RESTAURANG STOCKHOLM
Dagens lunch V.18
VÅR HEMLAGADE LUNCH ÄR VARIERAD, TILLAGAD FRÅN GRUNDEN I VÅRT EGNA KÖK PÅ GÄRDET. DAGENS GRÖNA SERVERAS ALLTID MED VEGETARISKA & NÄRPRODUCERADE RÅVAROR.
VECKANS TIPS
Fransk potatissallad med rostbiff, vaxbönor, haricots verts, kapris, tomat, persilja och solrosfrön
165 kr
MÅNDAG
Ramen med kyckling, sojabönor, shiitake, vårlök, koriander, sesamfrön och äggnudlar
Sesambakad lax med sojabönor, vårlök, misomajonnäs, friterad gari och jasminris
Fritarerad tofu med sojabönor, vårlök, misomajonnäs, friterad gari och jasminris
TISDAG
Grekiska färsbiffar med soltorkad tomat, fetaost, oliver, tomatsås och rostad potatis
Friterad sejfilé med tartarsås, citron, gröna ärter, grönkål och blomkålspuré
Bakad spetskål med bränd grädde, svamp, hasselnötter, parmesanost och rostad potatis
ONSDAG
STÄNGT
TORSDAG
Bakad kalv med madeirasås, persilja, picklad rödkål och chèvrestuvad pasta
Torsk med ingefära och limesås, picklad rödkål, koriander och jasminris
Bakad rotselleri med chèvrestuvad pasta, örtolja, persilja, picklad rödkål
FREDAG
Sticky chicken med blue cheese-dressing, selleri, gurksallad, koriander och limeris
Sweet chilimarinerad lax med rostad broccoli, rökt aioli och fried rice
Sticky blomkål med blue cheese-dressing, selleri, gurksallad, koriander och limeris
Till alla lunchmenyer ingår tillhörande sallad, dressing, stenugnsbakat bröd, knäcke & smör.
155 kr
(Priset inklusive moms 12%)