EVENTPERSONAL & SERVERINGSPERSONAL

Carotte Staff

KOMPETENT SERVERINGSPERSONAL & EVENTPERSONAL MED FINGERTOPPSKÄNSLA FÖR SERVICE ÄR RECEPTET BAKOM EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA. EFTER NÄSTAN 40 ÅR I BRANSCHEN HAR VI STENKOLL PÅ INGREDIENSERNA FÖR FÖRSTKLASSIG SERVICE I STOCKHOLM OCH GÖTEBORG.

Förstklassig Service

VÅRT JOBB ÄR ATT FÖRENKLA ERT

Vi matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service med ditt team, oavsett om det handlar om att bemanna eller rekrytera. Genom våra egna träffsäkra utbildningar utvecklar vi serveringspersonal och eventpersonal med det där lilla extra – engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad.

Vi hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholms och Göteborgs främsta event och serveringspersonal.

Hyr och rekrytera servicepersonal i hela Sverige

Hyra personal. Vi vet att arbetsbelastningen varierar under året. Det kan röra sig om arbetstoppar, organisationsförändringar eller föräldraledigheter. Carotte Staffs bemanningstjänst gör det möjligt för din verksamhet att vara flexibel och kostnadseffektiv, genom att låta dig hyra in service- eller eventpersonal under den tidsperiod du behöver. Personal kan dessutom hyras på såväl deltid som heltid och tillsvidare.

Executive Search. Chefsrekryteringar och interim av ledningsgrupp inom besöksnäringen. Carotte Staffs Executive Search definierar tydligt vilken kompetens som efterfrågas för en viss tjänst och låter detta sedan styra processen. Från behovsanalys och urvalsarbetet till den slutliga utvärderingen. Genom vår Executive Search-tjänst tar vi fram kvalificerade kandidater, från marknadens vassaste nätverk, till din verksamhet. Rekryteringarna drivs av våra mest erfarna rekryterare, som alla är handplockade från rekryteringsbranschen för deras starka meriter inom rekrytering av seniora roller.

Rekrytera personal. Carotte Staff är experter på rekrytering inom besöksnäringen. Kompetensbaserad rekrytering genomsyrar hela vår rekryteringsprocess. Vid en rekrytering stöttar vi dig genom hela processen, från kravspecifikation till annonsering och referenstagning. Vi är måna om våra kunders varumärke och jobbar aktivt med att skapa en god rekryteringsupplevelse för de kandidater som söker tjänster inom servicebranschen.

ANSTÄLL SERVICEPERSONAL

Yrkesroller

FRÅN SÄLJARE TILL RUNNER OCH BARCHEF

En konsultresa

“Jag har under hela min karriär arbetat med försäljning. Efter att ha provat att jobba på ett event som Carotte anordnade så kände jag att jag trivs bättre med att arbeta med service än försäljning. Genom Carotte Staff fick jag möjligheten till såväl utbildning som arbete. Under mina tre år som anställd har jag avancerat från runner till barchef, fått löpande utbildningar och stor variation i mitt arbete. Jag får själv vara med och påverka mitt schema och vilka kunduppdrag jag placeras på. På sikt drömmer jag om att starta min egen restaurang och kompetensen jag får via min anställning hos Carotte gör detta möjligt.”

Victor Laursen
Arbetsledare, Carotte Staff

CAROTTE STAFF

Servicepersonal i hela Sverige

HÖR AV DIG TILL OSS OM DU BEHÖVER EVENTPERSONAL ELLER SERVICESTJÄRNOR I SVERIGE, ELLER KIKA PÅ VÅRA LEDIGA JOBB OM DU REDAN ÄR EN.