KONCEPT

Back to the Office

SNART ÄR DET DAGS ATT TRÄFFAS IGEN EFTER ATT HA ARBETAT PÅ OLIKA PLATSER UNDER VÅREN. TEAMET BEHÖVER SAMLAS FÖR ATT ÅTERIGEN BYGGA UPP LAGANDAN.

Hösten drar igång och vi kan förhoppningsvis återigen arbeta på kontoret. Vi får äntligen träffas och under våren har vi insett att vi är som mest effektiva när vi får samarbeta irl. Vi har längtat efter att få hänga med våra arbetskompisar och den gemenskap som vi har på företaget.

Vad skulle passa bättre än att bjuda in till en ”Back to the Office” samling?


Team work makes dreams work

När vi samlas igen så är behovet av information stort; vad har hänt på företaget under tiden vi arbetat hemma? Vad händer närmaste tiden och vad är fokus på lång sikt?

Detta är ett bra tillfälle att samla medarbetarna för att informera och inspirera.

Vi kommer till ert kontor! Med oss har vi allt som behövs för en härlig kväll tillsammans, vi hjälper er med allt som behövs för att kunna hålla en proffsig presentation på hemmaplan. Vi kan även erbjuda talare som talar om vikten av team i förändringstider och hur vi ska göra för att återbygga kulturen och teamet.

Vi är Carotte House of Taste och har allt som behövs under ett tak. Allt ifrån serveringspersonal & bartenders till god mat & dryck. Vi på Carotte projektleder allt hela vägen från anmälningar till genomförande, eftersom Carotte är helhetsleverantör kan vi erbjuda väldigt generösa av/ombokningsvillkor baserat på rådande restriktioner.

Ni kan bara luta er tillbaka och njuta av att äntligen få samlas igen.


Agenda

FÖRDRINK & FÖRELÄSNING

Inspirationsföresläsning om team i förändring och hur ni hittar tillbaka företagskulturen. VD har ordet.
Tid: 60min

MAT & MINGEL

Vi tar med oss Carottes egna fantastiska serveringspersonal samt närlagad mat från vårt eget kök på Gärdet och självklart kyld dryck!

DJ & AKTIVITETER

Vår DJ snurrar skivor & håller i musikquiz samtidigt som våra erfarna bartenders serverar drinkar utifrån er smak.

LET'S MEET

Kontakta oss

VI PÅ CAROTTE ÄR REDO ATT HJÄLPA ER! SKICKA EN FÖRFRÅGAN TILL OSS FÖR ATT SÄTTA INGREDIENSERNA TILLSAMMANS OCH ANPASSA KONCEPTET EFTER ERA BEHOV OCH ÖNSKEMÅL.