Carotte blir exklusiv cateringpartner till Kulturhuset Stadsteatern

CAROTTE HAR MED STOR ENTUSIASM TAGIT SIG AN UPPDRAGET ATT TILLGODOSE KULTURHUSET STADSTEATERNS BEHOV AV CATERING OCH PAUSSERVERING, MED TILLHÖRANDE PERSONAL, VID EVENEMANGEN I FASTIGHETEN PÅ SERGELS TORG – EN CENTRAL SAMLINGSPUNKT FÖR KULTUR I STOCKHOLM.

Det nya samarbetet innebär att Carotte kommer att leverera till majoriteten av Kulturhuset Stadsteaterns evenemangslokaler på Sergels torg. Det innefattar allt ifrån kanapéer och mingelmat till sittande middagar med bar- och dryckesservering genom dotterbolaget Carotte Food & Event.

– Vår vision är att mat och service går hand i hand med den kreativa miljön på Kulturhuset Stadsteatern. Vi har sedan tidigare ett liknande avtal med Konserthuset och vi är exalterade över möjligheten att få dela med oss av vår passion för högkvalitativ catering och service till Sveriges kulturella mittpunkt, säger Oscar Durling, VD Carotte Food & Event.

Dotterbolaget Carotte Staff kommer att tillhandahålla kvalificerad servicepersonal till husets olika evenemang. Både fast anställda samt genom den egna bemanningspoolen som är fylld med talanger med erfarenhet från besöksnäringen. All evenemangspersonal på Carotte genomgår det egna utbildningsprogrammet Carotte Academy för att säkerställa spetskompetens inom service och servering.

– I Kulturhuset Stadsteaterns mångsidiga lokaler kommer Carotte att erbjuda en matupplevelse som kompletterar atmosfären och höjer besökarnas upplevelse ytterligare. Vårt engagemang sträcker sig även bortom köket och in i eventhallarna där vår personal står beredda att välkomna gästerna med professionalism och värme, säger Negin Hafizi, VD Carotte Staff.

Utöver flexibla eventlokaler för uthyrning så erbjuder Kulturhuset Stadsteatern musik, konst, film, teater, samtal och mycket mer, vilket speglar de kreativa och inspirerande evenemang som de är kända för.

>>LÄS MER OM KULTURHUSETS VERKSAMHET HÄR<<