RESTAURANG STOCKHOLM

Agdas på hörnet

AGDAS PÅ HÖRNET ÄR EN NYBYGGD RESTAURANG I ANSLUTNING TILL KONFERENSVÅNINGEN AGDAS STHLM I CENTRALA STOCKHOLM.

I Stockholms innerstad öppnar vi nu upp Agdas. I helt nyrenoverade lokaler, som tidigare varit stängda för allmänheten, slår Agdas upp portarna för konferens, restaurang och evenemang med högkvalitativ mat. Platsen inspireras av den svenska konstnärinnan Agda Österberg – en kvinna som tog konstvärlden med storm med sin färgstarka talang.

RESTAURANG STOCKHOLM

Restaurang & festvåning

AGDAS PÅ HÖRNET ÄR KÄNSLAN AV ETT STORT VARDAGSRUM. RESTAURANGEN HÅLLER ÖPPET FRÅN TIDIG VARDAGSMORGON TILL EFTERMIDDAG – OCH DÄREFTER SOM FESTVÅNING FÖR SLUTNA SÄLLSKAP PÅ 150 PERSONER TILL SEN KVÄLL UNDER KVÄLLAR OCH HELGER.

Här kikar gäster obehindrat in för en nybakad frukostfralla och det uppiggande kaffet som välkomnar dem i arla morgonstund. Till lunch sätter Agdas guldkant på arbetsdagen med vällagad mat från grunden på lokala råvaror. Här sitter gästerna ner för långlunch eller plockar upp sin take away och ilar vidare. Dagens lunch utgår ifrån en vegetarisk rätt som går utmärkte att äta som den är, alternativt kan gästen välja att lägga till dagens animaliska protein. Veckans favoriter varieras i både á la carte och sallader, samt kreativa mackor.

Hos Agdas på hörnet är man välkommen att slå sig ner sig med sin jobbdator i mellantimmarna. Restaurangen har även ett utbud av dagsfärska bullar, croissanter och sötsaker. Då arbetsveckan känns lång finns också möjligheten att socialisera under en after work. Varje torsdag, med start den 26 oktober, håller Agdas på hörnet öppet för AW.

Det går utmärkt att abonnera Agdas på hörnet för upp till 150 personer under kvällar och helger. Agdas kockar och projektledare skräddarsyr er meny och bar efter önskemål och budget.

KONFERENS STOCKHOLM

Konferens Agdas STHLM

VÄGG I VÄGG MED AGDAS PÅ HÖRNET FINNER VI KONFERENSVÅNINGEN AGDAS STHLM. EN NYRENOVERAD OAS I CENTRALA STOCKHOLM.

Agdas konferens är inte bara en plats för affärsmöten, det är en plats för inspiration och kreativitet. I stilrena, ombonade mötesrum får idéer sväva fritt. Med modern teknik, en harmonisk lounge och kvalitativ mat vägg i vägg så är Agdas optimalt för en kvalitativ heldag.

Här är det meningen att gästerna ska känna sig som hemma. Hos Agdas finns sju mötesrum för 6–16 personer, en utbildningssal för 36 personer samt en hörsal med kapacitet på 98 personer. Medan projekt presenteras eller framgångar firas så förbereds gedigen mat av hög kvalitet till mötesdagen precis intill.

Här finns alla möjligheter att avrunda en mötesdag genom att abonnera restaurang Agdas på hörnet för upp till 150 personer.

CATERING STOCKHOLM

Catering från Agdas på hörnet

TA MED AGDAS KÖK TILL ERT EVENEMANG.

Hos Agdas på hörnet finns ett team med erfarenhet från några av Stockholms mest ikoniska restauranger. De har även en gedigen erfarenhet av catering och vet vad som krävs för ett lyckat evenemang.

Tillsammans med Agdas projektledare tar kockarna fram förslag i linje med era önskemål och levererar. Kontakta Agdas direkt så hittar vi ett bra format för er.

LÄS MER

Mer från Carotte

HÄR HITTAR DU MER OM OSS OCH VÅRA TJÄNSTER SÅSOM KONFERENS- & EVENTLOKALER, BEMANNING OCH KONTORSSTÄD.