RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 46
Allt på menyn går att få som take away.
VECKANS SALLAD – 185 kr
Grekisk sallad med fetaost, belugalinser, tomat, oliver, paprika, picklad rödlök & rostad vitlöksdressing
VECKANS SOPPA – 125 kr
Asiatisk morotssoppa med kokosgrädde & rostade kikärtor
MÅNDAG – 159 kr
Viltskavsgryta med grädde, kantareller, enbär, timjan, svartvinbärsgelé, persilja & kokt potatis
Marinerad lax med röd currysås, ingefära, koriander, picklad blomkål & jasminris
VEG: Skavgryta på sojastrimlor med grädde, kantareller, enbär, timjan, svartvinbärsgelé, persilja & kokt potatis
TISDAG – 159 kr
”Skomakarpannbiff” med bacon, purjolök, rödvinssky, timjan & potatispuré
Fiskgryta med vitt vin, saffran, fänkål, räkor, aioli, krutonger & kokt potatis
VEG: Vegetarisk gryta med sotad fänkål, vitt vin, saffran, aioli, krutonger & kokt potati
ONSDAG – 159 kr
Kyckling ”larb” med salladslök, chili, thaibasilika, koriander, jordnötter, chilimajonnäs & jasminris
Örtbakad fisk med bränd grädde, pumpafrön, sotad silverlök & honungsrostade rotfrukter
VEG: Örtbakad blomkål med bränd grädde, pumpafrön, sotad silverlök & honungsrostade rotfrukter
TORSDAG – 159 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Marinerad högrev med syrad rödlök, lime, guacamole, friterad tortilla & rostad potatis
Friterad kolja med gröna ärtor, tartarsås, citron, dill & rostad potatis
VEG: Friterad sötpotatis med syrad rödlök, lime, guacamole, friterad tortilla & rostad potatis
FREDAG – 159 kr
”Vindaloo” med kyckling, tomat, kokosgrädde, chili, ingefära, koriander, raita & basmatiris
Dill och fänkålsbakad fisk med vitvinssås, spenatsallad, rädisor & palsternackspuré
Friterade vårrullar med king oyster, sojabönor, salladslök, kål, sojamajonnnäs & basmatiris
RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 47
Allt på menyn går att få som take away.
VECKANS SALLAD – 185 kr
Grekisk sallad med fetaost, belugalinser, tomat, oliver, paprika, picklad rödlök & rostad vitlöksdressing
VECKANS SOPPA – 125 kr
Potatis & purjolökssoppa med bacon och friterad lök
MÅNDAG – 159 kr
Högrevslasagne med krämig tomatsås, basilika & parmesan
Citronbakad kolja med brynt smör, pepparrot, räkor & blomkålspuré
VEG: Vegetarisk lasagne med krämig tomatsås, basilika & parmesan
TISDAG – 159 kr
Lammfärsbiff med örtsmör, haricotsverts, timjan & chevrégratinerad potatisgratäng
Sotad lax med aijvaryoghurt, picklad rödlök, & basilikarostad potatis
VEG: Bakad rödbeta med örtsmör, haricotsverts, timjan & chevrégratinerad potatisgratäng
ONSDAG – 159 kr
Rostad apelsinmarinerad kyckling med oregano, syrad rödkål, mojo rojo & örtslungad potatis
Sejfilé med ratatouille med oliver, persilja, rostad vitlöksmajonnäs & örtslungad potatis
VEG: Indisk kikärtsgryta med morot, vitlök, chili, tomat, gurkraita & basmatiris
TORSDAG – 159 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Schnitzel tonkatsu med syrlig kålsallad, sesamfrön, chilimajonnäs & jasminris
Sojastekt lax med syrlig kålsallad, sesamfrön, chilimajonnäs & jasminris
VEG: Västerbottenspaj med purjolök, svamp, örtcreme, cocktailtomater & skottsallad
FREDAG – 159 kr
Krämig biffpasta med champinjoner, purjolök, paprika, parmesan & ruccola
Svamp och purjolöksbakad fisk med västerbottenskrisp, persilja & duschessepotatis
VEG: Pasta pesto med soltorkade tomater, zucchini, basilika, parmesan & ruccola
