CATERINGPARTNER DNB
Vecka 48
VECKANS VARMA KLASSIKER – 245 kr
– Bakad röding med sandefjordssås, gravad gurka, potatis & fänkål.
– Rödvinsbrässerad oxkind, rostad potatis, örtsallad & picklad silverlök.
VECKANS KALLA KLASSIKER – 245 kr
– Bakad kyckling med bulgur, rostad paprika, aubergine, zucchini, picklad lök & yoghurtdressing.
SALLADER – 155 kr
– Veckans sallad: Poke med sojamarinerad rostbiff, avokadocreme, kimchi, mango, svartris, picklad ingefära, chili/sesammajonnäs & syrad rödkål.
– Caesarsallad med kyckling, rostad potatis, krutonger, parmesan, rödlök, tomat, grönkål & romansallad.
VECKANS WRAP – 125 kr
– Grillade grönsaker, rostade kikärtor, mynta -& vitlöks dressing.
DAGENS LUNCH – 195 kr
Måndag
– Dill och gräslöksbakad sej med ärtor, vitvinsås, rostad broccoli & potatis.
Tisdag
– Krispig gnocchi med rödvinsbrässerad högrev, svamp, ricottacreme & paprika.
Onsdag
– Grillad kyckling terriyaki samt jasmisris, brynt smör, rostad mandel, pak choy & sesamfrö.
Torsdag
– Schnitzel med surkål och rostad potatis, persiljesmör & gröna ärtor.
Fredag
– Helstekt fläskfile provenscale med rostad potatis, vitlöksmör, bakad tomat & örter.
CATERINGPARTNER DNB
Vecka 49
VECKANS VARMA KLASSIKER – 245 kr
– Rimmad torsk med krossad potatis, ärtor samt brynt smör med soja & hasselnötter.
– Köttbullar, potatispuré, gräddsås, pressgurka & rårörda lingon.
VECKANS KALLA KLASSIKER – 245 kr
– Lågtempererat nötinnanlår, rostad potatissallad med primörer & gräslöksdressing.
SALLADER – 155 kr
– Veckans sallad: Poke med friterad tofu och chili/sesamgravad gurka, grönärtscreme, kimchi, wasbidressing, salladslök, mango, svart ris & grönkål.
– Caesarsallad med kyckling, rostad potatis, krutonger, parmesan, rödlök, tomar, grönkål & romansallad.
VECKANS WRAP – 125 kr
– Rostad kyckling med parmesan, caesardressing, roman, rödlök & bacon.
DAGENS LUNCH – 195 kr
Måndag
– Bakad flundrafile med kokt potatis, ångade primörer, dill, smörsås & grönärtcreme.
Tisdag
– Långbakad fläskkarre med apelsin, rosmarin, tomat, risonni, gremoulata & parmesancreme.
Onsdag
– Kycklingbröst med chili- och vitlöksrostad pumpa, sötpotatis, grönkål & gräslöksemulsion.
Torsdag
– Pannbiff med löksky, rostad potatis, haricotsvert & broccoli.
Fredag
– Helstekt flankstek med rödvinssmör, potatisstomp med västerbottensost och purjolök & blomkål.
CATERINGPARTNER DNB
Frukostpaket
VÄLJ EN FRALLA OCH EN SIDE 99 kr
Frallor:
– Lagrad ost & grönt
– Lantskinka, lagrad ost & grönt
– Färskost, rökt kalkonbröst & grönt
– Leverpastej, senap, smörgåsgurka & grönt
52 kr
Sides:
– Grekisk yoghurt med honung & granola
– Chiapudding med hallon & blåbär. Toppat med honungsrostade mandlar & kokos
– Overnight oats med kardemumma, jordgubb- & rabarberkompott. Toppat med havre & pumpakärnor
65 kr
Rscued Juice
39 kr
Froosh Smoothie
39 kr
CATERINGPARTNER DNB
Bageri & Dessert
SÄG DEN SOM INTE BLIR GLAD AV NÅGOT SÖTT!
Bullar
Kanelbulle – 39 kr
Lussekatt – 39 kr
Saffransbulle – 39 kr
Vetelängd Kanel/Kardemumma – 135 kr
Mjuka kakor
Morotskaka – 39 kr
Chokladboll – 39 kr
Citronbiskvi – 39 kr
Chokladbiskvi – 39 kr
Äppelmazarin – 39 kr
Katalan – 39 kr
Hallongrotta – 39 kr
Raw food bakverk – Zone Blue approved – 45 kr
Tårtor
Tårta – Pris på förfrågan
Chokladpralin
Chokladpralin i olika smaker – 25 kr
Godisbuffé
Godisbuffé – Pris på förfrågan
Söta brädan
Här blandar vi våra allra bästa sötsaker såsom våra egna tryfflar, tarteletter, mousse i chokladskal och mycket annat gott. Allt från vårt eget konditori. Brädans sortiment varierar efter säsong. Vi brukar rekommendera ca 2-3 bitar per person.
25 bitar – 900 kr
50 bitar – 1750 kr
