CATERING STOCKHOLM

Carotte Catering

FÖRSTKLASSIGA RÅVAROR, UTVALDA MED ALLRA STÖRSTA OMSORG. DET ÄR GRUNDEN FÖR ALL CATERING SOM VI LAGAR OCH LEVERERAR I STOCKHOLM.

NÄRPRODUCERAD CATERING I STOCKHOLM

Med smak för närlagat

DOFTEN AV SÄSONGENS RÅVAROR BREDER ALLTID UT SIG ÖVER VÅRT KÖK PÅ GÄRDET I STOCKHOLM.

På vintern får bakade morötter, chilimarinerad grönkål och ugnsrostad palsternacka det att vattnas i munnen på den mest kräsne. Sedan kommer grönskan med allt från ramslök och sparris till färskpotatis och bär. Hösten kröner därefter året med smakfull svamp i alla former. Det är vi väl medvetna om på Carotte Catering. Därför, och för miljöns skull, fokuserar vi alltid på råvaror i säsong när vi planerar vad vi ska laga för catering i Stockholm.

Menyer för catering i Stockholm

CATERINGUPPLEVELSER I VÄRLDSKLASS

Konserthusets Soppkonserter

INGEN SOPPKONSERT UTAN SOPPA – LAGA MED OSS! CAROTTES KÖKSCHEF, JONAS BERG OCH KONSERTHUSETS ALLDELES EGNA MATLAGNINGSGURU, TILLIKA PROGRAMCHEF FREDRIK ANDERSSON BJUDER PÅ GODA OCH LÄTTLAGADE SOPPOR SAMTIDIGT SOM DE DISKUTERAR KOMMANDE KONSERTPROGRAM. DENNA GÅNG BLIR DET EN BLOMKÅLSSOPPA!

BLOMKÅLSSOPPA – 4 PORTIONER

FÖLJANDE BEHÖVS:
1 gul lök
1 st blomkålshuvud
3-4 dl vispgrädde
1 tsk champagnevinäger
1,5 tsk grönsaksbuljong
3 msk panko ströbröd
3 msk solroskärnor
3 msk pumpafrön
1/2 kruka persilja

GÖR SÅHÄR:
Skala och dela löken i mindre bitar.
Hetta upp rapsolja i en kastrull och lägg i löken.
Fräs löken tills den blivit mjuk och nästan genomskinlig.
Under tiden löken svettas i kastrullen så delar du blomkålen i mindre bitar.
Lägg i blomkålen i kastrullen och låt fräsa med löken. Salta och peppra.
Häll på vatten så det nästan täcker blomkålen samt grönsaksbuljongen och låt det koka i ungefär 5 minuter. Häll på grädden och låt puttra i 20-25 minuter.
Medans soppan puttrar ska vi göra strösslet.
Hetta upp lite rapsolja i en stekpanna. Häll i solroskärnor, pumpafrön & panko i stekpannan tillsammans med persiljan som du hackat. Salta och peppra. Stek på medium hög värme och rör om ofta. Stek tills fröna och pankot fått fin gyllenbrun färg.
Ta kastrullen från värmen och mixa med en stavmixer tills soppan blir slät. Smaka av med salt, peppar och champagnevinäger.
Servera soppan i en skål och toppa med strösslet.
Smaklig måltid!

CATERINGUPPLEVELSER I VÄRLDSKLASS

Carotte Taste Experience

VI UPPLEVER MED ALLA VÅRA SINNEN. SMAK, KÄNSEL, SYN, DOFT OCH HÖRSEL.

Och det där sjätte sinnet som är så svårt att sätta ord på, men vi alla känner igen. Känslan av en upplevelse som gör skillnad. Den känslan känner vi på Carotte till väl. Därför har vi återuppfunnit catering i något vi valt att kalla för Carotte Taste Experience.

Taste Experience är en resa genom en utvald region, kontinent eller land. Du får uppleva mattradition och kunskap från hela världen med en modern twist. Under denna interaktiva resa får du pröva på dofter, traditioner, ljud och smaker och uppleva catering på ett sätt som du aldrig tidigare gjort. Vår utbildade personal lotsar dig genom kvällen med serveringsvagnar och matlagning vid bordet bland gästerna.

40 år av catering i Stockholm

MATEN SKA KOMMA I TID, SPECIALKOSTEN MÅSTE VARA RÄTT, KVALITETEN SKA VARA PÅ TOPP.

Alla smådetaljer som ingår i att leverera catering måste helt enkelt fungera. Det ska erkännas att även vi gör fel ibland. Men vad som utmärker Carotte Catering är att det händer så sällan och att vi är väldigt bra på att ta oss an svårigheter när de väl uppstår. Tack vare det kommer våra kunder tillbaka, gång på gång, och gör oss till Stockholms största cateringleverantör sedan 40 år tillbaka.

Tillfällen för catering

Kunder vi gör skillnad för

“Konserthuset Stockholm presenterar musikupplevelser i världsklass – självklart måste dessa ackompanjeras av ett utbud på samma nivå när det gäller mat & dryck. I Carotte har vi funnit en partner som delar vår vision. Kvaliteten och idérikedomen i utbudet tillsammans med känslan för service i bemötandet adderar just den guldkant till upplevelsen som vi vet att vår publik söker och uppskattar.”

Lotta Bjelkeborn

Marknadschef Konserthuset

CAROTTE CATERING

Catering i Stockholm för fest och vardag

KONTAKTA OSS ELLER FYLL I VÅRT FORMULÄR FÖR ATT KOMMA IGÅNG MED DIN BESTÄLLNING AV CATERING I STOCKHOLM.