CATERING STOCKHOLM
Dagens lunch v. 40
VÅR HEMLAGADE LUNCH ÄR VARIERAD, TILLAGAD FRÅN GRUNDEN I VÅRT EGNA KÖK PÅ GÄRDET. DAGENS GRÖNA SERVERAS ALLTID MED VEGETARISKA & NÄRPRODUCERADE RÅVAROR.
TILL ALLA LUNCHMENYER INGÅR SALLAD, DRESSING, STENUGNSBAKAT BRÖD, KNÄCKE & SMÖR
MÅNDAG
Krispig fläsksida med rostad potatis, morotspuré, morotscruditéer och krasse
Sotad lax med gnocchi, salsa verde, bakad tomat och krispig lök
Gnocchi med bakad spetskål, svamp, salsa verde och fröcrunch
TISDAG
Majskycklingbröst, brynt kycklingveloute, potatispuré, bakad tomat och krispig lök
Vit fisk med potatispuré, beurre blanc, petit pois och cruditéer
Krämig polenta med grillad aubergine, bakad tomat, gremolata och krispig lök
ONSDAG
Nattbakad fläskkarré sweet and sour med jasminris, ångad pakchoy och friterad gari
Lax med gremolatatäcke, couscoussallad, tomatsås med kapris och olivsallad
Tofu sweet and sour med jasminris, ångad pakchoy och friterad gari
TORSDAG
Indisk lammtikka med ris, papadums, raita och currypickles
Sesam -och chilibakad vit fisk med sojaemulsion, glasnudlar med krispiga grönsaker
Indisk linsgryta med ris, papadums, raita och currypickles
FREDAG
Biff med rostad potatis, tomatsallad, bearnaise & rödvinssky
Panerad fisk med dansk remoulad, dillslungad potatis och smörade sockerärtor
Ricottafylld aubergine med rostad potatis och tomatsås