STÄDTJÄNSTER FÖR FÖRETAG

Lokalvård

HOUSEKEEPING MED DET LILLA EXTRA SOM GÖR STOR SKILLNAD FÖR DITT KONTOR.

Känslan av ett nystädat hotellrum är oslagbar. Exakt samma känsla vill vi skapa när du kliver in på kontoret varje morgon. Vi städar i Stockholm, Göteborg och Jönköping.

STÄDTJÄNSTER OCH LOKALVÅRD FÖR FÖRETAG

Vi gör skillnad. En märkbar skillnad.

CAROTTE VILL BIDRA TILL ATT MEDARBETARUPPLEVELSEN HOS VÅRA KUNDER ÄR NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA. DÄRFÖR ERBJUDER VI CAROTTE HOUSEKEEPING SOM ÄR NYCKELN I VÅRT SERVICEERBJUDANDE CAROTTE CONCIERGE.

Förutom att mötas av en ren och fräsch arbetsplats, märker du att någon har haft ett öga för de små detaljerna. Ett öga för det där lilla extra som bidrar till att skapa en miljö som det är härligt att arbeta och vistas i. Vi gör helt enkelt ert kontor redo för en ny arbetsdag. Med Carotte Housekeeping upplever du skillnaden, en märkbar skillnad.

Carotte Housekeeping skiljer sig från andra vanliga städbolag. Fokus är att erbjuda personal som är välutbildad och kvalitetssäkrad genom vår långa erfarenhet och SRY-certifiering. För att säkerställa hög kvalitet genomgår alla medarbetare inom Housekeeping även samma kvalitativa serviceutbildning inom Carotte Academy som koncernens övriga servicepersonal.

Carotte Haousekeeping är en del av vårt erbjudande Carotte Concierge. Utbudet innefattar kontorsservice och kontorsstäd med tjänster och produkter inom reception, städ, bemanning, catering, eventservice och möten.

Vi städar i Stockholm, Göteborg och Jönköping.

STÄDTJÄNSTER FÖR FÖRETAG

Fördelar med Carotte Housekeeping

PROFESSIONELL STÄDPERSONAL

 • Professionellt rekryterad och utbildad personal
 • Kvalitetssäkrad genom arbetsträning i Carottes egna verksamheter
 • Fortbildning löpande i städteknik, materiallära och hygienprocesser

NOGGRANT UTVALDA STÄDMATERIAL

 • Använder noga utvalda städmaterial för just era behov
 • Arbetar hållbart och anpassat för att säkerställa bästa resultat för ert kontor
 • Nya maskiner såsom dammsugare och övrigt material

FLEXIBILITET

 • Skala upp och ner ditt städavtal med kort varsel
 • Kraften i att anpassa städningen snabbt utifrån säsong och rådande omständigheter
 • Erbjudande om fönsterputs och storstäd – allt inom lokalvård kan vi lösa år et

PERSONLIG & NÄRVARANDE SERVICE

 • En egen kontaktperson
 • Platsbesök en gång i månaden för kvalitetssäkring
 • Ta del av våra inspektionsprotokoll som inkluderar förslag på förbättringsåtgärder

Alla bolag inom Carotte är kollektivanslutna och ISO-certifierade – ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001.

STÄDTJÄNSTER OCH LOKALVÅRD FÖR FÖRETAG

Carotte Housekeeping är SRY -certifierade

SRY:s SYFTE ÄR ATT HÅLLA YRKESSKICKLIGHETEN INOM SERVICEBRANSCHEN PÅ EN HÖG NIVÅ. DÄRFÖR UTFÄRDAR SRY YRKESBEVIS INOM BLAND ANNAT STÄDSERVICE SOM KAN JÄMSTÄLLAS MED STÄDBRANSCHENS GESÄLLBREV.

Då vi månar om både våra anställda och våra kunder så är yrkesbevis från SRY en självklarhet för oss på Carotte Housekeeping.

YRKESBEVIS GER

 • Individen en bekräftelse på den egna kompetensen och att en grundläggande kunskapsnivå uppnåtts.
 • Kunden en försäkran om en god kunskapsnivå hos den personal som utför tjänster.
 • Branschen en gemensam grundläggande kunskapsbas som också underlättar vidare kompetensutveckling och specialisering i det egna företaget.
 • Arbetsgivaren en möjlighet att säkerställa att man har kompetent personal.
 • Möjlighet att genom validering lokalisera redan befintlig kompetens hos personer inom branschen.

JOBBA MED OSS

Carotte Housekeeping växer

VI SOM ARBETAR PÅ CAROTTE HOUSEKEEPING BÄR PÅ EN STOR YRKESSTOLTHET. VI VET ATT VI GÖR SKILLNAD FÖR MÅNGA MÄNNISKOR VARJE DAG OCH VI ÄR BRA PÅ DET VI GÖR.

Idag städar vi i Stockholm, Göteborg och Jönköping och vårt team växer konstant i alla städer. Skulle du platsat på Carotte Housekeeping? Tveka inte att höra av dig.

Alla bolag inom Carotte är kollektivanslutna.

SOFT FACILITY SERVICES

Carotte Concierge

FÖRNYA ERT KONTOR ELLER ER FASTIGHET FÖR ATT OPTIMERA TRIVSELN FÖR ERA MEDARBETARE OCH KUNDER. GENOM VÅRA SOFT FACILITY SERVICES KOMBINERAR VI STYRKAN I ALLA CAROTTES BOLAG

Morgondagens arbetsplats kommer att vara mer fokuserad på att skapa en miljö som främjar både välbefinnande och produktivitet hos de anställda. Arbetsgivare blir alltmer medvetna om att erbjudandet på det fysiska kontoret spelar en avgörande roll för att skapa en plats där kollegor vill mötas och företagskultur kan utvecklas. Detta har också en stor påverkan på hur attraktiva arbetsgivare är för att locka till sig och behålla talang.

En viktig aspekt av framtidens kontor är soft facility services, som innebär att företag investerar i ”mjuka tjänster” som hjälper till att skapa en arbetsmiljö som de anställda vill vistas i. Dessa tjänster sträcker sig långt längre än en bra kaffemaskin – som givetvis redan kan räkna sig till klustret syre, värme, vatten och näring.

Genom tjänsten Carotte Concierge erbjuder Carotte soft facility services till kontor. Tjänsten optimerar styrkan i Carottes tre dotterbolag – Carotte Food & Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping – och levererar precis det som bolagen heter, och lite till.

Nyfiken på att veta mer?

Hör av dig till oss med din förfrågan så ska vi se till att hjälpa dig på allra bästa sätt.

Fler tjänster från Carotte

CAROTTE SKAPAR UNIKA MÖTEN OCH UPPLEVELSER GENOM TRE SPECIALISERADE DOTTERBOLAG SOM ERBJUDER BRANSCHLEDANDE TJÄNSTER FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER.