RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch V. 43
Allt på menyn går att få som take away.
VECKANS SOPPA – 125 kr
Rostad tomatsoppa med basilika, fetaost, smördegssticks
MÅNDAG
Lasagne på högrev med tomatsallad, ruccola och parmesan
Lax med dillsås, gräslök, fänkål, rädisa och potatisstomp
Vegetarisk lasagne med sojafärs, tomatsallad, ruccola och parmesan
TISDAG
Spansk kycklinggryta med chorizo, tomat, kapris, oliver och rostad potatis
Örtbakad kolja, ratatouillegrönsaker, oliver, ajvarcreme och örtslungad potatis
Friterad rotselleri medratatouillegrönsaker, oliver, ajvarcreme och örtslungad potatis
ONSDAG
Osso bucco på kalv med gremolatacreme, rostade pinjenötter och saffransris
Friterad torsk med mangosalsa, spenat, purjolök och bulgursallad
Burgundisk gryta med sojastrimlor, syltlök, persilja, rostade pinjenötter och saffransris
TORSDAG – idag bjuder vi på en liten dessert
Indisk gryta med lammfärs, kokosgrädde, linser, tomat, myntayoghurt och basmatiris
Bakad lax med chèvrecreme, tomat, picklad rödlök och couscoussallad
Rödbetsbiffar med, chèvrecreme, picklad rödlök och couscoussallad
FREDAG
Helstekt marinerad fläskkarré, srirachamajonnäs, sojabönor, sesamfrön och jasminris
Fisch cakes med kaprismajonnäs, ärtsallad, citron och potatispuré
Chilimarinerat sojaprotein med kimchi, sojabönor, chilimajonnäs, friterad gari och jasminris