Biffsallad sallad 2

RESTAURANG STOCKHOLM

Meny Carotte Gärdet

VÄLKOMNA TILL OSS PÅ CAROTTE GÄRDET. HÄR HITTAR DU GOD FRUKOST, DAGENS LUNCH OCH FIKA TILLAGAT OCH BAKAT FRÅN GRUNDEN I VÅRT KÖK OCH BAGERI.

Nedan finner ni vår senaste meny, vi byter den varje vecka. Smaklig spis och välkomna in till oss. Carotte Gärdet går även att hyra kvällar och helger för fest och event.

Öppet måndag-fredag 07:30 – 14:00. Varmt välkomna till oss!

073 383 23 30

Varma hälsningar
Lars

RESTAURANG STOCKHOLM

Lunch vecka 46

Allt på menyn går att få som take away.

VECKANS SALLAD – 185 kr
Grekisk sallad med fetaost, belugalinser, tomat, oliver, paprika, picklad rödlök & rostad vitlöksdressing

VECKANS SOPPA – 125 kr
Asiatisk morotssoppa med kokosgrädde & rostade kikärtor

MÅNDAG – 159 kr
Viltskavsgryta med grädde, kantareller, enbär, timjan, svartvinbärsgelé, persilja & kokt potatis
Marinerad lax med röd currysås, ingefära, koriander, picklad blomkål & jasminris
VEG: Skavgryta på sojastrimlor med grädde, kantareller, enbär, timjan, svartvinbärsgelé, persilja & kokt potatis

TISDAG – 159 kr
”Skomakarpannbiff” med bacon, purjolök, rödvinssky, timjan & potatispuré
Fiskgryta med vitt vin, saffran, fänkål, räkor, aioli, krutonger & kokt potatis
VEG: Vegetarisk gryta med sotad fänkål, vitt vin, saffran, aioli, krutonger & kokt potati

ONSDAG – 159 kr
Kyckling ”larb” med salladslök, chili, thaibasilika, koriander, jordnötter, chilimajonnäs & jasminris
Örtbakad fisk med bränd grädde, pumpafrön, sotad silverlök & honungsrostade rotfrukter
VEG: Örtbakad blomkål med bränd grädde, pumpafrön, sotad silverlök & honungsrostade rotfrukter

TORSDAG – 159 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Marinerad högrev med syrad rödlök, lime, guacamole, friterad tortilla & rostad potatis
Friterad kolja med gröna ärtor, tartarsås, citron, dill & rostad potatis
VEG: Friterad sötpotatis med syrad rödlök, lime, guacamole, friterad tortilla & rostad potatis

FREDAG – 159 kr
”Vindaloo” med kyckling, tomat, kokosgrädde, chili, ingefära, koriander, raita & basmatiris
Dill och fänkålsbakad fisk med vitvinssås, spenatsallad, rädisor & palsternackspuré
Friterade vårrullar med king oyster, sojabönor, salladslök, kål, sojamajonnnäs & basmatiris

RESTAURANG STOCKHOLM

Lunch vecka 47

Allt på menyn går att få som take away.

VECKANS SALLAD – 185 kr
Grekisk sallad med fetaost, belugalinser, tomat, oliver, paprika, picklad rödlök & rostad vitlöksdressing

VECKANS SOPPA – 125 kr
Potatis & purjolökssoppa med bacon och friterad lök

MÅNDAG – 159 kr
Högrevslasagne med krämig tomatsås, basilika & parmesan
Citronbakad kolja med brynt smör, pepparrot, räkor & blomkålspuré
VEG: Vegetarisk lasagne med krämig tomatsås, basilika & parmesan

TISDAG – 159 kr
Lammfärsbiff med örtsmör, haricotsverts, timjan & chevrégratinerad potatisgratäng
Sotad lax med aijvaryoghurt, picklad rödlök, & basilikarostad potatis
VEG: Bakad rödbeta med örtsmör, haricotsverts, timjan & chevrégratinerad potatisgratäng

ONSDAG – 159 kr
Rostad apelsinmarinerad kyckling med oregano, syrad rödkål, mojo rojo & örtslungad potatis
Sejfilé med ratatouille med oliver, persilja, rostad vitlöksmajonnäs & örtslungad potatis
VEG: Indisk kikärtsgryta med morot, vitlök, chili, tomat, gurkraita & basmatiris

TORSDAG – 159 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Schnitzel tonkatsu med syrlig kålsallad, sesamfrön, chilimajonnäs & jasminris
Sojastekt lax med syrlig kålsallad, sesamfrön, chilimajonnäs & jasminris
VEG: Västerbottenspaj med purjolök, svamp, örtcreme, cocktailtomater & skottsallad

FREDAG – 159 kr
Krämig biffpasta med champinjoner, purjolök, paprika, parmesan & ruccola
Svamp och purjolöksbakad fisk med västerbottenskrisp, persilja & duschessepotatis
VEG: Pasta pesto med soltorkade tomater, zucchini, basilika, parmesan & ruccola

BESTÄLL MAT PÅ JOBBET

Catering i Stockholm för fest och vardag

KONTAKTA OSS ELLER FYLL I VÅRT FORMULÄR FÖR ATT KOMMA IGÅNG MED DIN BESTÄLLNING AV CATERING I STOCKHOLM.