Carotte rekryterar marknadschef

Nya etableringar med stora fastighetsägare, innovativa restaurangkoncept och ett brett intåg på den svenska livescenen i sommar. Carotte har allt fler nyheter att kommunicera och rekryterar därmed Alexandra Bultén Sjöholm som marknadschef till koncernen. Senast kommer Alexandra från kommunikationsbyrå och har dessförinnan mångårig erfarenhet från marknadsavdelning på världens största spritföretag där hon byggt varumärkeskommunikation för flera av Sveriges mest folkkära varumärken.

Den 6 februari tillträdde Alexandra Bultén Sjöholm rollen som marknadschef för Carotte Group och tar även plats i ledningsgruppen. Alexandra kommer in med bred kompetens och 15 år i bagaget från både byrå och marknadsavdelning. Hon lämnade nyligen sitt uppdrag på Food & Friends, en kommunikationsbyrå som enbart jobbar med mat, dryck och måltider. Hon har även arbetat med marknadsföring på spritföretaget Diageo på både lokal, nordisk och global nivå då hon utgick från New York. På Carotte är agendan fulltecknad inför det spännande året 2023.

Ökad tydlighet och inspiration

Carotte vill vara en förebild för branscherna inom kontor, möten och upplevelser genom sina tre bolag Carotte Food&Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping. Genom att oftare och tydligare berätta om företagets lösningar och idéer hoppas Carotte kunna inspirera till positiva förändringar i en omvälvande tid.

– Vi är otroligt glada och stolta över att Alexandra har valt att börja jobba med oss. Med hennes breda erfarenhet av kommunikation inom mat- och dryckesbranschen kommer inte bara Carotte att få ett starkare och tydligare varumärke. Vi tror även att många fler kommer kunna och vilja ta del av vårt inspirerande innehåll, berättar Oscar Ohlsén, koncernchef Carotte Group.

– Att komma in på Carotte i det här skedet av bolagets expansionsresa är inget annat än nervkittlande. Det finns ett driv och en passion här som genomsyrar allt som sker inom koncernen. Jag är hedrad över att få vara en del av den här innovativa resan och bidra till att få ut vårt budskap och växa bolaget ytterligare, säger Alexandra Bultén Sjöholm, nytillträdd marknadschef på Carotte Group.

Alexandra Bultén Sjöholm marknadschef

Alexandra Bultén Sjöholm – ny marknadschef på Carotte.


Carotte har mycket att prata om år 2023

Drygt ett år efter pandemins avslutade restriktioner är det ett nytt och betydligt större Carotte som möter gäster och mötesdeltagare. Med nya etableringar i Stockholm, Göteborg och Jönköping har företaget befäst sin roll som den snabbast växande aktören inom kvalitativ soft facility services.

– Det är unikt att ett och samma företag ansvarar för evenemang med 10,000-tals besökare parallellt med drift av servicekoncept för stora fastigheter i den här skalan. Just den blandningen på nationell nivå skapar förutsättningar för spännande kommunikation, menar Alexandra Bultén Sjöholm.

– För att klara av att fortsatt leverera en kvalitativ produkt, trots bredden av uppdrag, arbetar vårt rekryterings- och bemanningsbolag Carotte Staff just nu med en rad spännande rekryteringar för koncernen. Bakom varje marknadsinsats finns en leverans och det är duktiga människor som utgör dess grund, förklarar Oscar Ohlsén.


Carotte Concierge erbjuder integrerad facility services med heltäckande meny av kvalitativa produkter och tjänster för din arbetsplats. Våra concierge-tjänster är er lösning för högklassig reception och service på kontoret.

Bekanta dig med Carotte Concierge HÄR