EVENT PÅ KULTURHUSET STADSTEATERN

Kulturhuset Stadsteatern

PÅ KULTURHUSET STADSTEATERN ÄR MÖJLIGHETERNA OÄNDLIGA FÖR LYCKADE EVENEMANG. 

Här möts ni i kreativa lokaler för alla typer av evenemang. Storslagna middagar, inspirerande konferenser eller företagets nästa mässa. Vi på Carotte levererar all servicepersonal, mat, dryck, porslin och samt kringtjänster och anpassar gärna menyn efter era önskemål.

Välj och vraka på nedan lokaler som vi rår om.

FOAJE 3
Foajé 3 är ett ljust, öppet rum med utsikt över Sergels torg. Här finns en mindre scen, men rummet utmärks framförallt av stadsvyn och den generösa golvytan, rätt för mingel av alla slag. Passar utmärkt för mässor, events, seminarier, utställningar och fester andra typer av arrangemang.

Foajé 3 ligger alldeles intill Hörsalen och de båda rummen går utmärkt att kombinera.

• 250 kvm golvyta
• Biosittning upp till 150 personer – mingel 250 personer

HÖRSALEN
Hörsalen passar lika bra när du behöver en ordentlig scen och många sittplatser som när du vill ha middagsdukat och ett rymligt dansgolv, eller behöver en tom yta för mässplatser. Ett ljust och luftigt rum med strålande utsikt åt två håll.

• 495 kvm golvyta
• Upp till 450 personer

LILLA STUDION
Unik i sitt slag med sin öppenhet ut mot stadspulsen på Sergels torg. Lilla Studion skapar en intim känsla trots sina stora glaspartier och generösa takhöjd vilket gör den perfekt för samtal, möten, mindre konserter och stämningsfulla kvällsmingel.

• 115 kvm golvyta
• Biosittning upp till 90 personer – mingel 150 personer

STUDION
Studion ligger i gatuplan, med folklivet och Sergelfontänen direkt utanför de stora fönstren. Det här rummet är ”mitt i city”. Lokalen har ett fantastiskt ljusinsläpp, men går även att mörklägga. En stor öppen yta, åtta meter till taket och ett tillhörande entresolplan en halv våning upp, gör Studion till en flexibel och användbar lokal.

• 740 kvm golvyta, varav 540 kvm på entréplan med scen och 200 kvm på entresol
• Biosittning upp till 250 personer – mingel 700 personer

Varmt välkommen att höra av dig med er förfrågan så hittar vi en bra meny som passar under ert event.

Till våra event- & konferens- anläggningar