Carotte Staff nominerade i Recruitment Awards

Bland 550 inskickade nomineringar till Recruitment Awards har jurygruppen valt ut Carotte Staff som finalist till utmärkelserna Årets Bemanningsföretag och Årets Raket inom bemanningsbranschen. En stark bedrift baserat på den rad av framstående aktörer som nominerats och tagit sig till final.

Recruitment Awards är rekryterings- och bemanningsbranschens egen gala som varje år uppmärksammar och hyllar aktörer som under det gångna året gjort en betydande insats för branschen.

– De här nomineringen betyder mycket för oss. Jag är väldigt stolt över den insats mitt team och våra konsulter levererat under 2022. Carotte Staff är ett tight gäng som brinner för att få människor och företag att blomstra genom rätt kompetens på rätt plats. Vi månar om att våra konsulter ska utvecklas och trivas på jobbet. När människor får komma till sin rätt så frodas också våra kunders affär, säger Negin Hafizi, VD Carotte Staff.

– Det känns fint att vårt hårda jobb uppmärksammas. Carotte har arbetat med möten mellan människor i olika konstellationer i 40 år så vi vet vad som krävs för att leverera förstklassig service. Vi ser fram emot att fortsätta bygga vår affär inom besöksnäringen och trappa upp våra insatser inom kontorsservice, säger Oscar Ohlsén, Koncernchef Carotte Group.

Juryns motivering: Årets Raket inom bemanningsbranschen
”Carotte Staff är ett bolag på frammarsch med en stark tillväxt och flera nya etableringsorter under året. Carotte Staff hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholms, Göteborgs och Malmös främsta event och serveringspersonal. Därtill har bolaget breddat sin verksamhet och blivit en uppstickare inom receptionsbemanning, där dom idag bemannar flera av landets största coworking-anläggningar i samarbete med fastighetsbolag. Med interna utbildningar i bagaget och med en framåtanda att utbilda både egen personal och sina konsulter är företaget en uppstickare inom bemanningsbranschen och en given finalist till utnämningen Årets Raket inom Bemanningsbranschen.”

Juryns motivering: Årets Bemanningsaktör
”Carotte Staff har med sitt unika utbildningsprogram inom servering kunnat leverera stora volymer av konsulter till besöksnäringen och aktivt bidragit med att minska den rådande personalbristen inom branschen efter pandemin. Denna satsning har resulterat i en tillväxt under 2022 från 27 mkr till 68 mkr. Under 2022 har de även etablerat sig i Malmö och Jönköping och fortsatt utveckla sitt koncept med både interna, externa service och ledarskapsutbildningar inom besöksnäringen. En imponerande insats som resulterar i finalistutnämningen som årets Bemanningsaktör”

Bakom initiativet Recruitment Awards står Branschen.se, en webbtidning som skriver om rekryterings- och bemanningsbranschen, samt Personal & Ledarskap som är Sveriges ledande nyhetskälla för hr-frågor.

Läs mer om Carotte Staff.