Carotte Food&Event stärker upp med ny COO

 

ANETTE WILLBERG KLIVER IN I ROLLEN SOM CHIEF OPERATING OFFICER PÅ CAROTTE FOOD&EVENT. MED EN IMPONERANDE KARRIÄR, SOM STRÄCKER SIG ÖVER 20 ÅR INOM RESTAURANG- OCH BESÖKSNÄRINGEN, SÅ TAR ANETTE MED SIG GEDIGEN KUNSKAP OCH ETT STORT ENGAGEMANG TILL CAROTTE.

Anette har 16 års erfarenhet från Stureplansgruppen och varit en drivande kraft bakom flertalet populära etablissemang, restauranger och festivaler, vilket har gjort henne till en tung personlighet inom branschen. Med fyra år som driftchef på anrika Operakällaren, och därefter samarbete med ikoniska hotell och restauranger som konsult, visar Anette på en mångsidighet och djup förståelse för både operativ och strategisk verksamhetsutveckling.

Jag är otroligt taggad på att ta mig an den här utmaningen. Vi har en spännande tid framför oss, och jag ser fram emot att få bidra med min erfarenhet och energi för att fortsätta utveckla och stärka vår leverans. Alla som arbetar inom koncernen har ett starkt driv framåt vilket är väldigt tilltalande för mig, säger Anette Willberg, nytillträdd COO och vice VD på Carotte Food&Event.

Carotte Food&Event är en ledande aktör inom storskalig evenemangsservice och catering med över 40 år i branschen. Tillika en av Sveriges snabbast växande aktörer inom soft facility services. Genom tjänsten Carotte Concierge optimeras styrkan i Carottes tre dotterbolag – Carotte Food&Event, Carotte Staff och Carotte Housekeeping – där Carotte driver restauranger, konferens- och eventarenor, och levererar bemanning och rekrytering samt förstklassig housekeeping.

Vi är mycket glada över att välkomna Anette till vårt team. Hennes omfattande erfarenhet och passion för branschen kommer att vara ovärderliga när vi fortsätter vår tillväxtresa. Vi ser fram emot att se den positiva utveckling hon kommer att bidra med. Carotte Food&Event täcker flertalet affärsområden och jag är övertygad om att Anette är rätt för rollen och för våra kunder, säger Oscar Ohlsén, koncernchef Carotte Group.

Under 2023 omsatte Carotte Food&Event 90 mkr, med en procentuell tillväxt på 43%.

När vi kombinerar erfarenheterna från event- och mötesbranschen med professionell soft facility services, skapar vi en unik kundupplevelse som höjer kontor och arbetsplatser. Här har Carotte Food&Event en nyckelroll. Med Anette i ledningen säkerställer vi att våra kunders möten och arbetsmiljö blir ännu bättre, säger Oscar.