med Gammelknas & friterad svartkål

Hjortsadel från Hjo med karljohansvamp, rotselleri, brysselkål, jordärtskocka, potatispuré & viltsky
/eller/
Torsk med karljohansvamp, rotselleri, brysselkål, jordärtskocka, potatispuré & skummad skaldjurssås

Kalles grand dessert

Pris 885 kr, ink. moms
Dryckespaket 295 kr, ink. moms

Boka innan platserna tar slut under perioden 7 – 16 december. Önskar ni ett annat datum för större sällskap så ska vi se vad vi kan göra. Lägg in din förfrågan så hör vi av oss inom kort.

RESTAURANG CAROTTE x WERKET

Maten på Werket

VÅR MAT ÄR TILLAGAD FRÅN GRUNDEN I VÅRT EGET KÖK HÄR PÅ WERKET.

Vår verksamhet börjar tidigt på morgonen med en generös frukost, där vi serverar hembakat bröd, kaffe, juice och hälsosamma smoothies.

Till lunch erbjuder vi en vegetarisk rätt där ni själva kan välja om ni vill äta rätten som den är eller lägga till kött, fisk eller kyckling. Till lunchen ingår sallad, dressing, hembakat bröd och smör, samt kaffe.

Under eftermiddagen kan du njuta av vårt varierande caféutbud med bakverk, sallader och grillade, italienska smörgåsar. Med erfarenhet från Frankrike och New York så bakas det både svenska klassiker och internationella bakverk från grunden på plats i Werket.

Allt som vi serverar ska vara utvecklande för både dig som gäst och för oss själva. Syftet med vårt sätt att tänka är att servera dig de bästa tänkbara råvarorna i säsong – samtidigt som vi håller nere matsvinnet. Vi är nöjda när ingenting slängs.

Alla i köket brinner för varierande matlagning och lagar sådant som de själva uppskattar. Ena dagen kommer inspirationen från Asien. Andra dagen från Nordafrika eller södra Europa. På Werket serveras mat från världens alla hörn och våra gäster får följa med på resan!

Ät på plats eller beställ take away. För större ordrar uppskattar vi om du har möjlighet att lägga en förbeställning ett par dagar i förväg.

Öppettider
Restaurang: Måndag-fredag 11:00-13.00
Kafé: Måndag-fredag 07:30-16.00

Varmt välkomna!

RESTAURANG CAROTTE x WERKET

Bakverk & bröd

ALLT VI ERBJUDER I VÅRT CAFÉ PÅ WERKET ÄR BAKAT FRÅN GRUNDEN FÖR HAND.

Under hela dagen är du välkommen in att handla av vårt utbud av bullar, bakverk och bröd. Antingen för att äta på plats, eller för att ta med dig.

Hos Carotte x Werket är inte bröd eller bullar något vi tar lättvindigt. Vår bagare Kalle Ulfves börjar tidigt på morgonen och bakar baguetter, focaccia, surdegslimpor och frallor. Från cafét kan man utöver bröd även bland annat handla kanel-, kardemumma- och vaniljbullar, morotskaka, croissanter och hälsobars. Till frukost serveras nybakat bröd, yoghurt, färskpressad juice och Carottes egna smoothies.

Vår bagare Kalle har erfarenhet från både södra Europa samt New York och här hittar du både klassiska och nytänkande överraskningar. Säg den som inte blir glad av en perfekt smörgås eller en sötsak. Vi känner då ingen.

Även från vårt bageri går det att förbeställa större ordrar för take away – med lite framförhållning.

Välkomna in för att prova på!

RESTAURANG WERKET

Meny Carotte x Werket

LÄS MER OM VÅRT AKTUELLA UTBUD PÅ CAROTTE x WERKET.

Här hittar du menyn för veckans lunch samt mer om vårt caféutbud och bakverk. Du kan också enkelt lägga en beställning för större take away -ordrar.

Öppettider
Restaurang: Måndag-fredag 11:00-13.00
Kafé: Måndag-fredag 07:30-16.00

RESTAURANG WERKET

Catering Carotte x Werket

CATERING I JÖNKÖPING MED HÖG KVALITET OCH NOGGRANT UTVALDA INGREDIENSER – DET ÄR KÄRNAN I VÅRT ARBETE NÄR VI SKAPAR OCH LEVERERAR VÅRA CATERINGTJÄNSTER.

Vid öppning startar vi upp vår cateringverksamhet i Jönköping. Carotte har över 40 års erfarenhet av att erbjuda cateringtjänster runt om i Sverige. Nu hoppas vi att Jönköping ska uppskatta vår mat lika mycket som våra tidigare kunder.

Oavsett om ni önskar en intim middag med en personlig kock, mat och dryck för jul- eller sommarfesten, ett evenemang utomhus eller en bankett för över tusen gäster – ingenting är omöjligt för oss.

Vi tar maten till den plats ni önskar och ser till att hämta och diska efteråt. Dessutom erbjuder vi en rad kringtjänster, såsom serverings- och eventpersonal, tillstånd för alkoholhaltiga drycker, tillhandahållande av glas, porslin och bestick, tält och mycket mer.

LÄS MER

Mer från Carotte

HÄR HITTAR DU MER OM OSS OCH VÅRA TJÄNSTER SÅSOM KONFERENS- & EVENTLOKALER, BEMANNING OCH KONTORSSTÄD.