RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 45
Allt på menyn går att få som take away.
VECKANS SALLAD – 185 kr
Sallad med varmrökt lax, romansallad, quinoa, gulbetor, torkad tomat, grönkål och dillmajonnäs
VECKANS WRAP – 125 kr
Rostbiff, sallad, salladslök, gurka, picklad kål & chilimjanonnäs
VECKANS SOPPA – 125 kr
Rostad rotsellerisoppa med smördegssticks
MÅNDAG – 159 kr
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka, persilja & potatispuré
Sesamrostad lax med kimchi, chilimajonnäs, koriander & jasminris
VEG: Vegetariska köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka, persilja & potatispuré
TISDAG – 159 kr
Chili och lime marinerad kyckling med zucchini, paprika, purjolök, kimchimajonnäs & fried rice
Chili och lime marinerad lax med zucchini, paprika, purjolök, kimchimajonnäs & fried rice
VEG: Gnocchigratäng med ricotta, tomat, basilika, machésallad & aiol
ONSDAG – 159 kr
Bifftekibiffar med rosmarinsky, tzatziki, rödlök, citron & rostad potatis
Röd pestobakad kolja med lins & quinoasallad, paprika, rödlök, basilika & tomatsås
VEG: Friterad paneer med tzatziki, rödlök, citron & rostad potati
TORSDAG – 159 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Rökt fläskkarré med mangosalsa, sojabönor, srirachamjonnäs, koriander & basmatiris
Örtbakad fisk med hummersås, räkor, citron, dill & duschessepotatis
VEG: Rökig tofu med mangosalsa, sojabönor, srirachamjonnäs, koriander & basmatiris
FREDAG – 159 kr
Thaigryta med kycklingfärs, kokosgrädde, vårlök, koriander, cashewnötter & jasminris
Friterad fisk med mashed peas, citron, remouladsås & klyftpotatis
VEG: Nohut tava (turkisk kikärtsgryta) med tomat, paprika, chili, persilja & jasminris
RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 46
Allt på menyn går att få som take away.
VECKANS SALLAD – 185 kr
Grekisk sallad med fetaost, belugalinser, tomat, oliver, paprika, picklad rödlök & rostad vitlöksdressing
VECKANS SOPPA – 125 kr
Asiatisk morotssoppa med kokosgrädde & rostade kikärtor
MÅNDAG – 159 kr
Viltskavsgryta med grädde, kantareller, enbär, timjan, svartvinbärsgelé, persilja & kokt potatis
Marinerad lax med röd currysås, ingefära, koriander, picklad blomkål & jasminris
VEG: Skavgryta på sojastrimlor med grädde, kantareller, enbär, timjan, svartvinbärsgelé, persilja & kokt potatis
TISDAG – 159 kr
”Skomakarpannbiff” med bacon, purjolök, rödvinssky, timjan & potatispuré
Fiskgryta med vitt vin, saffran, fänkål, räkor, aioli, krutonger & kokt potatis
VEG: Vegetarisk gryta med sotad fänkål, vitt vin, saffran, aioli, krutonger & kokt potati
ONSDAG – 159 kr
Kyckling ”larb” med salladslök, chili, thaibasilika, koriander, jordnötter, chilimajonnäs & jasminris
Örtbakad fisk med bränd grädde, pumpafrön, sotad silverlök & honungsrostade rotfrukter
VEG: Örtbakad blomkål med bränd grädde, pumpafrön, sotad silverlök & honungsrostade rotfrukter
TORSDAG – 159 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Marinerad högrev med syrad rödlök, lime, guacamole, friterad tortilla & rostad potatis
Friterad kolja med gröna ärtor, tartarsås, citron, dill & rostad potatis
VEG: Friterad sötpotatis med syrad rödlök, lime, guacamole, friterad tortilla & rostad potatis
FREDAG – 159 kr
”Vindaloo” med kyckling, tomat, kokosgrädde, chili, ingefära, koriander, raita & basmatiris
Dill och fänkålsbakad fisk med vitvinssås, spenatsallad, rädisor & palsternackspuré
Friterade vårrullar med king oyster, sojabönor, salladslök, kål, sojamajonnnäs & basmatiris
