RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 4
Allt på menyn går att få som take away.
VECKA 4
SOPPA – 125 kr
Potatis & purjolökssoppa med bacon och timjan
SALLAD – 165 kr
Asiatisk biffsallad med nudlar, sojabönor, rödkål, råkostsallad, chilimajonnäs och sesamfrön
WRAPS – 125 kr
Asiatisk biff med sojabönor, rödkål, råkost- och salladsmix, chilimajonnäs och sesamfrön
MÅNDAG – 155 kr
Viltlasagne på vildsvin med rotfrukter, västerbottensost och spenatsallad
Spättarullader med dillsås, broccoli, kräftstjärtar och kokt potatis
Vegetarisk lasagne på sojafärs med tomatsås, parmesan och spenatsallad
TISDAG – 155 kr
Kyckling i röd curry, kokosgrädde, picklade grönsaker, cashewnötter, koriander & jasminris
Smörstekt kummel, med sotad fänkål, picklad morot & blomkålspuré
No chicken chunks curry med kokosgrädde, picklade grönsaker, cashewnötter, koriander & jasminris
ONSDAG – 155 kr
Lammfärsbiff med syrad lök, rödvinssky, persilja och chèvrestuvad pasta
Lättrökt lax med örtsmör, rädisor, sockerärtor och dillslungad potatis
Falafel på gråärta med syrad lök, aioli, persilja och chèvrestuvad pasta
TORSDAG – 155 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Pluma med tomatsallad, mojo rojo, bakad lök och rostad potatis
Friterad torsk med tomatsallad, mojo rojo, bakad lök och rostad potatis
Bakad spetskål med rostad tomat vinaigrette, flagad mandel, örter och vit böncrème
FREDAG – 155 kr
Ossobuco på fläsk med tomat, gremolata, pinjenötter och saffransrisotto
Karamelliserad lax med wasabismör, koriander, lime och fried rice
”Ossobuco” på portabello med tomat, gremolata, pinjenötter och saffransrisotto
RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 5
Allt på menyn går att få som take away.
VECKA 5
SOPPA – 125 kr
Svampsoppa med lagrad ost & pumpafrön
SALLAD – 165 kr
Grekisk sallad med fetaost, oliver, picklad rödlök, paprika, tomat & vitlöksdressing
WRAPS – 125 kr
Grekisk sallad med fetaost, oliver, picklad rödlök, paprika, tomat & vitlöksdressing
MÅNDAG – 155 kr
Sesamrostad kyckling med coleslaw, sojamajonnäs, koriander och jasminris
Bakad torsk med stekt svamp, brysselkål, brynt smör, persilja och rostade betor
Lins- och kikärtsbiffar med coleslaw, sojamajonnäs, koriander och jasminris
TISDAG – 155 kr
Pulled beef chili med bönsallad, jalapeñocrème, koriander och basmatiris
Fänkålsbakad lax med haricotsverts, pocherat ägg, hollandaise, citron och kokt potatis
Chiligryta på sojastrimlor med bönsallad, jalapeñocrème, koriander och basmatiris
ONSDAG – 155 kr
Rosmarinmarinerad fläskkarré med dragoncrème, haricotsverts, vaxbönor och örtpotatis
Rimmad kolja med pepparrotscrème, syrade gulbetor och persiljeslungad potatis
Friterad paneer med dragoncrème, haricotsverts, vaxbönor och örtpotatis
TORSDAG – 155 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Fläskfilé med långbakad jordärtskocka, brynt smör, krasse, rostat bovete och persiljerot
Panerad torsk med nobisdressing, ärtor, citron och bakad morot
Vegetarisk schnitzel med jordärtskocka, brynt smör, krasse, rostat bovete och persiljerot
FREDAG – 155 kr
Kyckling Tikka Masala med daal, picklad lök, raita, papadums och basmatiris
Currymarinerad lax med daal, picklad lök, raita, papadums och basmatiris
Blomkålsfrittata med rödlök, rosmarin, sesamfrön, tomatsallad, basilika och rostade valnötter