RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch V. 40
Allt på menyn går att få som take away.
V. 40
MÅNDAG
Kyckling tandoori med spenat, mango, gurka, mynta, vitlöksyoghurt och basmatiris
Ingefärsmarinerad sej med string beans, mungroddar, cashew dipp och basmatiris
Blomkålsbahji med spenat, mango, gurka, mynta, vitlöksyoghurt och basmatiris
TISDAG
Boeuf bourguignon med rödvin, champinjoner, smålök, bacon, persilja och mandelpotatispuré
Bakad torsk med örtsmör, fänkål, rostade frön och helbakad morot
Höstgryta med sojastrimlor, rödvin, champinjoner, smålök, persilja och mandelpotatispuré
ONSDAG
Lammrostbiff med cognacgräddsås, haricotsverts, vaxbönor och potatisgratäng
Pepparbakad lax med cognacgräddsås, haricotsverts, vaxbönor och potatisgratäng
Marinerade sojaspett med chilimajonnäs, sojabönor, syrlig rödkål och jasminris
TORSDAG – idag bjuder vi på en liten dessert
Tonkatsu med asiatisk kålsallad, sesamfrön, groddar, picklad chili och jasminris
Bakad torsk med rostade betor, fänkål, rökt majonnäs och kavringskrutonger
Vegetarisk schnitzel med kålsallad, sesamfrön, groddar, picklad chili och jasminris
FREDAG
Pannbiff, pepparsås, sauterad lök, rostad blomkål och potatispuré
Friterad kummel med remouladsås, citron, gröna ärter och potatispuré
Bakad fetaost med örter, rödlök, torkad tomat, marinerad gurka, balsamico och gnocchi
VECKANS SALLAD – 165 kr
Sallad med minimozzarella, bulgur, oliver, paprika, tomat, picklad rödlök, krutonger och basilikadressing
VECKANS SOPPA – 125 kr
Sötpotatissoppa med dragon, tärnad halloumi och pumpafrön