DU HITTAR OSS HÄR I

Göteborg

CAROTTE SKAPAR UNIKA MÖTEN OCH UPPLEVELSER GENOM TRE SPECIALISERADE DOTTERBOLAG SOM TILLSAMMANS ELLER ENSKILT ERBJUDER BRANSCHLEDANDE TJÄNSTER FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER.

OM CAROTTE

Vad gör Carotte?

CAROTTE SKAPAR UNIKA MÖTEN OCH UPPLEVELSER GENOM TRE SPECIALISERADE DOTTERBOLAG SOM, TILLSAMMANS ELLER ENSKILT, ERBJUDER BRANSCHLEDANDE TJÄNSTER FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER.

I Göteborg erbjuder vi catering, evenemangstjänster och restaurang, samt konferens-/och eventlokaler genom Läppstiftet & Leir Mat & Möten. Rekryterings- och bemanningstjänster för kontor och besöksnäringen genom Carotte Staff. Samt städ- och trivseltjänster för kontor och företag genom Carotte Housekeeping. Samt omfattande soft facility services för kontor och fastighetsägare.

CAROTTE FOOD & EVENT – Catering, restauranglösningar & eventservice
CAROTTE STAFF – Bemanning och rekrytering till kontor och besöksnäring
CAROTTE HOUSEKEEPING – Städtjänster för kontor och företag

CAROTTE CONCIERGE – Soft facility service -tjänster där alla bolagen samverkar

Varmt välkommen till oss med din förfrågan.
Maila info@carotte.se eller ring 08-655 11 22.

BESÖK OSS

Leir Mat & Möten

VÄLKOMNA TILL EN HÄRLIG MÖTES- OCH MATUPPLEVELSE SIGNERAD CAROTTE. HÄR FINNER DU MÖJLIGHETER FÖR KONFERENS, RESTAURANG OCH FESTVÅNING DÄR VI INTE TUMMAR PÅ KVALITEN. 

I vår helt nyöppnade restaurang erbjuder Leir mat och dryck från frukost till sen eftermiddag. Allt ifrån egenbakat bröd och gofika till välkomponerade rätter från världens alla hörn.

Du kan även boka våra lokaler för slutna sällskap för upp till 300 personer.

Efter sommaren öppnar även Leirs nya konferensvåning en trappa upp. Här ryms 4-80 personer och har ni en inspirerande utsikt över Ullevi.

Varmt välkomna till oss på Leir Mat & Möten!

Öppettider
Restaurang: Måndag-Fredag 11:00-13.30
Kafé: Måndag-Fredag 07:30-16.00

Du hittar oss på Ullevigatan 17-19.

BESÖK OSS

Läppstiftet – Lilla Bommen

CAROTTE HAR FÅTT ÄRAN ATT RÅ OM ETT IKONISKT LANDMÄRKE I STADEN. LÄPPSTIFTET ÄR 86 METER HÖG BYGGNAD OM 22 VÅNINGAR VID GÖTA ÄLV, PÅ FEM MINUTERS PROMENADAVSTÅND FRÅN CENTRALEN. EN PÄRLA SOM NÄSTAN ALLA KÄNNER TILL, MEN DESTO FÄRRE FAKTISKT BESÖKT. NU FINNS DET ALLA ANLEDNINGAR ATT ÄNDRA PÅ DET.

Det nyskapande kvarteret Gullbergsvass är en plats under utveckling. Här växer en ny del av staden fram med centralt och attraktivt läge.

Läppstiftet ägs av fastighetsägaren Vasakronan och erbjuder förutom en enastående utsikt, toppmoderna kontorslokaler. Här driver Carotte all soft facility service – restaurangen, intern och extern catering, konferens- och eventlokaler med fullt serviceutbud och reception genom bemanning. Givetvis har vi även städservice i huset genom Carotte Housekeeping.

Vill du veta mer om kontoren i Läppstiftet – kika in hos Vasakronan HÄR.

Varmt välkommen att höra av dig till oss med din förfrågan i Göteborg.

Öppettider
Restaurang: Måndag-Fredag 11:00-13.30
Kafé: Måndag-Fredag 07:30-17.00

Du hittar oss på Lilla Bommen 2.

FLEXIBEL CATERING

Catering i Göteborgsområdet

FÖRSTKLASSIGA RÅVAROR, UTVALDA MED ALLRA STÖRSTA OMSORG. DET ÄR GRUNDEN FÖR ALL CATERING SOM VI LAGAR OCH LEVERERAR.

Från Carottes centralkök i Läppstiftet går all vår catering ut till både privatpersoner och företag. Något som vi pysslat med i över 40 år runt om i Sverige.

Önskar ni en intim måltid med egen kock, mat och dryck till jul-/sommarfesten, event på fältet eller bankett för 1000+ pers. Det är inga problem.

Vi tar maten dit du vill samt hämtar och diskar därefter. Vi erbjuder även kringtjänster såsom
– Serverings- och eventpersonal
– Alkoholhaltig dryck med tillstånd
– Glas, porslin och bestick
– Tält
– …och mycket mer därtill

I Göteborg har vi fått äran att laga och leverera all mat till både Göteborgsvarvet, Partille och Gothia Cup, Veteran-VM i Friidrott – samt flertalet gånger till stora evenemang på Bananpiren rakt över älven. Vi gillar både det stora spektakulära och det mindre, mer intima.

Bara ställ frågan så löser vi det mesta.

