CATERING STOCKHOLM
Sallad
Vecka 20
Chili & kakaobakad lax med nakenhavre, grönkål, vitkål, vit bönröra, riven morotsallad med örter & rostade sesamfrön
(Innehåller: Fisk, sesam & sulfit)
Örtmarinerad fetaost, belugalinser, kålmix, paprikaröra, semitorkad tomat & saltrostade solrosfrön
(Innehåller: Mjölkprotein & sesam)
Vecka 21
Paprika & chilimarinerat kyckling, couscous, kålmix, ärthummus, marinerade cocktailtomater & rostade pumpafrön
(Innehåller: Gluten, sulfit & mjölkprotein)
Rostad majs och kikärtor, bakad sötpotatis, vegansk feta och sojabönsröra, kålmix, grillade grönsaker, örtrostat bovete
(Innehåller: Sulfit & sojabönor)
Vecka 22
Pulled pork, svartris, mango, rödkål, grönkål, svart bönröra, rostad majs & krossade nachos
(Innehåller: Fläsk & sulfit)
Karamelliserad getost, dinkel, rödbetor, kålmix, morotskräm, sojabönor & salladslök
(Innehåller: Mjölkprotein, sojabönor, sulfit & mandel)