Kundtjänst 08 - 655 11 22

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vi lagar, serverar och levererar din måltid. Hos oss, hos dig eller i stort sett var som helst.

Carotte Event fest catering stockholm

Vi projektleder och arrangerar alla typer av event. Tex konferenser, resor, jubileum, fester mm.

Vi hjälper företag inom servicebranschen och besöksnäringen med bemanning och rekrytering.

Ät hos oss, hämta själv, eller få maten levererad. Till frukost, lunch eller middag.

I vår Catering gör vi det ganska enkelt för oss. All vår mat lagas med förstklassiga råvaror och allra största omsorg. För vår egen stolthets skull, för din skull och inte minst för den höga kvalitétens skull. Varje dag, året runt. Det är också därför vi i våra menyer använder närproducerade varor i sin naturliga säsong.

Med känsla, nytänkande och kreativitet lagar vi mat för alla möjliga tillfällen till både privatpersoner och företag. Det finns nog nästan inget vi inte har gjort och vår erfarenhet är gedigen av vanliga, ovanliga, små, stora, jättestora och arrangemang och fester.

Stora fester och events börjar alltid i huvudet, som en idé. Sen hjälper vi er att ta det till riktigt höga höjder.

En fest eller ett event kan ju vara en del av marknadsplanen, att under andra former berätta om sin position, sin vision eller premiera kunder och anställda. Hos företag, organisationer, eller rent privat, helt utan förbehåll och marknadsanalys.

Vår helhet inom Carottegruppen gör att vi har alla de pusselbitar som krävs för professionelt genomförda events, från välkyld välkomstdrink till stora scenframträdanden, tusentals gäster och en enorm logistik.

Våra erfarna projektledare lotsar dig med van hand och känsla till ett minnesvärt event eller privat fest.

Rätt person på rätt plats, som ger det där lilla extra? Välkommen till vårt bemanningsföretag.

Vi hjälper kunder med rekrytering av nyckelpositioner och andra tjänster på heltid, till korta, snabba deltidsuppdrag. Vi drivs av att förstå varje specifikt behov på djupet och skräddarsyr därför uppdrag och utbildningar efter dessa önskemål.

Med vår 30 åriga historia och gedigna kunskap är vi specialicerade på roller inom service- och besöksnäringen. Detta har givit oss oss en enorm kunskap som vi nu kan dela med oss med i alla våra uppdrag och ge dig som kund en garanti för att det blir just rätt person på rätt plats.

Våra kunder, stora som små, privata eller företag och organisationer, ställer enorma krav på oss och allt vi levererar.


"Tusen tack, allt blev perfekt! Mat, service, leverans och alla tips och råd runt omkring själva matbeställningen!"

Carotte Catering kund MAQS

"Bra och snabb service! Trevlig bemötande! Leverans av maten hela vägen till bordet vilket underlättade enormt, maten var så god och uppskattad av alla gäster. Kommer definitivt beställa catering från er igen!"


#

"Carotte har förgyllt allt från våra konferenser och fester till de gemensamma fredagsluncherna med hela kontoret. De varvar vällagade klassiker med spännande nyheter, och vi blir alltid lika nöjda som ljuvligt mätta! Rekommenderas varmt."

#

"Smakrik mat, och dessutom fantastiskt vackert upplagd på snygga och moderna fat, skålar och brädor. En fröjd för ögat och smaklökarna! Väl tilltagna portioner och ingen behöver gå hungrig hem vill jag lova. Superservice, fint bemötande och personal som gjorde att vi kunde njuta av hela bbq-festen tillsammans med våra gäster.."