RESTAURANG GÖTEBORG

Läppstiftet

VÄLKOMNA TILL LÄPPSTIFTET FÖR EN UNIK MAT OCH MÖTESUPPLEVELSE. CAROTTE ERBJUDER FRUKOST, GOD LUNCH OCH FIKA TILLAGAT OCH BAKAT FRÅN GRUNDEN I VÅRT KÖK OCH BAGERI.

Varmt välkommen till oss med din förfrågan. Maila info@carotte.se eller ring 08-655 11 22.

RESTAURANG GÖTEBORG

Dagens lunch på Läppstiftet

VÅR LUNCH TILLAGAS ALLTID FRÅN GRUNDEN I VÅRT FINA KÖK PÅ LÄPPSTIFTET. KNAPPT ENS VI SJÄLVA VET VAD SOM KOMMER SERVERAS. SÄSONGENS RÅVAROR OCH UTBUD STYR VÅRA MENYER. DET BLIR BÅDE MER HÅLLBART, ROLIGT OCH GODARE SÅ.

Våra kockar lagar maten framför er och på menyn kommer ni alltid finna vegetariska alternativ, liksom fisk & kött. Varmt välkomna till oss!

Vecka 28-31 har restaurangen på Läppstiftet sommarstängt.

 

CATERING GÖTEBORG

Catering från Läppstiftet

FÖRSTKLASSIGA RÅVAROR, UTVALDA MED ALLRA STÖRSTA OMSORG. DET ÄR GRUNDEN FÖR ALL CATERING SOM VI LAGAR OCH LEVERERAR.
DOFTEN AV SÄSONGENS RÅVAROR BREDER ALLTID UT SIG ÖVER VÅRA KÖK I GÖTEBORG.

På vintern får bakade morötter, chilimarinerad grönkål och ugnsrostad palsternacka det att vattnas i munnen på den mest kräsne. Sedan kommer grönskan med allt från ramslök och sparris till färskpotatis och bär. Hösten kröner därefter året med smakfull svamp i alla former. Det är vi väl medvetna om på Carotte Catering. Därför, och för miljöns skull, fokuserar vi alltid på råvaror i säsong när vi planerar vad vi ska laga för catering i Stockholm och Göteborg.

KONFERENS GÖTEBORG

Konferens på Läppstiftet

HOS OSS OCH VASAKRONAN KAN NI KONFERERA MITT I CENTRALA GÖTEBORG MED VATTNET SOM NÄRMASTE GRANNE!

På plats i Läppstiftet erbjuder vi konferenslokaler upp till 140 personer men erbjuder också möjlighet till konferens utanför vårt egna hus. Vi samarbetar med flera anläggningar där vi levererar förstklassig service och fantastisk mat. Bakom varje möte finns smart logistik. Hos oss på Carotte så faller inget mellan stolarna. Vi har erfarenheten som krävs och arbetar i team med specialister.

Vi tror att möten människor emellan gör skillnad.