Carotte blir officiell cateringpartner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023

Carotte har erlagts uppdraget som fullservicepartner för mat- och dryckesupplevelsen under Volvo Car Scandinavian Mixed – världens första helt jämställda golftävling av den här kalibern. Tillagning och servering av mat- och dryck, samt bemanning av samtliga serveringsenheter signeras Carotte. Golftävlingen väntas locka 40-50’000 besökare och går av stapeln på Ullna Golf & Country Club den 8–11 juni 2023.

Volvo Car Scandinavian Mixed är ett golfevenemang anpassat för 2023. Samtida och högaktuellt. Det är världens första helt jämställda golftävling där 78 av Europas bästa damer ställs mot 78 av de bästa herrarna i kampen om samma pokal och prispott om ca två miljoner dollar. Förra året kammade svenska Linn Grant hem tävlingen. Den första kvinnan någonsin att vinna ett evenemang på DP World Tour. Som värd bakom Volvo Car Scandinavian Mixed står ingen mindre än Annika Sörenstam.

– Att få bidra till att höja besöksupplevelsen under Volvo Car Scandinavian Mixed genom mat och dryck är en fjäder i hatten för oss på Carotte. Tävlingen belyser den högst aktuella jämställdhetsaspekten av golfen och idrotten i stort. Något som vi är stolta att vara en del av, säger Oscar Durling, VD Carotte Food & Event.

För att skapa den bästa möjliga upplevelsen för besökarna på plats så byggs åtta etableringar i form av barer och pop-up -restauranger runt om hela tävlingsområdet. Till det adderas uppdraget att servera 500 volontärer, media, spelare, caddies och samarbetspartners. Tävlingen väntas locka mellan 40–50 000 besökare.

– Vi är glada och stolta över att kunna presentera vårt nya partnerskap med Carotte som blir årets officiella cateringpartner till tävlingen. Carotte är en ledande aktör på marknaden inom evenemang och catering med en bred kompetens inom mat och dryck. Med en hög servicenivå och ett eget bemanningsbolag ser Carotte till att personalen är välutbildad och serviceinriktade för att ta hand om våra besökare på bästa sätt, även på evenemang av denna storlek, säger Pernilla Karlberg, Partner & Hospitality Manager, Volvo Car Scandinavian Mixed

Mycket att uppleva på plats

– Tillsammans med Carotte strävar vi efter att erbjuda en evenemangsupplevelse utöver bara golfen, där mat och dryck kommer att spela en viktig roll. Hos oss kommer ni kunna njuta av en fräsch smoothie på väg till första tee, en modern välkomponerad lunch i Mixed Village till tonerna av vår DJ eller kanske i någon av våra hospitality lounger. Carotte är en lokal, ISO-certifierad aktör med produktion runt hörnet som har ett etablerat samarbete med Generation Waste. Det går helt i linje med vårt hållbarhetsfokus där vi strävar efter att minska matsvinnet, säger Pernilla Karlberg, Partner & Hospitality Manager, Volvo Car Scandinavian Mixed

– Premiumevenemang av det här slaget ställer höga krav på organisationen. Ett långt planeringsarbete börjar nu nå sitt mål och vi är väl rustade inför att välkomna gästerna tillsammans med femton kockar och ett serviceteam på fyrtio medarbetare, säger Oscar Durling, VD Carotte Food & Event.


Om Volvo Car Scandinavian Mixed

Volvo Car Scandinavian Mixed är ett golfevenemang anpassat för 2023. Samtida och högaktuellt. Evenemanget genererar en plattform för både traditionella och nytänkande företagare, genom fysiska och digitala kanaler samt företags- och privatpersoners förväntningar när det gäller nutidens evenemangs upplevelse. Vi är världens första helt jämställda golftävling där 78 av Europas bästa damer ställs mot 78 av de bästa herrarna i kampen om samma prispott och pokal.

Läs mer om Volvo Car Scandinavian Mixed på www.volvoscandinavianmixed.se


Carotte Catering – Förstklassiga råvaror, utvalda med allra största omsorg. Det är grunden för all catering som vi lagar och levererar i Stockholm och Göteborg.

Bekanta dig med Carotte Catering HÄR