RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 26
Allt på menyn går att få som take away.
VECKA 26
VECKANS SALLAD – 185 kr
Caesarsallad med kyckling eller räkor, romansallad, tomat, bacon, parmesan, caesardressing och krutonger
WRAP – 125 kr
Kyckling eller räkor, romansallad, tomat, bacon, parmesan och caesardressing
MÅNDAG – 155 kr
Biffstroganoff med vitlöksyoghurt, saltgurka, grönkål & basmatiris
Sojamarinerad lax med sweet chilidipp, picklad lök, rödkålssallad & jasminris
VEG: Halloumistroganoff med vitlöksyoghurt, saltgurka, grönkål & basmatiris
TISDAG – 155 kr
Sesamrostad kyckling med coleslaw, sojamajonnäs, koriander & jasminris
Lime & chilimarinerad torsk med jalapeñomajonnäs, rostad majssallad, koriander & jasminris
VEG: Linsfritters med coleslaw, sojamajonnäs, koriander & jasminris
ONSDAG – 155 kr
Långbakad fläskkarré med gräddskysås, svartvinbärsgelé, syrad morot, persilja & stekt potatis
Sotad lax med ajvargräddfil, torkad tomat, picklad silverlök & rostad potatis
VEG: Marinerad halloumi med ajvargräddfil, torkad tomat, picklad silverlök & rostad potatis
TORSDAG – 155 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Baconlindad kyckling med tomat, roman, currymajonnäs, vitlöksbröd, saltgurka & stekt potatis
Örtbakad fisk med sotad fänkål, rostad morot, vårlök, dill & blomkålspuré
VEG: Västerbottenspaj med purjolök, svamp, dressad skottsallad, cocktailtomat & örtcrème
FREDAG – 155 kr
Thaiköttbullar med röd curry, kokosgrädde, picklade grönsaker, koriander & jasminris
Linguine med lax, grädde, citron, purjolök, fänkål, cocktailtomat & parmesan
VEG: Linguine med paneer , tryffel, champinjoner, purjolök & parmesan
RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 27
Allt på menyn går att få som take away.
VECKA 27
VECKANS SALLAD – 185 kr
Poke bowl med lax, mungroddar, sojabönor, kimchi, rödkål, sesamfrön, chilimajonnäs och jasminris
MÅNDAG – 155 kr
Marinerad kyckling med lime, vitlök, oregano, aji verde, syrad pumpa och rostad potatis
Lättrökt lax med örtagårdssås, picklad rödlök och dillslungad potatis
VEG: Marinerad oumph med lime, vitlök, oregano, aji verde, syrad pumpa och rostad potatis
TISDAG – 155 kr
Hoisinmarinerat fläsk på ben med zucchini, paprika, chili, röd currydressing och äggnudlar
Bakad fisk med broccolipesto, grönkål, brynt smör och pumpapuré
VEG: Hush puppies med zucchini, paprika, chili, sojamajonnäs och äggnudlar
ONSDAG – 155 kr
Grillad merguez med surkål, dijonmajonnäs, friterad lök, persilja och stekt potatis
Mandelbakad fisk med gröna ärtor, citron, brynt smör grönkålskrisp och kokt potatis
VEG: Burrito fylld med marinerad vegankebab, jalapeño, ost och bönor med fatoush
TORSDAG – 155 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Skomakarpannbiff med bacon, purjolök, rödvinssky, persilja och potatispuré
Harissabakad fisk med myntayoghurt, granatäpple, citron och tabbouleh
VEG: Falafel med myntayoghurt, granatäpple, citron och tabbouleh
FREDAG – 155 kr
Jägarschnitzel med svampsås, timjan, ruccola, citron och rostad potatis
Kryddsotad lax med örtsmör, haricotsverts, vaxbönor, rädisor, dijonmajonnäs och fransk potatissallad
VEG: Vegetarisk schnitzel med svampsås, timjan, ruccola, citron och rostad potatis