RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch V. 49
Allt på menyn går att få som take away.
VECKA 49
VECKANS SOPPA – 125 kr
Pumpasoppa med kokosgrädde ingefära och friterad gari
SALLAD – 165 kr
Eldad chèvre med betor, belugalinser, sojabönor, spenat, rostade frön och balsamico
WRAPS – 165 kr
Eldad chèvre med betor, sallad, sojabönor, spenat, rostade frön och balsamico
MÅNDAG – 155 kr
Ungersk gulasch på högrev med tomat, paprika, timjan, örtcreme och potatis
Lax tandoori med mango pickles, raita, koriander, spenat och basmatiris
Vegetarisk gulasch på sojafärs med tomat, paprika, timjan, örtcreme och potatis
TISDAG – 155 kr
Marinerad kyckling med zucchini, rödlök, purjolök, sweet chilidipp och fried rice
Friterad torsk med skagenröra, gröna ärtor, citron, dill och kokt potatis
Marinerade no chicken chunks med zucchini, rödlök, purjolök, sweet chilidipp och fried rice
ONSDAG – 155 kr
Kotlett på ben med dragonsås, haricotsverts, vaxbönor och duchessepotatis
Bakad lax med hummersås, haricotsverts, vaxbönor, gräslök och duchessepotatis
Hush puppies med majs och jalapeño, tomatsalsa, picklad rödlök, chilimajonnäs och basmatiris
TORSDAG – 155 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Yakiniku med sesamfrön, lime, salladslök, krämig kålsallad och jasminris
Bakad torsk med brynt sojasmör, sojabönor, broccoli, lime och jasminris
Vegetarisk yakiniku med sesamfrön, lime, salladslök, krämig kålsallad och jasminris
FREDAG – 155 kr
Helstekt fläskfilé med tomatsallad, ruccola, bearnaise och potatisgratäng
Sotad regnbåge med gräslöksaioli, sockerärtor, rädisa och rostad potatis
Örtbakad halloumi med tomatsallad, ruccola, bearnaise och potatisgratäng