RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 13
Allt på menyn går att få som take away.
VECKA 13
SOPPA
Återkommer till hösten
SALLAD – 165 kr
Grekisk sallad med quinoa, fetaost, oliver, grillad paprika, soltorkad tomat & rostad vitlöksdressing
Välj mellan: Kyckling eller lufttorkad skinka
WRAPS – 125 kr
Kyckling wrap med sallad,fetaost, oliver, grillad paprika, soltorkad tomat & rostad vitlöksdressing
MÅNDAG – 155 kr
Kyckling biryani med brynt lök, mynta yoghurt, rostad mandel och pilaffris
Lättrökt lax med örtagårdssås, sotad lök och rostad potatis
VEG: Blomkålsbiryani med brynt lök, mynta yoghurt, rostad mandel och pilaffris
TISDAG – 155 kr
Marinerad fläskkarré med kimchimajonnäs, kålsallad, gari, böngroddar och jasminris
Bakad kolja med broccoli, grönkål, brynt smör och pumpapuré
VEG: Marinerad tofu med kimchimajonnäs, kålsallad, gari, böngroddar och jasminris
ONSDAG – 155 kr
Biff Stroganoff med champinjoner, paprika, saltgurka, smetana, grönkål och basmatiris
Tandooribakad lax med mangopickles, gurkyoghurt, koriander, spenat och basmatiris
VEG: Champinjonstroganoff med paprika, saltgurka, smetana, grönkål och basmatiris
TORSDAG – 155 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré
Friterad torsk med remoulad, ärtor, citron, dill och potatispuré
VEG: Vegetariska köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré
FREDAG – 155 kr
”Tom Yum” med kyckling, champinjon, tomat, citrongräs, ingefära, chili, koriander och jasminris
”Tom Yum” med räkor, champinjon, tomat, citrongräs, ingefära, chili, koriander och jasminris
VEG: Vegetariska vårrullar med glasnudlar, spetskål, chili, vitlök, hemgjord sweet chili och jasminris
RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 14
Allt på menyn går att få som take away.
VECKA 14
SALLAD – Kyckling 165 kr, Räkor 185 kr
Caesarsallad med kyckling, romansallad, grönkål, tomat, bacon, pankocrunch och parmesan
Välj mellan kyckling eller räkor
WRAPS – 125 kr
Caesarwrap med kyckling, romansallad, grönkål, tomat, bacon och parmesan
MÅNDAG – 155 kr
”Vindaloo” med kycklingfilé, tomat, kokosgrädde, chili, ingefära, koriander, raita och basmatiris
Sotad lax med ajvargräddfil, torkad tomat, avokado och rostad potatis
VEG: Indisk Dahl med tomat, kokosgrädde, chili, ingefära, koriander, raita och basmatiris
TISDAG – 155 kr
Linguine med strimlad högrev, soltorkad tomat, basilika, ruccola och parmesan
Linguine med lax, soltorkad tomat, basilika, ruccola och parmesan
VEG: Friterad fetaost med jalapeñomajonnäs, rödlök, torkad tomat och pommes rissolé
ONSDAG – 155 kr
Wallenbergare med skirat smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré
Havets wallenbergare med skirat smör, ärtor, citron, dill och potatispuré
VEG: Rotfruktspytt med pannoumi, stekt ägg, senapskräm och persilja
TORSDAG – 155 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Långbakad fläsksida med surkål, senap, rödvinssky, persilja och rostad potatis
Friterad kolja med rostad chilimajonnäs, kålsallad, gari, sesamfrön, koriander och jasminris
VEG: Friterad paneer med chilimajonnäs, kålsallad, gari, sesamfrön, koriander och jasminris
FREDAG – 155 kr
Grillad kycklingfilé med vitlökssmör, choronsås, vitlöksfrästa champinjoner och parmesanpotatis
Bakad lax med chèvrecreme, tomat, rödlök och couscoussallad
VEG: Grillad portabello med vitlökssmör, choronsås, vitlöksfrästa champinjoner och parmesanpotatis