RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 20
Allt på menyn går att få som take away.
VECKA 20
VECKANS SALLAD – 185 kr
Varmrökt lax med krispsallad, ägg, haricots verts, sparris, rädisor, rostad potatis, pumpafrön och dillmajonnäs
WRAPS – 125 kr
Kyckling med rödcurrymajonnäs, sallad, böngroddar, koriander, vitkål och sesamfrön
Varmrökt lax med krispsallad, haricots verts, sparris, rädisor, rostad potatis, pumpafrön och dillmajonnäs
MÅNDAG – 155 kr
Jamaican jerk chicken med mangosalsa, chilimajonnäs, sojabönor, salladslök och bönris
Örtbakad sej med hummerhollandaise, fänkålssallad, dillolja och kokt potatis
VEG: Marinerad halloumi med mangosalsa, chilimajonnäs, sojabönor, salladslök och bönris
TISDAG – 155 kr
Thaiköttbullar med röd curry, kokosgrädde, picklade grönsaker, koriander och jasminris
Fänkålsbakad lax med citronette på brynt smör, syrad morot, rostade frön och palsternackspuré
VEG: Vegköttbullar med gul curry, kokosgrädde, picklade grönsaker, koriander och jasminris
ONSDAG – 155 kr
Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré
Kolja bordolaise med örter, parmesan, sockerärtor, syrad morot, dillmajonnäs och kokt potatis
VEG: Vegetariska sojafärsbiffar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré
TORSDAG – 155 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Friterad kyckling med nudelwok, paprika, zucchini, rödlök, koriander, sesam & limemajonnäs
Bakad lax med ajvaryoghurt, sotad rödlök, persilja & rostad potatis
VEG: Marinerad no chicken chunks med nudelwok, paprika, zucchini, rödlök, koriander, sesam & limemajonnäs
FREDAG – 155 kr
Currymarinerad fläskkarré med syrad rödkål, sweet chilidipp, koriander, sesamfrön och jasminris
Dillbakad torsk med vitvinssås, syrad pumpa, örtolja och blomkålspuré
VEG: Linsfritters med syrad rödkål, sweet chilidipp, koriander, sesamfrön och jasminris