Carotte Housekeeping växer tillsammans med United Spaces

CAROTTE HOUSEKEEPING HAR ETT GEDIGET ÅR BAKOM SIG MED EN ORGANISK TILLVÄXT PÅ 65%. NU UTÖKAS VERKSAMHETEN YTTERLIGARE GENOM ETT NYLIGEN SIGNERAT AVTAL MED EN AV SVERIGES MEST FRAMSTÅENDE COWORKINGKEDJOR, UNITED SPACES.

Det nya kapitlet i partnerskapet innebär att Carotte Housekeeping nu tar över ansvaret för städtjänsterna i alla fyra av United Spaces prestigefyllda lokaler i Stockholm, totalt omfattande en yta på över 18’000 kvadratmeter. Det innefattar Götgatsbacken, Solna Strand, Torsgatan 26 och Waterfront.

Carotte Housekeeping kommer att bedriva regelbunden kvällsstädning i de fyra anläggningarna. Dessutom tillhandahålls daglig tillsyn på United Spaces större anläggningar, Waterfront och Torsgatan 26, för att säkerställa att arbetsmiljön håller högsta möjliga standard.

– Vi är väldigt stolta över att få möjligheten att förgylla tillvaron hos ett så kundfokuserat och framåtsträvande företag som United Spaces. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Katarzyna Stepien, VD på Carotte Housekeeping.

United Spaces har sökt en städpartner som kan tillgodose deras höga nivå och krav på arbetsmiljö i en omfattande skala.

– Vi håller en hög standard i allt vi gör för att optimera våra medlemmar och kunders tillvaro, och vi förväntar oss detsamma av våra leverantörer. Det vi uppskattar med Carotte Housekeeping är deras öga för detaljer och brinnande engagemang. Deras personal har snabbt blivit en del av vår verksamhet och vi värdesätter den värme de sprider omkring sig, säger Joakim Bergström, Regionchef för region öst, United Spaces.

Det växande samarbetet med United Spaces är en fortsättning på det arbete som Carotte redan utför på Werket i Jönköping. Här har United Spaces en yta på 1 500 kvadratmeter. I fastigheten, som ägs av Castellum, levererar Carotte inte bara städservice, utan även ett brett spektrum av soft facility -tjänster. Det inkluderar också bemanning av reception, drift av restaurang och event-/konferenslokaler samt cateringtjänster.

Carotte Housekeeping har expanderat snabbt och ökade sin omsättning med 65% föregående år. Delvis med anledning av en bredare etablering i Göteborg. Tillväxttakten ser lovande ut även framåt.

– Hemligheten bakom vår framfart ligger i kvalitén i de tjänster vi levererar. All vår personal genomgår en SRY-certifiering, vilket motsvarar städbranschens gesällbrev. Vi lämnar ingenting åt slumpen och gör det där lilla extra för våra kunder. Till det adderar vi en god dialog, bra planering och flexibilitet, säger Katarzyna Stepien, VD på Carotte Housekeeping.

Carotte tillhandahåller städtjänster till United Spaces i nedan anläggningar
United Spaces Götgatsbacken – 2’700kvm
United Spaces Solna Strand – 2’800kvm
United Spaces Torsgatan 26 – 4’200kvm
United Spaces Waterfront – 6’800kvm
United Spaces Werket – 1’500 kvm
Totalt: 18’000 kvm

BAKGRUND CAROTTE HOUSEKEEPING
Städföretaget Carotte Housekeeping ägs av Carotte Group, av många känt som ett cateringföretag i grunden, och startades år 2021 för att tillgodose kunders och fastighetsägares behov av en helhetslösning för alla mjuka tjänster runt kontoret. Städtjänsterna är en del i företagets erbjudande Carotte Concierge. Carotte Housekeeping fick snabbt fäste med det gedigna arbetet som genomförs och har vuxit i rask takt.

Erbjudandet Carotte Concierge innefattar kontorsservice med tjänster där Carottes tre dotterbolag verkar enskilt eller tillsammans för att leverera exempelvis nationell bemanning och rekrytering genom Carotte Staff, catering, eventservice, och drift av restaurang och konferens genom Carotte Food & Event – samt städtjänster genom Carotte Housekeeping. Carotte har kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping.

>>LÄS MER OM UNITED SPACES HÄR<<