RESTAURANG STOCKHOLM
Lunch vecka 43
Allt på menyn går att få som take away.
VECKANS SALLAD – 185 kr
Eldad Chevré med betor, belugalinser, sojabönor, spenat, rostade frön & balsamico
VECKANS SOPPA – 125 kr
Rotfruktssoppa med rostade kikärtor & grönkålskrisp
MÅNDAG – 159 kr
Wallenbergare med rårörda lingon, skirat smör, gröna ärtor & potatispuré
Laxpudding med skirat smör, gröna ärtor, citron & dill
VEG: Friterad fetaost med jalapeñomajonnäs, picklad rödlök, torkad tomat & rostad potatis
TISDAG – 159 kr
Plommonspäckad fläskkarré med smörstekt brysselkål, gräddskysås, äppelmos & kokt potatis
Bakad fisk med basilikayoghurt, torkad tomat, paprika, rödlök & couscoussallad
VEG: Morotsbiffar med basilikayoghurt, torkad tomat, paprika, rödlök & couscoussalla
ONSDAG – 159 kr
Kyckling Tikka Masala med kokosgrädde, tomat, ingefära, vitlök, koriander & basmatiris
Sotad lax med örtmajonnäs, citronpicklad blomkål, spenatsallad & kokt potatis
VEG: Paneer Masala med kokosgrädde, tomat, ingefära, vitlök, koriander & basmatiris
TORSDAG – 159 kr – idag bjuder vi på en liten dessert
Cajunrostat fläsk på ben med majssalsa, sojabönor, vårlök, koriander, rökig paprikadressing & basmatiris
Halstrad lax med romsås, gröna ärtor, grillad citron, dill & potatisstomp
VEG: Cajunrostad Oumph med majssalsa, sojabönor, vårlök, koriander, rökig paprikadressing & basmatiri
FREDAG – 159 kr
Grillad kyckling med refried beans, chipotle-glaze, rödkål, jalapeños & klyftpotatis
Friterad kolja med vispad örtcrème fraiche, citron, friterad kapris & dillslungad potatis
VEG: Grillad Aubergin med refried beans, chipotle-glaze, rödkål, jalapeños & klyftpotatis