RESTAURANG & FESTVÅNING JÖNKÖPING

Lustfyllt

LUSTFYLLT ÄR EN CHARMIG LADUGÅRD I VACKRA MUNKASKOG, I HABO UTANFÖR JÖNKÖPING. HÄR LAGAR OCH SERVERAR CAROTTE MAT FÖR ALLA SINNEN TILL FÖRBOKADE EVENEMANG – SAMT TILL UTVALDA SPECIELLA DAGAR DÅ LUSTFYLLT HÅLLER ÖPPET FÖR ALLMÄNHETEN. 

I matsalen får 85 sittande gäster plats. I hela lokalen, inklusive övervåning, ryms 150 personer.

RESTAURANG & FESTVÅNING JÖNKÖPING

Event- & festvåning Lustfyllt

Lustfyllt är en omgjord, gammal, charmig ladugård i vackra Munkaskog, Habo, utanför Jönköping. En oas med böljande Vätterutsikt. Här står event- och festvåningsverksamheten i centrum för slutna sällskap. Det kommer även öppet hus -dagar för allmänheten under speciellt utvalda tillfällen över hela året. Här kommer det bland annat erbjudas härliga bruncher, grillbufféer och julbord.

En idyllisk evenemangslokal för fester, bröllop och event. Med en påtaglig takhöjd i den rustika lokalen upplevs en varm och ombonad rymd. Utanför Ladan finner man en stor, rund terrass med utsikt över Vättern. Den verkar som uteservering eller eventyta för bland annat vigsel, yoga, dop eller teambuilding. Bara fantasin sätter gränser.

I matsalen får 85 sittande gäster plats. I hela lokalen, inklusive övervåning, ryms 150 personer. För den som önskar ett mer intimt evenemang så finns två mindre rum – ”Tages” och ”Gretas” som passar för mindre sällskap.

Vår vision kring mat och upplevelser rimmar väl med det arbetssätt som teamet på Carotte lever efter. Endast det bästa är bra nog, och det handlar inte om att det ska vara allt för sofistikerat, men att det ska vara genomarbetat och finnas en kvalitet i grunden. Både vad gäller maten och passionen hos den personal som serverar den, säger Christiane Petit, delägare av Lustfyllt.

I köket finner vi kocktrion Erik Beckman, Peter Holmqvist och Ludwig Palm, som idag arbetar på Carotte x Werket och kommer med tung erfarenhet från uppskattade restauranger. Med två SM-guld i utomhusmatlagning, två Bocuse d’Or-medaljer och ett EM-guld på meritlistan hos kock-teamet är kvalitén på maten minst lika hög som ambitionen.

Kalle Ulfves är bagare på Carotte x Werket och sedan tidigare känd från sin tid på Aquavit och Fika i New York. Hos Lustfyllt skapas desserter, bakverk och bröd med största omsorg och smaksäker kreativitet.

Bokning sker primärt via Lustfyllts hemsida, men låt oss veta om du har frågor.

Lustfyllt 1

Tillbaka till våra eventlokaler