CATERING STOCKHOLM GÖTEBORG

Carotte Catering

FÖRSTKLASSIGA RÅVAROR, UTVALDA MED ALLRA STÖRSTA OMSORG. DET ÄR GRUNDEN FÖR ALL CATERING SOM VI LAGAR OCH LEVERERAR I STOCKHOLM OCH GÖTEBORG.

VÅRA MENYER

NÄRPRODUCERAD CATERING I STOCKHOLM & GÖTEBORG

Med smak för närlagat

DOFTEN AV SÄSONGENS RÅVAROR BREDER ALLTID UT SIG ÖVER VÅRA KÖK I STOCKHOLM OCH GÖTEBORG.

På vintern får bakade morötter, chilimarinerad grönkål och ugnsrostad palsternacka det att vattnas i munnen på den mest kräsne. Sedan kommer grönskan med allt från ramslök och sparris till färskpotatis och bär. Hösten kröner därefter året med smakfull svamp i alla former. Det är vi väl medvetna om på Carotte Catering. Därför, och för miljöns skull, fokuserar vi alltid på råvaror i säsong när vi planerar vad vi ska laga för catering i Stockholm och Göteborg.

SOMMARFEST BY CAROTTE

Carotte hjälper er med helheten

Carotte har lång erfarenhet av att planera och genomföra stunderna ni vill fira och dela med andra. Det kan vara en studentmottagning, ett dop eller bröllop. Vi hjälper er med helheten både till den privata tillställningen och företagseventet.  Vi ordnar allt för er sommarfest, från att ta fram kreativa aktiveringar för festen till att hjälpa er skicka ut inbjudningar.

Varmt välkomna att höra av er inför er sommarfest!

 

40 år av catering

MATEN SKA KOMMA I TID, SPECIALKOSTEN MÅSTE VARA RÄTT, KVALITETEN SKA VARA PÅ TOPP.

Alla smådetaljer som ingår i att leverera catering måste helt enkelt fungera. Det ska erkännas att även vi gör fel ibland. Men vad som utmärker Carotte Catering är att det händer så sällan och att vi är väldigt bra på att ta oss an svårigheter när de väl uppstår. Tack vare det kommer våra kunder tillbaka, gång på gång, och gör oss till Stockholms största cateringleverantör sedan 40 år tillbaka.

Tillfällen för catering

CAROTTE CATERING

Catering i Stockholm för fest och vardag

KONTAKTA OSS ELLER FYLL I VÅRT FORMULÄR FÖR ATT KOMMA IGÅNG MED DIN BESTÄLLNING AV CATERING I STOCKHOLM.