CATERING STOCKHOLM
Dagens lunch v. 43
VÅR HEMLAGADE LUNCH ÄR VARIERAD, TILLAGAD FRÅN GRUNDEN I VÅRT EGET KÖK PÅ GÄRDET. DAGENS GRÖNA SERVERAS ALLTID MED VEGETARISKA & NÄRPRODUCERADE RÅVAROR.
TILL ALLA LUNCHMENYER INGÅR SALLAD, DRESSING, STENUGNSBAKAT BRÖD, KNÄCKE & SMÖR
MÅNDAG
Rostad kyckling med röd curry, jasminris, picklade grönsaker och cashewnötter
Bakad torsk med röd curry, jasminris, picklade grönsaker och cashewnötter
Gnocchi med bakad tomat, kapris, oliver, persilja och dijonmajonnäs
TISDAG
Schnitzel med surkål, ärtor, rödvinssky och pommes rissolé
Halstrad lax med gnocchi, bakad tomat, kapris, oliver, persilja och dijonmajonnäs
Vegetarisk schnitzel med surkål, ärtor, persiljesmör och pommes rissolé
ONSDAG
Kyckling ”Larb” med jasminris, vårlök, chili, thaibasilika och sweet chili
Friterad sej med pommes, ärtkräm, citron och tartarsås
Tofu ”Larb” med jasminris, vårlök, chili, thaibasilika och sweet chili
TORSDAG
Italienska köttbullar i tomatsås med oliver, kapris, örter, parmesan och spagetti
Fiskgryta med lax och torsk, tomat, fänkål, saffran, grädde, dill, kokt potatis och aioli
Tomatsås med smörbönor, oliver, kapris, örter, parmesan och spagetti
FREDAG
Halstrad fläskfilé med stekt potatis, rödvinssky, Café de Paris-smör och tomatsallad
Stekt lax med stekt potatis, Café de Paris-smör, citron och tomatsallad
Quesadillas med rostad majs, cheddar, oumph, gräddfil, picklad lök och guacamole