EVENT STOCKHOLM

Carotte Event Stockholm

VÅR EVENTBYRÅ I STOCKHOLM HJÄLPER ER MED EVENT DÄR NI ÖNSKAR HA ERT EVENT.
OAVSETT OM DU SKA ARRANGERA EN SÄLJKICKOFF ELLER EN LANSERING JOBBAR VI SOM DINA FÖRLÄNGDA ARMAR, SNABBA BEN OCH KREATIVA NÖTKNÄCKARE.

Carotte Event har recepten för att skapa event för alla sinnen: allt från smakfull inramning genom koncept, scenografi och närlagad mat, till välkomponerad underhållning och träffsäkert innehåll. Vi tror på att möten mellan människor verkligen gör skillnad. Och när ert event berör och gästerna får den där härliga känslan av tillhörighet. – Då har vi lyckats!

Tillsammans
Extended House - Carotte Events nätverk

I TEAM TILLSAMMANS MED ER OCH VÅRT NÄTVERK SKAPAR VI SMAKFULLA UPPLEVELSER SOM GÖR SKILLNAD

Efter många år i eventbranschen växte visionen kring hur Carotte som eventbyrå skulle kunna skapa mer inspiration och mer kreativitet och samtidigt mindre BYRÅkrati och mindre administration. Tillsammans med vårt nätverk är vi snabbare och mer flexibla samtidigt som vi skapar träffsäkra och smakfulla event.
Receptet är färre mellanhänder och ett nära samarbete med er som kunder och handplockade specialister från Carotte Events leverantörer.
Vi som er eventbyrå gör det enkelt för er genom att vi ser till att rätt personer möts för att skapa träffsäkra lösningar tillsammans. Ett roligare sätt att arbeta som dessutom spar tid och pengar för både oss som byrå och för er kunder. Ett samarbete utan hierarki, utan gränser och utan prestige.


Välkommen till Carotte Events Extended House!

Aktuella eventerbjudanden

LÄS MER OM CAROTTE EVENTS AKTUELLA EVENTERBJUDANDEN I STOCKHOLM ELLER DÄR NI ÖNSKAR HA ERT EVENT.

EVENT I STOCKHOLM

Hela eller dela!

HELA ELLER DELA! NI VÄLJER FRÅN VÅR MENY OCH VI SERVERAR SMAKFULLA LÖSNINGAR FÖR ERT EVENT

EVENTBYRÅ STOCKHOLM

Tillfällen för event

Nyheter & Inspiration

EVENT I STOCKHOLM & SVERIGE

Smakfulla event i hela Sverige

KONTAKTA OSS SÅ SÄTTER VI IHOP RECEPTET TILL ERT EVENT