Förrätt- välj en av följande förrätter:
Hummersallad med gravad citron, jordärtskockskräm, friterade jordärtskockor, dill & granatäpple
Rödbetstartar med blomkålskräm, friterad kapris, rostade hasselnötter & krasse
Rökt anka med rotselleri- & tryffelkräm, äppelvinägrett serveras med rökta mandlar
Varmrätt:
Majskyckling med stekt polenta, rödvinssås, sallad på bakade tomater, säsongens örter & parmesan
Dessert – välj en av följande desserter (serveras på tallrik):
Hallonmousse med syrlig lime- & yoghurtkräm samt rostad sockerkaka
Mörk chokladmousse med vaniljpannacotta samt brownie med vit choklad
Vispad vaniljpannacotta med jordgubb- & limekompott samt dinkelcrumble
För beställning av trerättersmenyer med kock, vänligen kontakta oss!
Maila info@carotte.se eller ring 08-655 11 22.