SERVICE FÖR KONTOR

Carotte Concierge

FÖRNYA ERT KONTOR ELLER ER FASTIGHET FÖR ATT OPTIMERA TRIVSELN FÖR ERA MEDARBETARE OCH KUNDER. GENOM VÅRA SOFT FACILITY SERVICES KOMBINERAR VI STYRKAN I ALLA CAROTTES BOLAG.

Carotte Concierge erbjuder integrerad soft facility services med en heltäckande meny av kvalitativa produkter och tjänster för er arbetsplats. Vi erbjuder måltidslösningar, personal, housekeeping och skräddarsydd kontorsservice.

Nya tider kräver nyskapande soft facility services, helt enkelt.

SERVICE FÖR KONTOR

Produkter & tjänster inom Carotte Concierge

INTEGRERAD FACILITY SERVICES MED EN HELTÄCKANDE MENY AV KVALITATIVA PRODUKTER OCH TJÄNSTER FÖR DIN ARBETSPLATS.

Morgondagens arbetsplats ska främja både välbefinnande och produktivitet. En nyckel är soft facility services, som innebär att företag investerar i ”mjuka tjänster” för en mer effektiv och trivsam miljö. Detta har också en stor påverkan på hur attraktiva arbetsgivare är för att locka till sig och behålla talang.

Genom tjänsten Carotte Concierge erbjuds soft facility services till kontor och fastighetsbolag. Tjänsten optimerar styrkan i Carottes tre dotterbolag – Carotte Food & Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping.

TJÄNSTER – LEVERERAS I HELA SVERIGE
Carotte Concierge är er lösning för förstklassig reception och service på kontoret. Allt för att ni ska bli en så attraktiv arbetsgivare som möjligt.

PRODUKTER – LEVERERAS I STOCKHOLM, GÖTEBORG & JÖNKÖPING
Carotte Concierge erbjuder kvalitativa produkter som förvandlar ditt kontor till en mötesplats som gör skillnad.

SERVICE KONTOR

Fördelar med Carotte Concierge

HÖJ MEDARBETARENGAGEMANGET OCH KUNDUPPLEVELSEN GENOM 40 ÅRS ERFARENHET AV SERVICE GENOM PERSONAL, MAT OCH MÖTEN. VI HJÄLPER FÖRETAG OCH FASTIGHETSBRANSCHEN ATT LEVERERA ETT FULLSKALIGT SERVICEERBJUDANDE.

När de anställda trivs på kontoret, skapas det en känsla av samhörighet vilket också underlättar kommunikation och samarbete mellan avdelningar.

  • Ökad trivsel bland medarbetarna
  • Bättre intryck för kunder och besökare
  • Lägre kostnader, samlade fakturor och ökad flexibilitet
  • Högsta krav på miljö, hygien och kvalitet
  • Helhetspartner inom service, mat och möten

Företag som investerar i soft facility services kommer att ligga steget före. En trivsam, produktiv och tidseffektiv arbetsmiljö gynnar alla.

Psst… Samtliga företag inom Carotte är kollektivanslutna och ISO-certifierade

FASTIGHETER VI TAR HAND OM

Werket i Jönköping

STATLIGA VERKEN I JÖNKÖPING FÖRVANDLAS NU TILL WERKET – EN MÖTESPLATS PÅ 21 000 KVM FÖR NÄRINGSLIV OCH BOENDE I JÖNKÖPING. FASTIGHETSÄGAREN CASTELLUM OCH CAROTTE KROKAR ARM FÖR ATT TILLSAMMANS SKAPA EN UNIK MAT- OCH SERVICEUPPLEVELSE I DEN HÄFTIGA FASTIGHETEN. I SEPTEMBER 2023 ÖPPNADE DÖRRARNA I FULL REGI.

Werket ägs av Castellum och erbjuder förutom en dynamisk miljö även toppmoderna kontorslokaler. Här driver Carotte all soft facility service – restaurangen, intern och extern catering, konferens- och eventlokaler med fullt serviceutbud och reception genom bemanning. Givetvis har vi även städservice i huset genom Carotte Housekeeping.

FASTIGHETER VI TAR HAND OM

Läppstiftet i Göteborg

CAROTTE HAR FÅTT ÄRAN ATT RÅ OM ETT IKONISKT LANDMÄRKE I GÖTEBORG. LÄPPSTIFTET ÄR 86 METER HÖG BYGGNAD OM 22 VÅNINGAR VID GÖTA ÄLV, PÅ FEM MINUTERS PROMENADAVSTÅND FRÅN CENTRALEN. EN PÄRLA SOM NÄSTAN ALLA KÄNNER TILL, MEN DESTO FÄRRE FAKTISKT BESÖKT. NU FINNS DET ALLA ANLEDNINGAR ATT ÄNDRA PÅ DET.

Det nyskapande kvarteret Lilla Bommen är en plats under utveckling. Här växer en ny del av staden fram med centralt och attraktivt läge.

Läppstiftet ägs av Vasakronan och erbjuder både en enastående utsikt och härliga kontorslokaler. Carotte hanterar all soft facility service i huset. Vilket inkluderar restaurangen, intern och extern catering, konferens- och eventlokaler med fullt serviceutbud och reception genom bemanning. Carotte Housekeeping tillhandahåller även städtjänster i delar av huset.

FASTIGHETER VI TAR HAND OM

Agdas i Stockholm

AGDAS ÖPPNADE UPP I OKTOBER 2023 I GATUPLANET I ALECTAS FASTIGHET HÖJDEN PÅ REGERINGSGATAN 107. TILLSAMMANS HAR VI UTVECKLAT RESTAURANGEN AGDAS PÅ HÖRNET SAMT KONFERENSEN AGDAS STHLM – TILLIKA ÖVRIGA FACILITETER SOM AGDAS ERBJUDER.

Verksamheten drivs av Carotte genom ett samarbete som omfattar all soft facility service i fastigheten. Det innefattar driften av restaurangen och konferensen, samt bemanning av reception och städtjänster.

– Vi är ett fastighetsbolag som har visionen att varje dag arbetar för att skapa framtidsvärde genom att lyfta människor, verksamheter och städer. Att tillsammans med Carotte skapa en ny mötesplats i ett kvarter som tidigare mest passerats, och dessutom omfamna Agda Österbergs övertygelse om alla människors rättigheter, är ett konkret bevis på vad vi menar med visionen, säger Florence Cardell, affärsutvecklare på Alecta Fastigheter.