Smakfulla digitala möten - så löser vi det tillsammans!

Vi tror på att möten mellan människor verkligen gör skillnad. Men just nu är vår verklighet en annan. Vi kan inte mötas som vi brukar och behöver därför hitta andra sätt att mötas och arbeta för att fortsätta leverera i våra verksamheter och inom vårt uppdrag i samhället. Digitala möten är det alla pratar om just nu – men vi vill mer än att bara prata. Vi vill vara era förlängda armar, snabba ben och kreativa nötknäckare i en tid då ni behöver fokusera på er kärnverksamhet.

SMAKFULLHET ÄR AVGÖRANDE FÖR ATT SKAPA FÖRTROENDE.

I en tid som denna är det mer smakfullt att mötas digitalt för att möten mellan människor ändå ska kunna äga rum. Och för att vi ska kunna engagera och peppa varandra nu när vi arbetar på olika platser och hemifrån. Just nu kan vi inte möta våra kunder och medarbetare som vanligt. Men vi kan fortfarande mötas genom digitala möten och genomföra de konferenser vi planerat för att skapa värde för våra kunder.

Till följd av den senaste tidens turbulens kring evenemang och konferenser vill vi ge er en möjlighet att genomföra er konferens digitalt. Perfekt för företag som inte har kompetens, tid eller verktyg för att planera detta på egen hand. Vi förstår att det finns behov av att förmedla information och budskap trots dessa utmanande tider med diverse restriktioner och förhållningsregler. Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för er att fortfarande kunna ha en konferens med era kunder eller anställda, trots att det sker digitalt.

”BACK TO THE OFFICE”

Carotte har tagit fram ett koncept som kallas ”Back to the Office”. Det är ett koncept där vi kommer till ert kontor och iscensätter ett skönt mingel kombinerat med inspiration och information. Detta kan genomföras för hela kontoret eller avdelningsvis allt beroende på era önskemål och rådande restriktioner.

SÅ HUR GÅR DET TILL?

UPPLÄGG

Vi tar fram en länk till en webbsida som streamar mötet för upp till 100 deltagare.

För att titta på livestreamen så loggar deltagarna in via en kod eller en länk. Deltagarna behöver en dator/surfplatta/mobil med internet för att kunna se sändningen. Er inspelning ligger kvar i två veckor på samma länk för deltagare att titta på i efterhand. Ni får också en inspelning att spara för framtida bruk.

PLATS & PLANERING

Vi tar oss till platsen som agerar som hub för mötet.

Vi hjälper er med förplanering, skapa upplägg och tidsschema för hur mötet ska gå till och med all teknik som behövs. Vi riggar kamera, ljus och teknik och en tekniker är på plats. Det krävs trådat internet på den plats som sändningen sker ifrån och för att säkerställa funktion och uppspelning behöver vi ha ert bildmaterial (presentationer och filmer) samt länkar till övriga källor (t.ex. kommentarsfunktion, videolänk för externa talare etc.) för tester senast två dagar innan sändningen.

MUSIK & UNDERHÅLLNING

Vår DJ preppar med musik för alla medarbetares musiksmaker. Vi kör en interaktiv musikquiz i lag och en rolig ”Gissa hemmet”-tävling för att knyta an till tiden hemma.

INNEHÅLL: FÖRE – UNDER- EFTER

Vi hjälper er med att skapa innehåll så att ni kan anpassa ert budskap utifrån målgruppens behov av information. Via en anmälningssite samlar vi in information kring vilka ämnen som målgruppen tycker är viktigast att få information kring utifrån de ämnen ni önskar förmedla. Under konferensen kan deltagarna använda kommentarsfält via interna verktyg alternativt via t.ex. mentimeter för att skapa interaktivitet mellan talarna och deltagarna. Efter konferensen skickar vi ut en utvärdering samt uppdrag som ska göras och samlar in resultatet av dessa och skickar till er.

KOSTNAD

Detta paket kostar 30 000 kr exklusive moms för upp till 100 deltagare som streamar mötet. Inga transportkostnader inom Stockholm. Vi kan givetvis hjälpa till att utöka produktionen om det är något specifikt ni önskar som inte är inkluderat i ovan. Tillkommande offert tas fram vid önskemål.

FLER ÄN 100 PERSONER?

Det kostar 10 000 kr per påbörjad 100 tittare vilket innebär en stege enligt nedan;

101-200 deltagare: 40 000 kr exklusive moms

201-300 deltagare: 50 000 kr exklusive moms

DETTA INGÅR

Inkluderat i priset är anmälningssite och produktionsledning, samt möjlighet att visa en eller flera källor samtidigt – förslag på vad olika källor kan innehålla; kamerabild från mötets hub, PPT-presentation, externa talare via videolänk, kommentarsfält via internt verktyg alternativt mentimeter. Den teknik som ingår är en tekniker, tre mikrofoner, tre datorer, en bildmixer, en kamera och enklare ljussättning.

Vill du veta mer om hur vi på Carotte Event kan hjälpa er med ert digitala möte?

Välkommen att kontakta oss!

Lotta Karlsvärd, vd Carotte Event

Tfn: 070-149 99 87

E-post: lotta@carotte.se