EVENTBYRÅ STOCKHOLM

Digitalt Möte

DIGITALA MÖTEN – TRYGGT & ENKELT MED CAROTTE EVENT.
NÄR VI INTE KAN MÖTAS FYSISKT BLIR SAMARBETE OCH FÖRSTÅELSE ÄNNU VIKTIGARE. DÄRFÖR ERBJUDER VI PLATTFORMAR FÖR ATT MÖTAS DIGITALT TILLS VI MÖTS IRL IGEN.

Digitala möten är en bra lösning när det är mer smakfullt att mötas digitalt och för att möten mellan människor ändå ska kunna äga rum. Behovet av att kunna engagera och peppa varandra när vi arbetar på olika platser är stort. Just nu kan vi inte möta våra kunder och medarbetare som vanligt. Men vi kan fortfarande mötas genom digitala möten och genomföra våra konferenser för att skapa värde för våra kunder och engagera våra medarbetare.

DIGITALA MÖTEN STOCKHOLM

Att tänka på när du planerar digitalt möte.

TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG TILL OSS SÅ SÄTTER VI INGREDIENSERNA TILL ERT DIGITALA MÖTE TILLSAMMANS

  • INBJUDAN: Ta fram en tydlig inbjudan som väcker gästernas nyfikenhet. Vi hjälper dig med innehåll och utformning samt deltagarhantering
  • KONCEPT & INNEHÅLL: Skapa ett innehåll som uppmuntrar till delaktighet och interaktivitet. Vi hjälper er med dramaturgin för ett interaktivt möte
  • MAT & DRYCK: Inget gör att vi tappar uppmärksamheten så snabbt som en kurrande möte. Ha mat och dryck som en del av innehållet i ert digitala möte.
  • TEKNIK: Tekniken är A&O. Vi ser till att alla presentationer flyter och vi skapar interaktivitet och aktiverar deltagarna.
  • LOKALEN: Scenografi vid streamingen är viktig för upplevelsen av det digitala mötet. Vi hjälper er skapa den perfekta inramningen för ert varumärke.
  • UNDERHÅLLNING: Blanda upp det informativa innehållet med underhållande inslag. Vi hjälper er med den perfekta mixen.

Tillbaka till Eventtillfällen