MATKYL PÅ KONTORET

N’eat - Local Food Station by Carotte

DEN MODERNA OCH HÄLSOSAMMA MATKYLEN PÅ JOBBET. ETT HÅLLBART KONCEPT MED FÄRSK MAT NÄRLAGAD. N’EAT ÄR ENKEL ATT ÄTA SAMTIDIGT SOM MAN GÖR NÅGOT ANNAT. FRÅN MEET N’EAT TILL CHILL N’EAT – ALLT FÖR ATT NI SKA FÅ ETT KYLSKÅP FYLLD AV FRÄSCH MAT PÅ JOBBET.

CAROTTE CATERAR ÄVEN DAGLIG LUNCH TILL FÖRETAG – SOM EN PRENUMERATIONSTJÄNST ANPASSAT EFTER HUR MÅNGA SOM ÄR PÅ PLATS.

MAT PÅ JOBBET

Den närlagade matkylen

DINA MEDARBETARE FÖRTJÄNAR FRÄSCH & NYTTIG MAT PÅ JOBBET.

Vi på Carotte tycker inte att inplastade mackor och chokladkakor hör hemma på ett modernt kontor. Därför tog vi fram N’eat! Ett nytt, fräscht och hållbart matkoncept serverat i våra egenutvecklade kylskåp. Bara färska och goda rätter, flexibla prenumerationsupplägg och ert välmående i fokus.

  • Färsk och närlagad mat
  • Korta bindningstider
  • Inga konstiga tillsatser, bara schyssta råvaror.
  • Karma och Carotte tar hand om svinnet.
  • 100% återvinningsbara förpackningar.

Menyer för N’eat kylskåp

MAT & FACILITY SERVICES

Så funkar matkylen N’eat

ENKELT ATT PROVA, PERSONLIG SERVICE, ANPASSNINGSBART SORTIMENT.

När ni bestämmer er för att prova vår N’eat matkyl på jobbet bokar vi en tid för lansering. Vi ser ut en bra plats för kylmodulen, allt som krävs är ett eluttag. På lanseringsdagen sköter vi leverans och installation av kylen samt fyller upp den med våra färska produkter. Vi finns på plats under hela dagen för provsmakningar så alla era medarbetare får chansen att prova produkterna.

Vi kommer ut till er ca två dagar i veckan för att fylla på och städa er N’eat. Givetvis beroende på åtgång och valt sortiment. Samt tar med oss all mat som ska räddas genom Karma. Om kylskåpet slutar fungera kommer vår servicetekniker ut med kort varsel. Som kunder till Carotte har ni en personlig kontakt under hela abonnemangsperioden för mat på jobbet via våra N’eat-kylskåp.

MAT PÅ JOBBET SOM CATERING

40 år av catering

MATEN SKA KOMMA I TID, SPECIALKOSTEN MÅSTE VARA RÄTT, KVALITETEN SKA VARA PÅ TOPP. VI VET VAD SOM KRÄVS FÖR ATT ER DAGLIGA LUNCHLEVERANS SKA UPPSKATTAS I VARJE LED. 

Carotte har flera kunder som caterar daglig lunch till sina anställda så de ska få en god, tidseffektiv och uppskattad måltid. Maten levereras antingen i värmeskåp och ställs upp som buffé, eller portionsförpackas till varje anställd. Vi kan även tillhandahålla personal som dukar upp och städar undan efter lunchen. Till måltiden kommer även ett brett utbud av sallad och hembakat bröd som bakats av våra egna bagare.

Efter 40 år i branschen är vi en av Sveriges största och fortsatt snabbast växande företag inom soft facility services. Daglig lunch kan levereras i Stockholm, Göteborg och Jönköping.

BESTÄLL MAT PÅ JOBBET

God och hållbar matkyl i Stockholm, Göteborg & Jönköping

KONTAKTA OSS ELLER FYLL I VÅRT FORMULÄR FÖR ATT KOMMA IGÅNG MED DIN BESTÄLLNING AV CATERING.