BEMANNING SERVICEPERSONAL

Hyra personal

OM DU BEHÖVER HYRA PERSONAL MED SPETSKOMPETENS INOM KONTORSSERVICE, SERVERING OCH EVENT ÄR CAROTTE STAFF RÄTT FÖRETAG FÖR DIG. 

Carotte Staff har sedan sju år tillbaka ritat om marknaden för uthyrning av servicepersonal i Stockholm, Göteborg och Malmö. Genom våra egna serviceutbildningar och en tydlig process för kvalitetssäkring är vi en given partner för företag som vill stärka upp ett team.

NATIONELL BEMANNING

Hyr din personal

VI TAR PERSONALUTHYRNING PÅ LIKA STORT ALLVAR SOM DEN GODA SERVICE SOM VI LEVERERAR. ATT HYRA PERSONAL AV CAROTTE STAFF LYFTER DIN VERKSAMHET.

Det är extra viktigt att snabbt kunna skala upp och ner er serviceorganisation. Marknadsläget ändras snabbt, stora kundbokningar inkommer med kort varsel eller så har ni en lugn period framför er. Dock får kvalitetsnivån på er service aldrig äventyras av förändringarna, vilket för många företag innebär en stor utmaning.

Carotte Staff vill vara en långsiktig partner till dig som kund. Bara genom att lära känna din organisation och affär kan vi hjälpa dig att snabbt hitta och placera rätt person på rätt plats och på sätt se till att ni hyr in personal med korrekt kompetens..

Självklart har du stor frihet att hyra personal långsiktigt eller under en begränsad period, liksom olika avtal för hyrköp där du har chansen att överta medarbetaren.

 

 

CAROTTE STAFF

Hyr servicepersonal med spetskompetens i hela Sverige