RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 38
Allt på menyn går att få som take away.
VECKA 38
VECKANS SALLAD – 185 kr
Asiatisk nudelsallad med marinerad rostbiff, sojabönor, rödkål, råkostsallad, sesamfrön & chilimajonnäs
VECKANS WRAP – 125 kr
Asiatisk wrap med sallad, marinerad rostbiff, sojabönor, rödkål, råkostsallad, sesamfrön & chilimajonnäs
MÅNDAG – 159 kr
Viltskavsgryta med grädde, kantareller, enbär, timjan, svartvinbärsgelé, persilja & kokt potatis
Fiskgratäng med vitt vin, räkor, dill, citron & duchessepotatis
VEG: Skavgryta på sojastrimlor med grädde, kantareller, enbär, timjan, svartvinbärsgelé, persilja & kokt potatis
TISDAG – 159 kr
Timjanstekt kyckling med champinjoner, rödvinssky, persilja, smålök & stekt potatis
Laxpudding med dill, skirat smör, citron & gröna ärtor
VEG: Gnocchigratäng med ricotta, tomat, basilika, machésallad & gräslöksaioli
ONSDAG – 159 kr
Thaiköttbullar med röd curry, kokosgrädde, picklade grönsaker, koriander & jasminris
Marinerad kolja med röd curry, kokosgrädde, picklade grönsaker, koriander & jasminris
VEG: Burrito fylld med marinerad vegansk kebab, jalapeños, ost & fatoush
TORSDAG – 159 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Citron- & rosmarinmarinerad kyckling med bearnaise, ruccola, tomatsallad & rostade rotfrukter
Teriyakiglaserad lax med wokade grönsaker, sesamyoghurt, koriander & jasminris
VEG: Citron och rosmarinmarinerad spetskål med bearnaise, ruccola, tomatsallad & rostade rotfrukter
FREDAG – 159 kr
Grillad fläskkarré med chimichurrimajonnäs, mangosalsa, koriander & basmatiris
Friterad fisk med skagenröra, citron, dill, gröna ärtor & örtslungad potatis
VEG: Grillad portabello med chimichurrimajonnäs, mangosalsa, koriander & basmatiris