MAT PÅ JOBBET | KYLSKÅP

N’eat - Local Food Station by Carotte

DEN MODERNA OCH HÄLSOSAMMA MATKYLEN PÅ JOBBET. ETT HÅLLBART KONCEPT MED FÄRSK MAT NÄRLAGAD PÅ GÄRDET I STOCKHOLM. N’EAT ÄR ENKEL ATT ÄTA SAMTIDIGT SOM MAN GÖR NÅGOT ANNAT. FRÅN MEET N’EAT TILL CHILL N’EAT – ALLT FÖR ATT NI SKA FÅ ETT KYLSKÅP FYLLD AV FRÄSCH MAT PÅ JOBBET.

MAT PÅ JOBBET

Den närlagade matkylen

DINA MEDARBETARE FÖRTJÄNAR FRÄSCH & NYTTIG MAT PÅ JOBBET.

Vi på Carotte tycker inte att inplastade mackor och chokladkakor hör hemma på ett modernt kontor. Därför tog vi fram N’eat! Ett nytt, fräscht och hållbart matkoncept serverat i våra egenutvecklade kylskåp. Bara färska och goda rätter, flexibla prenumerationsupplägg och ert välmående i fokus.

  • Färsk mat lagad på Gärdet i Stockholm
  • Korta bindningstider
  • Inga konstiga tillsatser, bara schyssta råvaror.
  • Karma och Carotte tar hand om svinnet.
  • 100% återvinningsbara förpackningar.

Menyer för N’eat kylskåp i Stockholm

MAT & FACILITY SERVICES

Så funkar matkylen N’eat

ENKELT ATT PROVA, PERSONLIG SERVICE, ANPASSNINGSBART SORTIMENT.

När ni bestämmer er för att prova vår N’eat matkyl på jobbet bokar vi en tid för lansering. Vi ser ut en bra plats för kylmodulen, allt som krävs är ett eluttag. På lanseringsdagen sköter vi leverans och installation av kylen samt fyller upp den med våra färska produkter. Vi finns på plats under hela dagen för provsmakningar så alla era medarbetare får chansen att prova produkterna.

Vi kommer ut till er ca 2 dagar i veckan för att fylla på och städa er N’eat. Samt ta med oss all mat som ska räddas genom Karma. Om kylskåpet slutar fungera kommer vår servicetekniker ut med kort varsel. Som kunder till Carotte har ni en personlig kontakt under hela abonnemangsperioden för mat på jobbet via våra N’eat-kylskåp.

MAT PÅ JOBBET SOM CATERING

40 år av catering

MATEN SKA KOMMA I TID, SPECIALKOSTEN MÅSTE VARA RÄTT, KVALITETEN SKA VARA PÅ TOPP.

Alla smådetaljer som ingår i att leverera catering måste helt enkelt fungera. Även vi gör fel ibland, men det sker sällan och vi är duktiga på att lösa problem. Vi tror det är därför våra kunder återkommer och Carotte Catering efter 40 år är Stockholms största och snabbast växande cateringföretag

BESTÄLL MAT PÅ JOBBET

God och hållbar mat på jobbet i Stockholm

KONTAKTA OSS ELLER FYLL I VÅRT FORMULÄR FÖR ATT KOMMA IGÅNG MED DIN BESTÄLLNING AV CATERING I STOCKHOLM.