Kundtjänst 08 - 655 11 22

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.
 
 
Carotte Group är en koncern inriktad på möten, där måltiden och service av hög kvalité sätter pricken över i:et. Det kan vara hos oss, i ditt hem, på ditt jobb, en fest du ordnar eller på ett gigantiskt evenemang du gästar.
 
 
    Carotte Catering: Vi lagar, levererar och serverar din måltid. Hos oss, hos dig eller i stort sett var som helst.
    Carotte Event: Vi projektleder och arrangerar fester och events, små, stora och jättejättestora.
    Carotte Staff: Vi hjälper privatpersoner och företag inom upplevelse- och servicebranschen med rekrytering och bemanning.
    Carotte Deli: Vi bjuder på god och modern mat du inte kan få nog av i våra restauranger i Stockholm.
Carotte Group logo
Med över 30 års erfarenhet och daglig träning av möten, mat och service kan man säga att liten har blivit stor. Faktiskt riktigt vältränad och professionell, med stor aptit att ligga i framkant. Allt nu samlat under ett tak – fest & event, mat & bemanning. Vi är oerhört stolta över vår historia men ännu mer peppade att skriva ny. Så häng med oss! Vi lovar upplevelser utöver det vanliga.
 
 • Passionen för jobbet är garantin för vår vision och löftet vi ställer till våra kunder.
   
  Vår syn på hållbarhet är enkel. Vi vill värna om våra resurser, varför vår verksamhets hållbarhetsfokus framförallt ligger på vår personal och maten. Det är på dessa två områden vi anser vårt avtryck är som störst och vi tror vi kan göra mest skillnad att göra saker på rätt sätt. Även om vår syn är enkel så är praktiken inte lika okomplicerad. Upplevelsebranschen vi jobbar i med catering, fest/event arrangör och bemanning har en hög personalomsättning och det finns utmaningar i hela matförsörjningskedjan som innefattar både råvaruproduktion, transport och matsvinn. Vi är medvetna om att vi säkert kan göra mer men att vi ändå har kommit en bit på vägen och vill vara transparenta med det vi gör idag.
 • Vår miljöpolicy är en ständig resa mot en god och hållbar framtid.
   
  Det är vår ambition att tänka långsiktigt i alla steg från inköp av råvara till färdig måltid på olika evenemang och vad som händer sedan med eventuella matrester. Det innebär bl a:
  • Vi köper närodlat och ekologiskt när det är möjligt!
  • Vi köper endast MSC-märkt fisk
  • Vi erbjuder alltid vegetariska alternativ!
  • Vi gör biobränsle av vårt avfall
  • Vi samarbetar med Karma när måltider blir över
   
  Med tanke på branschen är vi extra måna om att attrahera, rekrytera och värna om duktiga medarbetare. Vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en modern och attraktiv arbetsplats. En arbetsplats med goda arbetsförhållanden, utvecklingsmöjligheter och mångsidig arbetskraft när det gäller etnisk bakgrund, kultur, kön och ålder. Där vi accepterar och tar vara på skillnader för att kunna skapa en kreativ, effektivt och lönsam verksamhet. Men också en arbetsplats där vi har det roligt.
   

Följ våra äventyr på Instagram! @carotte.se