LÄPPSTIFTET

Konferens- & Eventlokal

HOS OSS PÅ LÄPPSTIFTET och LEIR MAT & MÖTEN KAN NI MÖTAS MITT I CENTRALA GÖTEBORG MED VATTNET ELLER ULLEVI SOM NÄRMASTE GRANNE.

Här erbjuder vi en bred variation av konferens- och eventlokaler. Våra lokaler är nyrenoverade och fräscha med stora möjligheter.

Läpstiftet kapacitet: 16–500 personer
Leir Mat & Möten Kapacitet: 4–300 personer (öppnar början av september)

På Läppstiftet kan du välja vår aula för möten för större sällskap eller lyxa till det med möte och middag uppe i ”Nordkoster” på 21 våningen. Där, längst upp i Läppstiftet får ni en slående utsikt och vi skräddarsyr er upplevelse kring mat och dryck – för max 16 personer. Eller varför inte abonnera hela restaurangen för 500 personer?

Hos Leir Mat & Möten har vi flertalet flexibla rum med utsikt över Ullevi för 4-80 personer. Direkt i anslutning till konferensen finner ni restaurangen som serverar riktigt bra mat. Givetvis kan ni hyra hela vår restaurang med ett skräddarsytt koncept för upp till 300 personer.

Vi servar vi er med kaffe, frukost, fika, lunch, frukt, middag och eventuell bar och fest om ni så önskar. Vi tror att möten människor emellan gör skillnad. Skicka din förfrågan så hittar vi ett bra format för er.

Carotte har även flertalet event- & konferenslokaler runt om i Sverige. Varmt välkomna!

EVENT, KONTOR & BESÖKSNÄRING

Bemanning & Rekrytering

VÅRT JOBB ÄR ATT FÖRENKLA ERT. GENOM CAROTTE STAFF TILLHANDAHÅLLER VI BEMANNING OCH REKRYTERING INOM KONTOR, KUNDTJÄNST, BESÖKSNÄRINGEN OCH EVENT.

Vi vet att arbetsbelastningen varierar under året. Det kan röra sig om arbetstoppar, organisationsförändringar eller föräldraledigheter.

Vi matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service, oavsett om det handlar om att bemanning eller rekrytering. Ta hjälp för en dag, en månad eller ett år. Vi har en flexibel personalpool.

Genom våra egna träffsäkra utbildningar Carotte Academy utvecklar vi våra konsulter med det där lilla extra – engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad.

SOFT FACILITY SERVICES

Carotte Concierge

FÖRNYA ERT KONTOR ELLER ER FASTIGHET FÖR ATT OPTIMERA TRIVSELN FÖR ERA MEDARBETARE OCH KUNDER. GENOM VÅRA SOFT FACILITY SERVICES KOMBINERAR VI STYRKAN I ALLA CAROTTES BOLAG

Morgondagens arbetsplats kommer att vara mer fokuserad på att skapa en miljö som främjar både välbefinnande och produktivitet hos de anställda. Arbetsgivare blir alltmer medvetna om att erbjudandet på det fysiska kontoret spelar en avgörande roll för att skapa en plats där kollegor vill mötas och företagskultur kan utvecklas. Detta har också en stor påverkan på hur attraktiva arbetsgivare är för att locka till sig och behålla talang.

En viktig aspekt av framtidens kontor är soft facility services, som innebär att företag investerar i ”mjuka tjänster” som hjälper till att skapa en arbetsmiljö som de anställda vill vistas i. Dessa tjänster sträcker sig långt längre än en bra kaffemaskin – som givetvis redan kan räkna sig till klustret syre, värme, vatten och näring.

Genom tjänsten Carotte Concierge erbjuder Carotte soft facility services till kontor. Tjänsten optimerar styrkan i Carottes tre dotterbolag – Carotte Food & Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping – och levererar precis det som bolagen heter, och lite till.

STÄDTJÄNSTER FÖR FÖRETAG

Carotte Housekeeping

HOUSEKEEPING MED DET LILLA EXTRA SOM GÖR STOR SKILLNAD FÖR DITT KONTOR.

Känslan av ett nystädat hotellrum är oslagbar. Exakt samma känsla vill Carotte skapa när du kliver in på kontoret i Göteborg varje morgon.

Carotte Housekeeping är mycket mer än ett klassiskt städbolag och Carotte arbetar enbart med kunder som ställer höga krav.

Personalen är professionellt rekryterad och utbildad. Kunden får en fast person, eller ett fast team, som återkommer vecka efter vecka. Teamet är certifierade genom SRY – städbranschens Gesällbrev. De får även löpande fortbildning i städteknik, materiallära och hygienprocesser.

Kunden har en egen kontaktperson för drift och arbetsledare gör löpande platsbesök. Allt för att säkerställa bästa möjliga upplevelse av kontoret.

Hitta hit

Carotte Läppstiftet
Lilla Bommen 2
411 04 Göteborg

Leir Mat & Möten
Ullevigatan 17-19
411 40 Göteborg

08-655 11 22
info@carotte.se

Nyfiken på att veta mer?

Hör av dig till oss med din förfrågan så ska vi se till att hjälpa dig på allra bästa sätt.

Du hittar oss på flera platser i Sverige

Carotte har kontor samt centralkök i Göteborg, Jönköping och Stockholm. Genom Carotte Staff har vi även ett kontor i Malmö och kan givetvis tillgodose rekrytering och bemanning i Sveriges alla hörn.

Våra tjänster

CAROTTE SKAPAR ATTRAKTIVA LÖSNINGAR GENOM FLEXIBEL CATERING, EVENTSERVICE, REKRYTERING/BEMANNING OCH KONTORSSTÄD.