Carotte vinner kontrakt på Sven-Harrys

Carotte går mot strömmen och öppnar fjärde restaurangen sedan pandemins början. Spektakulära Sven-Harrys konstmuseum i den häftiga gyllene byggnaden i Vasaparken väljer Carotte som ny operatör. Restaurang med bakficka, evenemang och konferens kommer nu lyftas till nya höjder under ett pop-up-samarbete våren.

– Vi har stor respekt för den viktiga och häftiga plats som Sven-Harry Karlsson skapat. Den förtjänar en mat- & serviceupplevelse på minst lika hög nivå. Under mellandagarna har vi därför arbetat med nya smaker och koncept, berättar Malin Graffman, VD Carotte Catering.

– Vi är mycket glada för samarbetet med Carotte som tillsammans med oss vill lyfta Stockholm och museet som kronjuveler till en destinationsplats med konst, mat och unika upplevelser, säger Dragana Kusoffsky Maksimović, VD och museichef Sven-Harrys konstmuseum.

A-läge mitt i Stockholm

Som alltid kommer Carotte anpassa menyer och koncept efter den unika platsen. Med 40 års erfarenhet av att skapa innovativa mat- och serviceupplevelser tar Carotte sig an den viktiga uppgiften.

– Vi vill både erbjuda överraskande och välbekanta rätter på menyn. Oavsett vad som serveras så gäller vårt mantra på Carotte: vi tillagar allt från grunden och använder bara de bästa råvarorna! förklarar Jonas Berg, Kökschef för Carotte-koncernen.

Expansionen fortsätter under 2022

Carotte har stora planer för det nya året och kommer inom kort att offentliggöra nya satsningar inom svensk facility services.

– Sedan pandemins intåg har vi fokuserat på det vi själva kan påverka. Tack vare ett väldigt starkt team och verkligt innovativa möteskoncept kan vi hålla en hög tillväxttakt och parallellt lansera flera projekt i Sverige, menar Christian Mertzig, Koncernchef på Carotte.