KONFERENSLOKALER & EVENTLOKALER STOCKHOLM, GÖTEBORG, JÖNKÖPING

Våra konferens- & eventlokaler

VI DRIVER VERKSAMHET I  STORA, SMÅ, SPÄNNANDE OCH VACKRA KONFERENS- & EVENTLOKALER I STOCKHOLM, GÖTEBORG & JÖNKÖPING. SJÄLVFALLET KAN VI ÄVEN SKAPA NYA RUM FÖR MAT OCH UMGÄNGE HOS DIG ELLER PÅ ÖNSKAD LOCATION. 

KONFERENSLOKALER & EVENTLOKALER STOCKHOLM, GÖTEBORG, JÖNKÖPING

Våra konferens- & eventlokaler

VI JOBBAR MED FLEXIBLA LOKALER MED DET LILLA EXTRA. MED VÅR PROJEKTLEDNING, DEKOR, MAT OCH SERVICE ANPASSAR VI YTONA FÖR ERA BEHOV.

Carotte driver konferens- och eventlokaler i Stockholm, Göteborg och i Jönköping – med kapacitet från 10 till 1700 gäster. Läs mer nedan.

Givetvis kommer vi även med vår catering, personal och kringtjänster dit du vill. Ditt hem, kontor eller trädgård. Vi tar festen till dig med tält, mobila kök, dekorationer, ljud & ljus, mat & service.

Hyr konferens- & eventlokaler

KONFERENSLOKAL & EVENTLOKAL

Så funkar det att hyra konferens- & eventlokal

VÅRA PROJEKTLEDARE HJÄLPER DIG ATT SKRÄDDARSY DIN EVENTLOKAL FÖR DIN FEST, KONFERENS ELLER DITT FÖRETAGSEVENT.

Våra festlokaler är oftast utrustade med bra baspaket med ljud och ljus, stolar och bord, glas och porslin. Beroende på ditt behov kan Carotte hjälpa dig med dekor, scen och teknik, extra roligt och lyxigt porslin, blommor och mycket annat. Vi har alkoholtillstånd och garanterar utbildad servicepersonal. Vi hjälper både privatpersoner och företag.

Sammantaget kan du genom Carotte boka din fest-, konferens- eller eventlokal i Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Givetvis kan vi även hjälpa er med större evenemang även på annan ort.

Läs mer om vår eventservice mer mer omfattande uppdrag.

KONFERENS- & EVENTLOKAL

Lokaler för privatpersoner och företag

KONTAKTA OSS ELLER FYLL I VÅRT FORMULÄR FÖR ATT HYRA EVENT-, FEST- & KONFERENSLOKALER I STOCKHOLM, GÖTEBORG, JÖNKÖPING OCH ÖVRIGA SVERIGE.