RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 48
Allt på menyn går att få som take away.
VECKANS SOPPA – 125 kr
Potatis & purjolökssoppa med bacon och friterad lök
MÅNDAG – 159 kr
Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon & potatispuré
Örtbakad lax med parmesanaioli, inlagd gulbeta, torkad tomat & rostad potatis
VEG: Gnocchigratäng med ricotta, tomat, basilika, parmesanaioli & machésallad
TISDAG – 159 kr
Boeuf bourguignon med helstekt högrev, rödvin, smålök, timjan, grönkålskrisp & kokt potatis
Bakad fisk med spenat, smörbönor, tomat, gräslöksaioli, grönkål & gnocchi
VEG: Rotfruktsgryta med svamp, grädde, grönkålskrisp & kokt potatis
ONSDAG – 159 kr
Sticky chiken med salladslök, rawsallad, sesamfrön, blue chees dipp & rostad potatis
Friterad kolja med remouladsås, gröna ärtor, citron & dillslungad potatis
VEG: Sticky blomkål med salladslök, rawsallad, sesamfrön, blue chees dipp & rostad potatis
TORSDAG – 159 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Oxrullader fyllda med färskost, senap, bacon, saltgurka med gräddsås, gelé & potatispuré
Bakad lax med indisk Daal, tomat, linser, kokosgrädde, chili, ingefära, koriander & basmatiris
VEG: Indisk Daal med tomat, linser, kokosgrädde, chili, ingefära, koriander & basmatiris
FREDAG – 159 kr
Kalvfärsbiff med penne pasta, krämig tomatsås, basilika, parmesan & ruccola
Penne pasta med lax, grädde, citron, fänkål, cocktailtomat, parmesan & ruccola
VEG: Paneer butter masala med rostade cashewnötter, koriander & basmatiris
