CAROTTE EVENT

Mässa & Utställning

ERA PRODUKTER FÖRTJÄNAR, LIKT EN TAVLA, EN FIN INRAMNING. CAROTTE EVENT HJÄLPER ER SKAPA MONTERN SOM LYFTER FRAM ERA PRODUKTER

När det är dags att presentera era produkter på er branschmässa, avsett om den hålls i Stockholm eller i övriga Sverige, så hjälper Carotte Event er att visa era produkters fördelar och funktioner i en kreativ utställning samt ger besökarna möjlighet att uppleva era produkter. Vi har lösningarna oavsett om era produkter ska upplevas fysiskt eller virtuellt via VR/AR.

MÄSSA & UTSTÄLLNING STOCKHOLM

Att tänka på när du planerar utställning

TILLSAMMANS SÄTTER VI INGREDIENSERNA TILL ER MONTER FÖR ÅRETS MÄSSOR OCH UTSTÄLLNINGAR.

  • LOGISTIK: Monterns placering och utformning är lika viktigt som värdskapet i montern. Vi ger er råd kring flöden, interaktiva lösningar för att få besökarna att köa för att te4sta era produkter.
  • MAT & DRYCK: Smakupplevelser drar besökarna till din monter. Vi har maten för alla smaker
  • PERSONAL: Värdskapet i din monter är viktigt för att skapa relationer på en mässa. Ta in professionell eventpersonal som ser till att montern är i toppskick och att alla besökare blir servade med mat & dryck medan de väntar på era experter. Det kommer du aldrig ångra!
  • TEKNIK: Vi ser till att tekniken i montern flyter och vi skapar interaktiva lösningar för att engagera besökarna i montern.
  • DEKOR: Inramning via dekor som sätter rätt stämning och förmedlar ert varumärke är viktigt för att särskilja er från övriga utställare. Vi vet vad som krävs för satt sticka ut.
  • AKTIVITETER: Se till att ha ett attraktivt program i montern så era besökare har anledning att komma till montern

Tillbaka till Eventtillfällen