CATERING JÖNKÖPING

Lunch & Sallad

LUNCHMÖTE, ARBETSLUNCH, KUNDLUNCH, INSPIRATIONSLUNCH. KALLT SÅVÄL SOM VARMT. PÅ CAROTTE ÄLSKAR VI GODA LUNCHER TILLAGADE FRÅN GRUNDEN.

Vi levererar dagens lunch, vegetariskt, sallader, wraps, smörgåsar på porslin, i låda eller som buffé. Flexibel och välsmakande lunchcatering. Till alla lunchmenyer ingår sallad med dressing, vårt egna stenugnsbakade bröd, knäckebröd och smör.

CATERING JÖNKÖPING

Sallad & Poké Bowls

Handskaladeräkor, blandsallad, dillmarinerad gurka, kokt ägg och citrusdressad quinoa. Dressing på parmesan, kapris och citron. Honungsrostade solrosfrön och plockade örter
(Innehåller skaldjur, ägg, laktos, senap, solrosfrön)
155 kr

Citrusdressad quinoa, fetaost, blandsallad, rostade rotfrukter och glaserade betor. Dressing på parmesan, kapris, vitlök och citron, syltad rödlök och honungsrostade solrosfrön

(Innehåller laktos, ägg, senap, sulfiter, solrosfrö)
135 kr

Poké bowl med soja- och ingefärsmarinerad lax, gurka, edamebönor, mango, groddar, salladslök, sesammarinerad rödkål, koriander, svartris och chilimajonnäs.
(Innehåller fisk, soja, gluten, lök, senap, ägg)
155 kr

Till våra sallader & Pokebowls ingår stenugnsbakat bröd & vispat smör. Samtliga går att få med tofu istället för kyckling eller lax.

(Priset exklusive moms 12%)

CATERING JÖNKÖPING

Wraps

Varmrökt lax, blandsallad, dillmarinerad gurka, kokt ägg. Dressing på dill, pepparrot och citron. Honungsrostade solrosfrön och plockade örter
(Innehåller skaldjur, ägg, laktos, senap, solrosfrön)

Rostbiff marinerad i teriyakisås, rostade sesamfrön och syltad chili.
Blandsallad, gurka, och morot. Majonnäs på syltad ingefära och vitlök
(Innehåller gluten, soja, sesamfrö, ägg, senap, sulfiter, vitlök)

Citrusdressad quinoa, fetaost, blandsallad, rostade rotfrukter och glaserade betor. Dressing på parmesan, kapris, vitlök och citron, syltad rödlök och honungsrostade solrosfrön.
(Innehåller laktos, ägg, senap, sulfiter, vitlök, solrosfrö)

99 kr

(Priset exklusive moms 12%)
Wrapsen går att få med tofu istället för rostbiff eller lax

CATERING JÖNKÖPING

Dagens lunch

LUNCH TILLAGAD FRÅN GRUNDEN I VÅRT EGNA KÖK i WERKET. 

Välkommen till Restaurang Werket x Carotte, där vi sätter fokus på kvalitativa råvaror och tar tillvara på hela produkten för att skapa en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.

Här på vår restaurang tror vi på att matlagning är en konstform som börjar med de bästa ingredienserna. Därför har vi noga valt ut våra råvaror från lokala producenter som delar vår passion för hållbarhet och kvalitet.

Vi tror starkt på att ingen del av en produkt ska gå till spillo. Genom att ta tillvara på hela produkten visar vi inte bara respekt för naturen utan skapar även unika smakupplevelser.