CATERING GÖTEBORG

Dryck

INGEN MAT SMAKAR GOTT UTAN DRYCK!

Självfallet finns vi till hands för att ge råd om vilken dryck som passar bäst till våra menyer eller just ditt skräddarsydda event. Välj mellan varma och kalla drycker, drycker med eller utan alkohol för bästa catering i Stockholm. Eller varför inte en smoothie eller hälsohot till er frukost?

CATERING GÖTEBORG

Alkohol

NÄR ALKOHOL INTAS MED MÅTTA OCH RÄTT MATCHNING KAN DET VARA HIMMELSKT GOTT. VÅR SOMMELIER HJÄLPER ER GÄRNA ATT TRÄFFA RÄTT OCH VÄLJA PASSANDE DRYCK, BÅDE MED ELLER UTAN ALKOHOL.

Kontakta oss så hjälper vi dig att beställa alkoholhaltig dryck i samband med din matbeställning, eller så tipsar vi gärna om goda drycker som passar din meny.

Det finns många fördelar med att beställa alkohol från oss på Carotte. Vår sommelier väljer bara ut de godaste vinerna och dryckerna. Om ni tar drycken genom oss får ni den förvarad, kyld och levererad. Det som inte dricks upp hämtar vi och drar av från er faktura, om överenskommet. Vi hjälper även gärna till med is till er bar, med mera.

Tveka inte att höra av er till oss med frågor.

CATERING GÖTEBORG

Alkoholfri dryck

CAROTTE ERBJUDER ETT BRETT UTBUD AV MÅLTIDSDRYCK OCH ÖVRIG ALKOHOLFRI DRYCK.

Mineralvatten
Lättöl, 33cl
Läsk, 33cl
28kr PER STYCK

Stenkulla mineralvatten Naturell, 75cl
65kr PER STYCK

(Priset exklusive moms 12%)

CATERING GÖTEBORG

Kaffe & Te

PERFEKT ROSTAT OCH BLANDAT KAFFE & TE. SJÄLVKLART FAIRTRADE

Lokalrostat ekologiska kaffe från Ziiip Coffee
Fairtrade Rött te & Svart te

28kr PER STYCK

(Priset exklusive moms 12%)

CATERING GÖTEBORG

Juicer & Smoothie

ALLA VÅRA JUICER & SMOOTHIES KOMMER FRÅN RSCUED OCH ÄR GJORDA AV FRUKT OCH GRÖNT SOM ANNARS SKULLE GÅTT TILL SPILLO. SÄSONG OCH TILLGÅNG SÄTTER SIN NATURLIGA PRÄGEL, VILKET GÖR ATT SMAK OCH FÄRG VARIERAR FRÅN GÅNG TILL ANNAN.

39kr PER STYCK

(Priset exklusive moms 12%)

CATERING GÖTEBORG

Shots

ALLA VÅRA SHOTS KOMMER FRÅN RSCUED OCH ÄR GJORDA AV FRUKT OCH GRÖNT SOM ANNARS SKULLE GÅTT TILL SPILLO. SÄSONG OCH TILLGÅNG SÄTTER SIN NATURLIGA PRÄGEL, VILKET GÖR ATT SMAK OCH FÄRG VARIERAR FRÅN GÅNG TILL ANNAN.

30kr PER STYCK

(Priset exklusive moms 12%)

Catering Göteborg