REKRYTERA PERSONAL BESÖKSNÄRINGEN

Rekrytering & Bemanning

ERFARNA LEDARE OCH SPECIALISTER INOM BESÖKSNÄRINGEN ÄR SÄLLSYNTA OCH EFTERTRAKTADE. VI HJÄLPER ER ATT HITTA DEM.

Rekrytering är ditt företags viktigaste uppgift. Rätt person på rätt plats kan göra hela skillnaden. Vi på Carotte Staff har marknadens bästa nätverk och rekryteringsprocess för executive search och rekrytering inom service. Låt oss hjälpa dig att höja ert team.

EXECUTIVE SEARCH BESÖKSNÄRINGEN

Executive Search

VI KAN CHEFSREKRYTERINGAR OCH INTERIM AV LEDNINGSGRUPP INOM BESÖKSNÄRINGEN.

För oss handlar rekrytering och executive search om att vårda relationer, både mot våra kandidater och våra uppdragsgivare. Genom att snabbt få en förståelse för ert företags situation och våra kandidaters målsättningar och kvalifikationer, kan vi matcha rätt person med rätt företag och roll.

Processen för executive search är inte lika enkel som den låter. Våra egna searchspecialister arbetar dagligen med att underhålla och kvalitetssäkra vårt nätverk. En noggrann rekryteringsprocess som kvalitetssäkras i varje steg garanterar att matchningen blir rätt. Löpande ser vi till att samtliga parter hålls informerade och blir respektfullt och professionellt behandlade.

Carotte Staff bygger vår verksamhet på långsiktiga relationer, då gör vi som bäst jobb. Välkommen till oss.

 

REKRYTERINGSSERVICE

Rekrytering

CAROTTE STAFF ÄR EXPERTER PÅ REKRYTERING INOM BESÖKSNÄRINGEN.

Carotte Staff erbjuder våra kunder rekrytering för samtliga roller där service är en viktig faktor. Om du ger oss förtroendet att sköta din rekrytering kommer vi först utföra en noggrann behovsanalys, därefter inleda med att matcha ditt behov mot vårt stora nätverk av kompetenta kandidater. Parallellt går vi alltid ut med riktad annonsering och aktiv search.

Det viktigaste för oss på Carotte Staff är att du som kund får relevanta kandidatpresentationer som vi kan stå för. Det leder till rätt beslut och en långvarig relation där du och din nya medarbetare lyfter varandra till än högre nivåer.

 

REKRYTERING & EXECUTIVE SEARCH

Tillbaka till Staff