Carotte blir Officiell Supporter till Stockholm Pride

Carotte har äran att kliva in som Officiell Supporter till Stockholm Pride 2023 och leverera all mat till organisationens volontärer under festivalen. 

Genom den färgsprakande kulturfestivalen Stockholm Pride manifesteras kärlek, frihet och allas lika värde och rättigheter. En glädjefylld frizon för hbtq+-personer som firas med en stor folkfest på Stockholms gator.

Det blir dessutom ännu härligare – just i år firar Stockholm Pride 25-årsjubileum! Vi stämmer in i hyllningskören för en stark och väl genomförd kamp!

Föreningen Stockholm Pride är en ideell organisation. Alla som jobbar med plattformen gör det oavlönat. Vi på Carotte har fått äran att servera alla volontärer mat under festivalen. Något vi gör med stor glädje och mycket kärlek!

– Vi är stolta att vara Officiell Supporter till Stockholm Pride och firar mångfald, jämlikhet och inkludering. Vårt partnerskap med Pride symboliserar vårt engagemang för att bygga ett samhälle där varje röst hörs, varje identitet respekteras och varje individ med stolthet kan visa sin sanna färg, säger Oscar Ohlsén, Koncernchef på Carotte.

Missa inte Stockholm Pride under vecka 31. Läs mer HÄR.