RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 18
Allt på menyn går att få som take away.
VECKA 18
VECKANS SALLAD – 185 kr
Varmrökt lax med krispsallad, ägg, haricots verts, sparris, rädisor, rostad potatis, pumpafrön och dillmajonnäs
WRAPS – 125 kr
Kyckling med rödcurrymajonnäs, sallad, böngroddar, koriander, vitkål och sesamfrön
Varmrökt lax med krispsallad, haricots verts, sparris, rädisor, rostad potatis, pumpafrön och dillmajonnäs
MÅNDAG – 155 kr
Marinerad kyckling med lime, vitlök, oregano, aji verde, syrad pumpa och rostad potatis
Bakad sej med hackat ägg, kapris, grönkål, brynt tryffelsmör och kokt potatis
VEG: Marinerad oumph lime, vitlök, oregano, aji verde, syrad pumpa och rostad potatis
TISDAG – 155 kr
Kyckling i röd curry, kokosgrädde, picklade grönsaker, cashewnötter, koriander och jasminris
Linguine med rökt lax, grädde, citron, spenat, grönkål, cocktailtomat och manchego
VEG: Tikka Masala paneer med kokosgrädde, picklade grönsaker, cashewnötter, koriander och jasminris
ONSDAG – 155 kr
Rökt fläskkarré med vaxbönor, grillad tomat, bearnaisesås och potatisgratäng
Marinerad lax med pak choi, rostad sesammajonnäs, koriander och jasminris
VEG: Rökt portabello med vaxbönor, grillad tomat, bearnaisesås och potatisgratäng
TORSDAG – 155 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Stängt – 1:a maj
FREDAG – 155 kr
Biff teriyaki med chili, ingefära, soja, stekt broccoli, vårlök och jasminris
Friterad kolja med kräftskagen, dill, citron, ärtor och koktpotatis
VEG: Sojafärs teriyaki med chili, ingefära, soja, stekt broccoli, vårlök och jasminris