CATERINGMENY STOCKHOLM, GÖTEBORG & JÖNKÖPING

Carotte Catering

CATERINGMENY MED FÖRSTKLASSIGA RÅVAROR, UTVALDA MED ALLRA STÖRSTA OMSORG. DET ÄR GRUNDEN FÖR ALL CATERING SOM VI LAGAR OCH LEVERERAR I STOCKHOLM, GÖTEBORG OCH JÖNKÖPING.

CATERING STOCKHOLM, GÖTEBORG & JÖNKÖPING

Våra cateringmenyer

Här hittar du våra cateringmenyer. Klicka dig vidare till din stad för att ta del av allt gott som våra kockar, bagare och konditorer lagar lokalt hos dig.

NÄRPRODUCERAD CATERING I STOCKHOLM, GÖTEBORG & JÖNKÖPING

Med smak för närlagat

DOFTEN AV SÄSONGENS RÅVAROR BREDER ALLTID UT SIG ÖVER VÅRA KÖK I STOCKHOLM, GÖTEBORG OCH JÖNKÖPING.

På vintern får bakade morötter, chilimarinerad grönkål och ugnsrostad palsternacka det att vattnas i munnen på den mest kräsne. Sedan kommer grönskan med allt från ramslök och sparris till färskpotatis och bär. Hösten kröner därefter året med smakfull svamp i alla former. Det är vi väl medvetna om på Carotte Catering. Därför, och för miljöns skull, fokuserar vi alltid på råvaror i säsong när vi planerar vad vi ska laga för catering i Stockholm, Göteborg och Jönköping.

EVENTSERVICE

Carotte hjälper er med helheten

Carotte har lång erfarenhet av att planera och genomföra stunderna ni vill fira och dela med andra. Det kan vara en studentmottagning, ett dop eller bröllop. Vi hjälper er med helheten både till den privata tillställningen och företagseventet.

Vi tar maten dit du vill samt hämtar och diskar därefter. Vi erbjuder även kringtjänster såsom
– Serverings- och eventpersonal
– Kock på plats
– Bartender
– Alkoholhaltig dryck med tillstånd
– Glas, porslin och bestick
– Tält
– …och mycket mer därtill

Fråga din projektledare om kringtjänster så hjälper vi dig.

Läs mer om eventservice till större evenemang.

OM CAROTTE

40 år av catering

MATEN SKA KOMMA I TID, SPECIALKOSTEN MÅSTE VARA RÄTT, KVALITETEN SKA VARA PÅ TOPP.

Alla smådetaljer som ingår i att leverera catering måste helt enkelt fungera. Det ska erkännas att även vi gör fel ibland. Men vad som utmärker Carotte Catering är att det händer så sällan och att vi är väldigt bra på att ta oss an svårigheter när de väl uppstår.

Tack vare det kommer våra kunder tillbaka, gång på gång, och gör oss till en av Sveriges största cateringleverantör sedan 40 år tillbaka.

Du kan catera ifrån oss på Carotte i Stockholm, Göteborg och i Jönköping.

HYR IN PERSONAL

Hyra event- & serveringspersonal

OM DU BEHÖVER HYRA PERSONAL MED SPETSKOMPETENS INOM SERVERING OCH EVENT SÅ HJÄLPER VI ER GENOM VÅRT EGET BEMANNINGSBOLAG CAROTTE STAFF.

Vi på Carotte vill att våra cateringkunder ska få kvalitetssäkrad personal till sina evenemang. Både privatpersoner och företag. Genom Carotte Staff har vi en personalpool om cirkla 600 kvalificerade konsulter som, med relativt kort varsel, kan komma ut och arbeta på plats hos er – i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer hos Carotte Staff. Boka personal via Carotte Catering – i samma förfrågan som du gör för maten.

Tillfällen för catering

DET FINNS MÅNGA TILLFÄLLEN ATT TRÄFFAS FÖR ATT FIRA, MINNAS ELLER FÖR ATT FOKUSERA – OCH VI ÄLSKAR DEM ALLA. LÄS MER OCH INSPIRERAS NEDAN.

Catering för fest och vardag