HYRA FESTLOKAL STOCKHOLM

Våra festlokaler

VI SAMARBETAR IDAG MED EN MÄNGD STORA, SMÅ, SPÄNNANDE OCH VACKRA EVENTLOKALER & FESTLOKALER. I STOCKHOLM, SVERIGE OCH VÄRLDEN. SJÄLVFALLET KAN VI ÄVEN SKAPA NYA RUM FÖR MAT OCH UMGÄNGE HOS DIG ELLER PÅ DITT KONTOR.

FESTLOKAL STOCKHOLM

Festlokal för bröllop och konferens

VI JOBBAR MED FLEXIBLA FESTLOKALER MED DET LILLA EXTRA. MED VÅR PROJEKTLEDNING, VÅR DEKOR, MAT & SERVICE GÖR VI FESTLOKALERN AÄNNU VASSARE.

Det finns många fina festlokaler i Stockholm, Carotte House of Taste jobbar med dem alla. Vi erbjuder festlokaler för sällskap från 10 till 3000 gäster. Carotte har festlokaler i Stockholm city, utanför stan, festlokaler i Sverige eller utomlands.

Eller varför inte göra ditt hem, kontor eller trädgård till en personlig festlokal? Vi tar hem festen till dig med tält, mobila kök, dekorationer, ljud & ljus, mat & service.

Hyr festlokaler och eventlokaler i Stockholm

FESTLOKALER STOCKHOLM

Så funkar det att hyra festlokal

VÅRA PROJEKTLEDARE HJÄLPER DIG ATT SKRÄDDARSY DIN FESTLOKAL FÖR DIN FEST ELLER DITT FÖRETAGSEVENT.

Våra festlokaler är oftast utrustade med bra baspaket med ljud & ljus, stolar och bord, glas och porslin. Beroende på ditt behov kan Carotte hjälpa dig med dekor, scen och teknik, extra roligt och lyxigt porslin, blommor och mycket annat. Vi har alkoholtillstånd och garanterar en säker och professionell servering.

Sammantaget kan du genom Carotte boka din festlokal i Stockholm, övriga Sverige eller världen!

HYR FESTLOKALER

Festlokaler i Stockholm för fest och företagsevent

KONTAKTA OSS ELLER FYLL I VÅRT FORMULÄR FÖR ATT HYRA EVENT- OCH FESTLOKALER I STOCKHOLM, GÖTEBORG OCH ÖVRIGA SVERIGE.