RESTAURANG STOCKHOLM

Våra restauranger

FRUKOSTMÖTE VID KONSERTHUSET ELLER EN GOD LUNCH PÅ GÄRDET. OAVSETT PÅ VILKA RESTAURANGER I STOCKHOLM DU BESÖKER OSS SERVERAS DU NÄRLAGADE OCH HÅLLBARA MÅLTIDER. VÄLKOMMEN IN!

RESTAURANG GÄRDET STOCKHOLM

Carotte Gärdet

Välkommen till Tegeluddsvägen. Vi har öppet från 07.30 med frukost som sedan övergår i lunch och fika på eftermiddagen. Här hämtas även all vår catering.

Öppettider: Måndag-fredag 07:30-15:00

RESTAURANG CITY STOCKHOLM

Carotte Konserthuset

Efter sommaren slår Carotte upp portarna till vårt senaste tillskott inom House of Taste. I vackra och historiska Konserthusets fastighet hittar ni oss på Sveavägen. Vi kommer ha öppet från morgon till kväll och den vana konsertbesökaren kommer känna igen sig extra väl i koncept och menyer.

FESTLOKAL STOCKHOLM

Boka våra festlokaler

Visste du att våra lokaler går att boka för slutna sällskap? Vi gör både fester och företagsevent genom vår eventbyrå, skräddarsyr menyer med cateringföretag och har Stockholms vassaste service med serveringspersonal och hovmästare från vårt bemanningsföretag.

Kontakta en av våra projektledare så berättar vi om alla möjligheter. Och ta gärna en titt på fler festlokaler i Stockholm som vi erbjuder.

Vår miljöpolicy är en ständig resa mot en god och hållbar framtid

Det är vår ambition att tänka långsiktigt i alla steg från inköp av råvara till färdig måltid på olika evenemang och vad som händer sedan med eventuella matrester. Det innebär bl a:

  • Vi köper närodlat och ekologiskt när det är möjligt
  • Vi köper endast MSC-märkt fisk
  • Vi erbjuder alltid vegetariska alternativ
  • Vi gör biobränsle av vårt avfall
  • Vi samarbetar med Karma när måltider blir över
  • Vi byter ut vår fordonsflotta till eldrift under 2020
  • Samtliga bolag inom Carotte är kollektivanslutna