Gör skillnad med Carottes matkasse i dessa tuffa tider

VI VET ATT MÅNGA AV ER ARBETAR HEMIFRÅN ELLER HAR ÄLDRE NÄRSTÅENDE SOM TVINGAS STANNA I HEMMET. DETTA BERÖR INTE BARA ER UTAN ÄVEN OSS. VI HAR DÄRFÖR SATT IHOP EN MATKASSE FULL MED HÄRLIG MAT FRÅN CAROTTE, REDO ATT LEVERERAS DIREKT TILL ER – OCH TILL EN VARDAGSHJÄLTE SOM NOMINERATS AV DE SOM KÖPT MATKASSEN SAMMA DAG

Även när samhällsstrukturer gungar behöver vi äta. Kanske att maten till och med spelar en ännu viktigare roll i dessa oroliga tider. Därför vill vi på Carotte göra skillnad genom det vi kan bäst – att laga god, säsongsbaserad mat från grunden.

Varje dag under de kommande veckorna så kommer vi på Carotte att ge bort en gratis matkasse till en vardagshjälte. Det kan vara någon inom vården som sliter och kämpar för oss eller på annat sätt gör en behövande och hjältemodig insats i dessa tuffa tider.

För att vara med och nominera din vardagshjälte så köper du minst en matkasse och får möjlighet att nominera en person som just du tycker ska få hjälp med en tredagars matkasse. Varje dag kl 17.00 utser vi en ny vinnare.

Välj att få påsen levererad till arbetsplatsen eller hem till dörren. Av säkerhetsskäl lämnar vi alla leveranser vid dörren och låter er veta att maten är levererad. Säkert, smidigt och utan att ni behöver ta er ut för att handla mat.

Omsorgsfullt lagad mat och tidsbesparande för dig som köper, samtidigt som du gör en god gärning genom att nominera och ser till att lyfta fram de som sliter som mest just nu för allas vår skull.

SMAKFULLA UPPLEVLESER – MAT & DRYCK

Vi erbjuder allt från canapéer, bufféer till grillkväll med egen kock när det kommer till catering och event i Stockholm. Vi skräddarsyr helt enligt era önskemål. Självklart med ansvarsfull servering med professionell eventpersonal så vi även fortsättningsvis tar ansvar för social distansering och i enlighet med rådande rekommendationer. Våra bartenders sköter baren och håller drycken kyld.

OM VÅR MATKASSE

Matkassen kostar 545 kr per person och innehåller tillagade måltider för tre dagar;

3 x luncher,

3 x middagar

3 x utvalda godsaker från vårt eget bageri och konditori

Priserna är inklusive moms och avser transport innanför tullarna. Pris vid avhämtning hos oss på Gärdet är 495 kr per person. Matkassen finns både med ordinarie och vegetarisk meny.

Hjärtligt välkommen att göra skillnad tillsammans med oss!

Lägg er beställning genom att mejla oss på info@carotte.se eller ring oss på 08-655 11 22. Med din nominering önskar vi få namn, adress och telefonnummer till personen som du vill ska vinna matkassen.