Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Middagar

Middagar

Fallande ordning

   

3 Item(s)

  1. Förrätter med kock

    Sotad "kalvcarpaccio", färskost smaksatt med karamelliserad lök, picklad tomat, friterad kapris, krutong 135 kr

    Ceviche på torsk, ostronmajonnäs, marinerad gurka, tomat, friterad lök 140 kr

    Sotad lax med ingefärsgravat äpple, sojamajonnäs, rädisa & koriander 140 kr

    Grillad sparris med parmesan, brynt smör, hasselnötter, citron & krasse 118 kr

    För beställning av trerättersmenyer med kock, vänligen kontakta våra projektledare på info@carotte.se eller 08-655 11 22. Begär offert. Kostnad för kock tillkommer.
    118,00 kr
  2. Varmrätter med kock

    Halstrad sojamarinerad torskrygg med pak soi, brynt smör- & sojamajonnäs samt jasminris 285 kr

    Friterad gårdsgris med spetskålssallad, kimchimajonnäs, koriander, & jasminris 240 kr

    Majskyckling med bakad tomat och löksallad, mandelpotatispuré & rökt majonnäs 252 kr

    Sotad lammrygg med blomkålspuré, brynt smör, sparris, rädisa, citron & hasselnötter 275 kr

    För beställning av trerättersmenyer med kock, vänligen kontakta våra projektledare på info@carotte.se eller 08-655 11 22. Begär offert. Kostnad för kock tillkommer.
    240,00 kr
  3. Desserter med kock

    Jordgubbsmousse - mörk choklad & färska jordgubbar

    Vårtiramisu - Lemoncurd, hallon, grädde & sockerkaka

    Rocky Road - kola, mandelkaka, dulcheleche, banan & grädde

    Rabarber - Vaniljkräm, rabarber & havresmul
    106 kr/st

    För beställning av trerättersmenyer med kock, vänligen kontakta våra projektledare på info@carotte.se eller 08-655 11 22. Begär offert. Kostnad för kock tillkommer.
    106,00 kr
Fallande ordning

   

3 Item(s)