RESTAURANG GÖTEBORG

Leir Mat & Möten

I VÅRA NYRENOVERADE LOKALER ERBJUDER LEIR RESTAURANG, CAFÉDISK, FESTVÅNING OCH CATERING. EFTER SOMMAREN ÖPPNAR ÄVEN LEIRS NYA KONFERENSVÅNING EN TRAPPA UPP.

Varmt välkommen att skicka in en bokningsförfrågan så hjälper vi dig att hitta ett bra format för er. Du hittar Leir på Ullevigatan 17-19 i Göteborg.

RESTAURANG GÖTEBORG

Maten på Leir

I VÅR RESTAURANG PÅ LEIR STRÄVAR VI EFTER ATT SKAPA EN RIKTIGT BRA MÅLTIDSUPPLEVELSE, SAMTIDIGT SOM MATSVINNET MINIMERAS. ALL MAT HÄR PÅ LEIR LAGAS FRÅN GRUNDEN OCH DU KAN NJUTA AV FRUKOST, LUNCH OCH ETT CAFÉUTBUD FRÅN TIDIG MORGON TILL SEN EFTERMIDDAG.

Dagens lunch utgår från en vegetarisk rätt i säsong – gästen väljer om den serveras med animaliskt eller vegetariskt protein.

Vårt team har en gedigen bakgrund från flera av Göteborgs mest uppskattade destinationer och kommer inte göra dig besviken.

Varmt välkomna till oss på Ullevigatan 17-19!

Vecka 28-31 har restaurang Leir sommarstängt. 

CATERING GÖTEBORG

Catering från Leir Mat & Möten

VÅRA KOCKAR SKAPAR GÄRNA MENYER ANPASSADE EFTER ERT SPECIELLA TILLFÄLLE. 

Vill ni ta med smakerna från Leir någon annanstans? Leirs kockar och projektledare skräddarsyr er cateringmeny efter önskemål. Vi kan även hjälpa er med serveringspersonal, porslin, dryck, tält och andra kringtjänster.

Allt som serveras på Leir går även att få som take away.

KONFERENS GÖTEBORG

Konferens på Leir Mat & Möten

I SEPTEMBER ÖPPNAR LEIRS EGEN KONFERENSVÅNING ETT FÅTAL STEG UPP FÖR TRAPPAN. 

Här kommer det att finnas rum för 4–80 personer och Leirs kök kommer att servera all tänkbar energi som behövs för givande möten. Boka er konferens redan nu från september och framåt.

Vi tror att möten människor emellan gör skillnad.