RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 6
Allt på menyn går att få som take away.
VECKA 6
SOPPA – 125 kr
Sötpotatissoppa med halloumi och rostade pumpafrön
SALLAD – 165 kr
Grekisk sallad med fetaost, oliver, picklad rödlök, paprika, tomat & vitlöksdressing
WRAPS – 125 kr
Grekisk sallad med fetaost, oliver, picklad rödlök, paprika, tomat & vitlöksdressing
MÅNDAG – 155 kr
Biffstroganoff med saltgurka, smetana, persilja och basmatiris
Bakad torsk med basilikayoghurt, torkad tomat, rödlök och couscoussallad
Champinjonstroganoff med saltgurka, smetana, persilja och basmatiris
TISDAG – 155 kr
Schnitzel med rödvinssky, örtsmör, vitlöksfrästa champinjoner och parmesanpotatis
Kryddrostad lax med vit bönkräm, syrad pumpa, stekt spetskål och rosmarinpotatis
Portabello med dragonmajonnäs, örtsmör, vitlöksfrästa champinjoner och parmesanpotatis
ONSDAG – 155 kr
Rökt långbakad högrev med mangosalsa, srirachamajonnäs, syrad rödkål, koriander och jasminris
Friterad torsk med tartarsås, ärtor, citron, dill och rostad potatis
Marinerad tofu med mangosalsa, srirachamajonnäs, syrad rödkål, koriander och jasminris
TORSDAG – 155 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré
Harissamarinerad lax med melon & gurksallad, mynta, limemajonnäs och basmatiris
Vegetariska köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré
FREDAG – 155 kr
Hoisinbakad kyckling med picklad gurka, groddar, garimajonnäs, friterad lök och jasminris
Laxpudding med karamelliserad lök, dill, brynt smör, ärtor och citron
Hoisinmarinerade no chicken chunks med picklad gurka, groddar, garimajonnäs, friterad lök och jasminris